Več

  TAŠČA KAZENSKA SODNICA VLEČE NITI?!

   

  “/…/ a mi je tašča M. L. zagotovila in zagrozila, da v kolikor zapustim njenega sina, naj ne pozabim kdo je ona in kje je v službi, da bo storila popolnoma vse da mi vzamejo otroka.”

  – to na koncu materinskega krika na pomoč izpove Slovenka, mam(ic)a štiriletnega dečka, nekoč vrhunska športnica, ena najbolj nadarjenih, kar jih je kdaj športno zastopalo Slovenijo, ki zavoljo (drage) sodne vojne za sinkovo skrbništvo danes opravlja dve službi. Usoda je hotela, da se je zaljubila v sina (višje) kazenske sodnice Okrožnega sodišča v Ljubljani, ki pod vodstvom tovariša, višjega sodnika Marjana Pogačnika “slovi” kot tempelj sodne korupcije in sodnega kriminala. Sodniška tašča M. L., o kateri zdaj glasno spregovori avtorica presunljivega pisma, s to peklensko “močjo” opleta tudi zasebno in zakulisno … Ta ista (bivša) tašča, znana iz razvpitega kazenskega postopka zoper znanega slovenskega politika, je do svoje letošnje upokojitve kazensko obsojala in sodila drugim, v imenu ljudstva.

   

  Priletelo je, urgentno po E-pošti: 

  - Advertisement -

  Pozdravljeni, 

  na vas se obračam, ker enostavno ne vem, kaj lahko sploh še storim. 

  Že 3 leta se borim za skrbništvo nad zdaj že 4,5 letnim sinom, pa vendar nisem deležna enakovrednega in poštenega sodnega postopka. Imam res dobrega odvetnika, res daje vse od sebe, pa vendar je moč čutiti pridih in elemente poseganja v sodni postopek.  

  Sem ženska, nekoč športnica, sem visoko izobražena – pač nekaj pameti verjetno imam, nisem popolna a v otrokovih očeh vedno popolna, najlepša in najboljša mama, in ne iščem perfekcije ker je ni, sem pa disciplinirana, poštena in iskrena. 

  Sem ženska z strtim srcem in razočaranjem,  z načeli in karakterjem, predvsem pa v prvi mama z  velikim srcem. Ne borim se zase, borim se za otroka, borim se proti neznancem, ljudem brez čustev in brez morale, brez etike in poštenja, ljudem ki jim je le do denarja in njihove koristi. Borim se sodno, ker je to edini način – pravijo tako, kar je moja pravica, a kaj ko mi je pravica do poštenega sojenja umetno odvzeta. Izmučena sem, finančno zmozgana, pa vendar še imam moč stati pokončno, zmorem in bom. Dva prikupna obrazka ki me ženeta in dajeta vso voljo in energijo, se boriti za njuno srečo, nasmeh in prihodnost. 

  V naši družini je bilo prisotno nasilje, v času razhoda je imel do mene nekdanji partner prepoved približanja, trenutno je v kazenskem postopku (po uradni dolžnosti) saj je še ne 4 letnemu sinu povzročil lažje telesne poškodbe (podano tudi izvedeniško mnenje o poškodbah otroka ki potrjuje otrokove besede) vendar nastane težava … vseh teh naštetih dejstev sodišče v Kranju sodnik g. G. B. sploh ne upošteva … še več … očetu otroka grozi najmanj pogojna ali celo zaporna kazen … sodna izvedenka kl. psihologije pa trdi da je potrebno otroka dodeliti očetu saj je zelo dober oče, mene obtožuje laganja in jemlje pravico v svoje roke. Kdo pa so sodni izvedenci, rablji naših otrok?

  Tako je, če v ozadju deluje “višja sila” in v mojem primeru tašča M. L., je vse mogoče, četudi je nasilnež in pijanec, je boljši starš, ker tako narekuje višja sila in plačilo pod mizo. Oče ki je v kazenskem postopku zaradi nasilja nad tem istim otrokom, ta oče ki je najmanj 2x ostal brez vozniškega dovoljenja in imel prepoved vožnje zaradi prekomernega uživanja alkohola, in ta moški ta oče je komaj 2 letnega sina odpeljal in odtujil materi – katera ga je več zaporednih dni neumorno iskala, a očetu otroka nikdar ni bilo treba odgovarjati za odtujitev otroka materi, ta isti moški je imel zaradi nasilja nad otrokom določene stike pod nadzorom.  

   

  Predmetne poškodbe, ki naj bi jih dečku povzročil oče, sodničin sin. FOTO: dečkova mama.

   

  V preteklosti sem ravno zaradi resnično nenavadnega mnenja dotične izvedenke opravila novo mnenje, to je bilo popolnoma nasprotno njenemu, zato utemeljeno sklepamo da je posegla “višja sila”, moja tašča ga. M. L.

  Novega izvedenca mi sodnik g. G. B. v Kranju ne odobri. Čemu? Odgovor poznamo.

  Opravila sem še drugo mnenje, ki je prav tako diametralno mnenju, ki ga je zapisala sodna izvedenka kl. psihologije ga. M. O., ki je izvedenka komaj dobro leto dni, mnenja meni pa so pisali ljudje – stroka ki so najmanj desetletje v teh vodah. Pa vendar če deluje nekdo od zadaj, seveda ne more biti drugače.

  Izvedenci imajo res to moč, da zdravim in resnično dobrim materam odvzamejo materinstvo in otroke predodelijo alkoholikom ali še celo nasilnim očetom. 

  Kje je pravica? Je na žalost ni, in zmaga le tisti ki ima več denarja in močnejše vezi. Sodišče v Kranju, sodnik G. B. ne deluje v korist otroka, enako velja za izvedenko kl. psihologije M. O., sistem deluje kdo več plača in čigav si sin. 

  Počutim se kot da sem nemočna in iščem rešitev. Težava je, da je moja tašča kazenska sodnica v Ljubljani, bila je tudi predsednica senata … sem nemočna in vas prosim za pomoč.  

  Kako je mogoče, da podkupovanje deluje tudi v sodnih družinskih postopkih? Kako je mogoče da imajo sodniki tak vpliv na druge sodnike, mi navadni ljudje pa nastradamo ker se želimo pošteno boriti. Seveda nimam uradnega dokaza in ne morem ničesar, a mi je tašča M. L. zagotovila in zagrozila, da v kolikor zapustim njenega sina, naj ne pozabim kdo je ona in kje je v službi, da bo storila popolnoma vse da mi vzamejo otroka.  

  V kolikor menite, da vas zgodba pritegne in lahko kakorkoli pomagate, vam bom doživljenjsko hvaležna. 

  Iskreno hvala. 

   

  Sinček avtorice pretresljivega pisma, ki je fotografijo tudi posnela.

   

  Ime avtorice pričujočega pisma, ki se objavlja nelektorirano, se v strahu pred morebitnimi maščevalnimi posledicami na izrecno avtoričino željo zdaj javno ne razkriva.

  Hm, kdo bi se požrtvovalni mami(ci) utegnil maščevati: kranjski sodnik G. B., sodna izvedenka M. O., sodniška (bivša) tašča M. L.? 

   

  Naslovna FOTO: sinček avtorice pričujočega pisma, ki je tudi avtorica te fotografije. 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  10 KOMENTARJI

  1. Enaka zgodba z babico državno tožilko. Po 5 letih še vedno upam, da po neštetih obravnavah in ovadbah v roke dobi spis za obravnavo nepokvarjena oseba. Ne preostane ti drugega, kot da upaš, da otrok odraste v dokaj normalno osebo in sam sprevidi.

  2. Sam pa menim, da ne bo bolje, da ljudje sprevidimo svojo družbeno dolžnost(!), ki je sestavni del demokracije, da končno naženemo to pokvarjeno in sleparsko drhal dlje in globlje od “Kordiševega” morja. Namreč, potrebno bo na ulice in žal tudi na ta način vzpodbuditi demokratične družbene sile, k pregonu samopašne sodne veje oblasti.
   Sodniki, tožilci, … niste vsemogočni in tudi vi imate omejen rok trajanja. Glede na to, da že močno zaudarjate, ste zelo pri koncu.

  3. But some somewhat new technologies are being used to make items of digital media sellable, and therefore it’s made a market for them similar to a electronic collectors product. So We’ll get in the specifics of how they work throughout this episode, but this full thought has motivated some fascinating discussions about what constitutes artwork on the internet.

   Furthermore, despite every one of the solid protection actions implemented by the NFT marketplaces, specific hacks or NFT security breaches can still take place resulting from weak protection procedures adopted by platform buyers.

   We are now living in the era of the fall culture now – the place the anticipation before a fresh product launch is as remarkable as being the buying itself.

   LG: All appropriate. And because of all of you for listening. When you’ve got responses, you could find all of us on Twitter wherever we won’t be selling our tweets. Just Look at the clearly show notes, but we really do really like your comments.

   Do you need to start out an eCommerce small business and look for a major-notch eCommerce website improvement organization? Get to out to us at Elogic, and We’re going to create a website with wonderful performance and consumer knowledge in your case!
   [url=https://cifris.com/]how does nft work[/url]
   I do not think that should be discounted. I do think for a lot of creators, It is probably unbelievably enjoyable to get this new technique to gain a dwelling, but They can be earning a living in these particularly risky cryptocurrencies.

   Businesses targeting non-US investors can split the featuring, using an SEC exemption that enables securities offerings to international buyers.

   So I went through the ledger that Valuables has on its website of tweets that were acquired and bought, and I started out reaching out to individuals that experienced purchased and bought tweets.

   Be The best human being with your block with these tips on how to hydrate, what to don, and strategies to show your home into a refuge with the heat.

   But when you are just really getting a digital symbol and portray it on a wall, what does that require? I nonetheless Really don’t know the entire story of who painted the thing about the advert around the wall. But This really is like the subsequent amount of that. There are no, like, particles there, physical issues in which we’re interacting with. It is just, like, purely electronic assets.

   LG: Have you heard about any stories of some people who have more than enough funds to invest on these NFTs also Probably like acquiring carbon offsets or doing other things that are alleged to be counteractive to the quantity of Vitality They are utilizing?

   GE: I think that there’d be some manufacturer dilution involved with that if I did that. I do think folks might be my followers who rely upon me for the most up-to-date antitrust information may very well be just a little baffled.

   I noticed somebody compare it to People, like, title-a-star certificates you can get for somebody in which you name a star after them, however, you’re of course not really naming a star immediately after them. You are just shopping for them a certificate that says you happen to be naming a star for them. It can be that. It’s that.

   Then the artists who will be able to sell NFTs also clearly ought to be some degree of crypto-savvy. Whilst, a great deal of The brand new platforms are very simple to utilize. I do desire to say the artists are monetarily benefiting from this.

  4. Howdy, I’m new here, I am just not sure in cases where this section will be the right place to share this and even sorry with this, but I was hoping some one here on mojcavocko.si would be able to aid me.
   I’m just wondering anybody knows any specific trusted provider for bitcoin signals. Is this website trusted and anyone worked with them ?
   [url=https://signalforall.com/]futures signals[/url]
   Also please introduce any good as well as comprehensive directory site for more inormation about these services. I actually appreciate it.

  5. Breaking news, sport, TV, radio and a whole lot more. The [url=https://www.topworldnewstoday.com/]Top World News Today[/url] informs, educates and entertains – wherever you are, whatever your age

  6. We with the support and knowledge of our team, we provide Data Analysis by using. If you re interested in the MFA, note that applicants to the MFA program are generally expected to have completed a bachelor s degree with a major in English or its equivalent from an accredited college or university with at least a B average 3. Send us a quick request and we will get in touch within an hour with a personalized quote. [url=https://bettyjowrites.com]my company[/url]

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj