asd
Več

  DNEVI ŽIVALSKEGA RJOVENJA IN RDEČE ROŽNATE MEGLE

  Zoran Dernovšek - Raketka, inovator, izumitelj, odlikovan častnik SV
  Zoran Dernovšek - Raketka, inovator, izumitelj, odlikovan častnik SV
  Zoran je človek, za katerega nekateri trdijo, da naj bi leta 1991 končal zgodbo o Jugoslaviji. Sicer je raziskovalec ter inovator od mladosti, nemiren duh, ki ne priznava besede nemogoče. Človek mnogih poklicev in znanj. Zadnjih 10 let se ukvarja z ekologijo, naravoslovjem, medicino. Njegova izražena mnenja so globlja od površinskega branja, saj pogosto pove tudi neizpovedano, včasih le med vrsticami. Vredno pozornega in večkratnega branja.

   

   

  Po zaslugi MSM, velikih slovenskih medijev, lahko prebivalci Slovenije ter ves svet že več kot eno leto prisilno spremljajo nove in nove ideje iz kovačnice boljševizma ter nacizma, originalno prvič videne še iz časov pred 2. svetovno vojno.

   

  - Advertisement -

   

   

   

  Zadeve postajajo že absurdne, nojevsko obnašanje pristojnih institucij, ki bi v normalnih državah kazensko preganjale take ekscese, pa vodi v stopnjevanje verbalnega in v pojave fizičnega nasilja, groženj, izsiljevanj – vse „v dobri veri“, da je ta, ki se klanja gospodarjem globoke države, zaščiten pred posledicami svojih kaznivih dejanj. 

  Absurdne scene nasilja so mi zbudile asociacijo na film „17 Again“, v katerem glavni junak brezkompromisno in z uporabo čiste logike obračuna s šolskim nasilnežem. Parafrazirana varianta tega zapisa je več kot primerna za opis prizorov, ki se odvijajo pod krinko „svobode govora“ in „protestov“.

   

  Vir: Zoran Dernovšek – Raketka

   

  Če se izognemo primerjavi prizorov v zadnjem tednu z že videnimi prizori v obdobju 1935 – 1938, ko so nacisti stopnjevali nasilje do „drugorazrednih Židov“, se lahko naslonimo na mnenja vodilnih psihologov. 

  Pravi možni vzroki za videno verbalno in poskuse fizičnega nasilja so znani. 

  Pod zunanjim vtisom junačenja in poguma se v nasilnežih skriva majhna, prestrašena deklica, ki se je skrila v stranišče, zdaj pa tolče po vratih, da jo kdo spusti ven. 

  Podobno kot pri jamskem človeku so pri nasilnežih možganske aktivnosti ter razvitost „malih sivih celic“ omejene, zato niso sposobni nadzirati in kontrolirati lastnega nasilja. 

  Tretji vzrok so lahko slabo razvite spolne značilnosti/organi nasilnežev ali neustrezna uporaba istih. 

  Seveda omenjeno velja za oba spola, saj nasilje ni omejeno zgolj na en spol, temveč je v povprečju enakomerno porazdeljeno, le uporabljane metode so različne.

   

  SOVRAŠTVO DO MOŠKIH, PAKIRANO V “BOJ” ZOPER NASILJE V DRUŽINI

   

  Vzporedno spremljamo divjanje po socialnih omrežjih, cenzuro drugače mislečih na Twitterju, Facebooku in drugje. Cenzuro, ki jo izvajajo ideološko zastrupljeni osebki, za katere je svoboda govora dopustna in sprejemljiva samo toliko časa, dokler se vsi strinjajo z njihovimi idejami ali celo narkomanskimi blodnjami. Ko se taki osebki javno pohvalijo, da so sabotirali svobodo govora in iz omrežij izbrisali celo novinarje in poslance njim neljube politične opcije, kar je v Sloveniji kršenje ustave, obenem pa organi pregona molčijo, se lahko vprašamo, v kakšnem sistemu v resnici živimo. Verjetno v sistemu kast, kjer so prvorazredni samo tisti, ki so „moralno politično neoporečni“ – razmišljajo tako, kot jim narekujejo šefi globoke države. 

   

  NOVA CENZURNA BLOKADA! FACEBOOK ZATIRA USTAVNO PRAVICO DO OBVEŠČENOSTI

   

  Del zgodbe so tudi verbalni napadi, izsiljevanja in grožnje, pa čeprav so „zapakirani“ v celofan, kar je doživela tudi novinarka, ki vodi ta portal. Ne boste verjeli, osebki so na svoja zavržna dejanja celo ponosni!

   

  Grožnja, ki jo je samostojna novinarka Mojca Vočko, odg. urednica DOSJEJA, prejela 15. decembra 2020 – policija je zoper njenega avtorja Simeona Januzovića vložila kazensko ovadbo na ODT.

   

  2. del ustrahovalnega izsiljevanja – prepojenega z lažmi -, ki ga je samostojna novinarka Mojca Vočko, odg. urednica DOSJEJA, prejela 27. 4. 2021. Kazenska ovadba zoper obrekljivega izsiljevalca M. Kramarja poslana policiji.

   

   

  Ker se na veliko napihuje „praznike“, je že čas, da se bobu reče bob. 

  26. aprila 1941 dopoldne je Maribor obiskal Hitler, kjer je izustil znan stavek: „Naredite mi to deželo spet nemško.“ 

  V tistem času sta nacistična Nemčija in boljševistična Sovjetska zveza tesno sodelovali. Nemci so se od Rusov učili, kako postaviti koncentracijska taborišča, kako jih notranje organizirati, katere metode psihičnega in fizičnega nasilja se ob tem uporablja, kako masovno uničevati ali pobijati osebe, ki so režimu nepotrebne, moteče ali nasprotujoče. Kasneje naj bi učenec presegel učitelja, vendar je to še vedno vprašljivo. 

  Istega dne, 26. aprila 1941 se je zvečer zbrala elita slovenskih komunistov v Vidmarjevi hiši, kjer so, po debati, ustanovili PIF (Proti Imperialistično Fronto), s katero so za glavne sovražnike novega svetovnega reda, na čelu z Nemčijo in s Sovjetsko zvezo, označili njihove nasprotnike, Francijo in Anglijo.

  Kasneje, več let po končani 2. svetovni vojni, so datum 27. april 1941 lažno označili za dan ustanovitve OF, danes se to praznuje pod imenom Dan upora proti okupatorju. Vendar, zgodovina pravi, da je ustanovitev OF sledila nemškemu napadu na Sovjetsko zvezo, 22. junija 1941, predtem so komunisti tesno sodelovali s svojimi sorodnimi socialističnimi organizacijami (fašizmom in nacizmom).

   

  Če poenostavimo, praznovanje datumov 26. ali 27. april pravzaprav povzdiguje Hitlerja, ki se je, skladno z zapisanimi Marxovimi izhodišči, namenil genocidno izbrisati „Slovane“, kot drugorazredno raso.

  V temu obdobju in tudi že prej je bil edini upor proti okupatorjem na slovenskem etičnem ozemlju prisoten na Primorskem, v organizaciji TIGR. Vodstvo TIGR-a je bilo izdano Italijanom s strani lokalnega partijskega aktivista, kar je razkril sin slednjega v Pričevalcih, pred kratkim. 

   

  PROSLAVI 27. APRILA OB ROB!

   

  Če pogledamo še naslednji praznik, 1. maj, ki se ga praznuje kot dan dela po vsem svetu, izhaja pa iz upora delavcev v ZDA, v 90-ih letih 19. stoletja. Torej iz časov, ko komunizem in boljševizem še nista obstajala. 

  Zanimivo je, da ga v Sloveniji že dolgo še najbolj praznujejo tisti, ki živijo od dela drugih (kar jemljejo, kot svojo dedno pravico), saj pravi delavci nimajo želje niti volje, da bi se s tem ubadali, preveč časa jim jemlje delo in preživljanje raznih družbenih parazitov.

  Kulturni marksizem se trudi, da je vedno najbolj glasen in nasilen, saj sicer v urejenih demokracijah ne more izvajati svojih agend, delež aktivistov je za kaj takega bistveno premajhen. 

  Aktivisti te ideologije s ponosom razlagajo, da so njihovi možgani rdeči, najbrž zaradi preveč rdečih zastav kot simbolov komunističnega totalitarizma. 

   

  Vir: https://twitter.com/SDomobran/status/1388182902614134787

   

  MUČENKA IN RESNIČNA NARODNA HEROINJA SLOVENSKEGA NARODA

   

  V zadnjih petih letih, odkar pomagam avtistom, sem ugotovil, da rdeča barva tkiva pogosto označuje kronično vnetje okoliškega tkiva, kar pogosto privede do nekontroliranih in absurdnih dejanj. Vendar lahko sedaj taka stanja zdravimo, tako da odstranimo strupe, s katerimi je tkivo prepojeno, in delujemo protivnetno.

  Lahko pomagamo tudi vsem, ki jih dajejo preganjavice ali averzije do posameznikov, saj tu ne gre za normalno demokratično, temveč za bolezensko stanje. Vendar, to moram poudariti, tu ne gre za enostavne bolezni, temveč za globoke psihološke travme ter nepredvidljive osebne reakcije posameznikov na razne strupe v možganih. In dokler so možgani zastrupljeni, ni pomoči. 

  Žal osebkom, ki imajo premalo razvite možgane, ne moremo pomagati do višjega IQ. Je pa res, da slednji zaradi tega sploh ne trpijo, saj je njihovo stanje izven zmožnosti njihovega samozavedanja.

   

  Vir: Zoran Dernovšek – Raketka

   

  Menim, da je po 30-ih letih lastne države nastopil čas, ko bi bilo treba pregledati, kaj in kako praznujemo. In da se vsem, ki jim Slovenija ni dovolj dobra ter sanjajo o neki mitološki Jugoslaviji, omogoči, da si poskusijo tako državo ustvariti tam, kjer te ideje sprejema širša okolica. V Sloveniji jih ne sprejema, Jugoslavija se je končala (tako je za BBC povedal Aksentijević), ko je TO leta 1991 sestrelila prvi helikopter JLA, na Barju pri Ljubljani.

   

  Vir: https://nova24tv.si/slovenija/politika/jugogeneral-in-vojni-zlocinec-milan-aksentijevic-ki-preko-spomenke-hribar-lobira-za-slovensko-drzavljanstvo-ima-prste-vmes-tudi-pri-podlem-umoru-bolgara-agopa-cvetanjana/

   

  Pričevanje Zorana Dernovška – Raketke na TV Slovenija, v oddaji Pričevalci, posvečeni njemu:  

   

  Naslovna FOTO: neprijavljen, nezakonit protest 27. aprila 2021 sredi epidemije v Ljubljani; vir: https://twitter.com/JJansaSDS/status/1387336470076219392

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  2. I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in studying a submit that will make folks think. Also, thanks for permitting me to remark!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj