Več

  EKSKLUZIVNO: PV GOLOBU OČITANIH VEČ KAZNIVIH DEJANJ

   

  Prejela sem jo ob 8.08 danes zjutraj, naravnost iz vlagateljskih rok – kazensko ovadbo, ki Robertu Golobu posredno sporoča: “Slovenci ne bomo tiho!” 

  Za njo stojijo Slovenci, ki obvladajo pravo, ljubijo domovino in poznajo fenomen osamosvojitve Slovenije leta 1991. Slovenci, ki so Slovenijo branili in ubranili pred agresorjem.

   

  “Aktivni državljani Republike Slovenije na podlagi zbranih obvestil in dokazov utemeljeno sumimo, da je Predsednik vlade Republike Slovenije, Robert Golob v nedeljo,  dne 23.10.2022, na dan predsedniških volitev v Sloveniji, izvršil kaznivo dejanje Zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic po členu 261/I KZ1 RS, kaznivo dejanje Ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve po členu 360/I KZ-1 RS, kaznivo dejanje Nasilja zoper najvišje predstavnike države po členu 353/I KZ-1 RS in kaznivo dejanje Kršitve proste odločitve volivcev po členu 151/I-II KZ-1 RS, saj je s svojo javno izjavo v živo na POP TV, v oddaji Odločitev 2022, predsedniške volitve, ob 21.22,54 uri, naklepno zlorabil svoj uradni položaj Predsednika vlade in prestopil meje uradnih pravic, z namenom, da bi sebi ali komu drugemu pridobil nepremoženjsko korist ali da bi komu prizadejal škodo,” med drugim utemeljuje kazenska ovadba zoper Roberta Goloba, uradno predsednika vlade RS, pravkar odposlana Specializiranemu državnemu tožilstvu RS. Hkrati je s svojim dejanjem/izjavo neposredno in načrtno ščuval k nasilni spremembi ustavne ureditve, saj je zato, da bi ogrozil obstoj, ustavno ureditev ali varnost Republike Slovenije, pozival ali ščuval k neposredni storitvi kaznivega dejanja iz 353. člena KZ-1 RS, Nasilja zoper najvišje predstavnike države, ki določa, da kdor z namenom, da bi ogrozil ustavno ureditev ali varnost Republike Slovenije, zoper katerega izmed najvišjih predstavnikov države stori kakršnokoli nasilno dejanje. S svojo javno izjavo je naklepno seznanil in opozoril celotno slovensko javnost na nasilno preprečitev predsedniškemu kandidatu Anžetu Logarju, da bi bil legitimno izvoljen za predsednika države.

  - Advertisement -

  Nenazadnje je s svojo izjavo kršil prosto odločitev volivcev in neposredno vplival na njihovo samostojno in legitimno odločitev o primernem kandidatu za predsednika države, saj je njegova izjava vsebovala resno grožnjo, preslepitev in nedovoljen način prisile ter vplivanja na to, da volivci za nekoga glasujejo ali ne glasujejo, da ne glasujejo veljavno, ali da glasujejo za ali proti določenemu predlogu. In to je storil kot uradna oseba (Predsednik vlade R Slovenije) pri opravljanju svoje dolžnosti v zvezi z volitvami ali glasovanjem.”

   

   

   

   

   

  Naslovna FOTO: šokantna izjava PV Roberta Goloba ali dokaz storitve (očitanih mu) kaznivih dejanj, vir: https://twitter.com/BayernMako/status/1584447475859226624

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  LAŽNI AKSIOM

  ON, KI RAZDVAJA …

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. EKSKLUZIVNO: PV GOLOBU OČITANIH VEČ KAZNIVIH DEJANJ:
   Mojca – Srčno upam, da se iz tega kaj iscimi._Sedaj nam je začela vladati mafija oziroma fašisti.
   ———————-
   Lep pozdrav

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj