Več

  “ZANIMIVO, DA NE POVABITE NAS, DEMOKRATOV PO DEJANJIH”

   

  Spoštovana novinarka Tanja Gobec in ostali novinarji javne (naše) RTVS! 

  Dolgo ste novinarji javne RTVS molčali o demokratični “Pobudi” Vilija Kovačiča in sopodpisnikov (tudi mene) Ustavnemu sodišču RS, čeprav vas je tako g. Kovačič in sem vas tudi sama (oba sva demokrata po dejanjih in nisva niti člana nobene stranke, niti nisva nikomur satelit, kot naju javno, sramotno in brez dostojanstva etiketirajo populistični politiki SD Katič, Fajon, Han, Nemec & Co.) 10. januarja obvestila (elektronska pošta) da: 

  “US RS je v četrtek (6.1.2021) prejelo v presojo pobudo državljanov (s prvopodpisanim Viljemom Kovačičem) o prepovedi “obujanja nekdanjega totalitarnega režima in čaščenja njegovih nosilcev oblasti” z razlago: 

  Septembra 2019 je bila “Resolucija EP o evropski zavesti in totalitarizmu” iz leta 2009 nadgrajena z resolucijo POMEN evropskega zgodovinskega SPOMINA za PRIHODNOST Evrope, ki jo je podprlo 535 evropskih poslancev. Edina skupina, ki je glasovala proti, je bila skrajno leva politična grupacija European United Left/Nordic Green Left. Od slovenskih poslancev se je vzdržal le Milan Brglez. 

  - Advertisement -

  Ko se je zgodilo “nepričakovano” in se bo pobuda na US ne le obravnavala, ampak se bo obravnavala prednostno(!), torej še pred volitvami (retorično vprašanje: Le zakaj?), ste pohiteli s povabili in z vprašanji politikom-strankam, ki razlagajo našo pobudo in nas populistično etiketirajo (“so satelit, vemo koga”).  

  Zanimivo, da ne povabite NAS, aktivnih državljanov, DEMOKRATOV po dejanjih, NAS, civilne družbe brez finančnih botrov(!), ki smo pobudo pripravili (brez pomoči NVO in Mreže za demokracijo ter stricev iz ozadja – po Dejanu Židanu), NAS, ki smo RESNICO podkrepili z argumenti! Negativno me je presenetil Matej Tonin, ki SD “demokratke” Katičeve ni vprašal, če se ji zdi, v 21. stoletju, v demokratični Sloveniji, članici EU, demokratično “čaščenje B. Kidriča” (kažejo slike in film) ob dejstvu, da je njena kolegica T. Fajon v EU parlamentu glasovala za Resolucijo, ki obsoja tovrstno poveličevanje!

   

  “MI, PONOSNI NASLEDNIKI KOMUNISTOV” POD USTAVNO LUPO

   

  V pričakovanju profesionalnega novinarstva,

  vas pozdravljam

  Iva Pavlin Žurman, Solkan

    

  P. S. Obveščam novinarje RTVS, da je že bila vložena ovadba proti vrhovnemu sodniku B. Masleši (le zakaj?) in bo vložena tudi ovadba v povezavi z nezakonitimi nagradami v GEN-I (prisvajanje ekstra dobička, ki ni rezultat ustvarjalnega dela posameznikov, ampak privilegiranega položaja na trgu elektrike, kar je tudi kaznivo dejanje – v kapitalizmu, kjer veljajo zakoni o varstvu konkurence).

   

  BRANKO MASLEŠA, DANES VRHOVNI SODNIK, (PO)ŽEGNAL POBIJANJE OTROK IN ŽENSK!

   

  &

  To odprto pismo, objavljeno nelektorirano v izvirniku, je Iva Pavlin Žurman sinoči 13. februarja 2022 elektronsko poslala Tanji Gobec na TV Slovenija, njenim nadrejenim in še komu …

   

  Naslovna FOTO: Tanja Gobec kot voditeljica TV-oddaje “Politično s Tanjo Gobec” na TV Slovenija 13. 2. 2022, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174847942?s=tv

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. I just couldn’t depart your web site before suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is going to be back often in order to check up on new posts

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj