Več

  ON, KI RAZDVAJA …

   

  Moral bi govoriti o dveh pokvekah, ki sta izdala mater in domovino in se prodala za nekaj srebrnih forintov. Moral bi povedati, da sta zdrizasta psihopata, identična podganam, ki mrgolijo po kloakah….” 

  Avtor teh besed je bil v četrtek “gost” (v posnetku) v oddaji TARČA, kjer je bilo govora tudi o sovražnem govoru (sic!).

  Izbruh sovražnosti proti meni in V. Kovačiču (spletna komunikacija z več osebami – intelektualci) se je zgodil januarja 2019, potem ko je Vili Kovačič objavil Markešev vrhunski (!) citat iz revije Mag iz leta 2004 (citat, s katerim je urednik Maga napovedal prihodnost JJ, sem takrat arhivirala):

  Kolumna Dreyfus na šestdeset podlage: 

  - Advertisement -

  “Jesenske volitve bodo tako po vsej verjetnosti ene najbolj razburljivih, kajti nomenklaturi ne bo ostalo drugega, kakor da iz Janše naredi fantomskega fašista in ga javnomnenjsko potolče – deset klafter pod zemljo, kot bi dejal Ivan Cankar. Patološko sovraštvo do njega pa je mogoče definirati: izvira iz nomenklaturnega občutka ogroženosti, kajti očitno ima Janša v nečem zelo prav. Ključ leži v njegovi ideološki interpretaciji narave slovenske nomenklaturne oblasti. Dolgo je bil zanje poskusni zajec, za katerega so bili pač prepričani, da je vodljiv in obvladljiv brez možnosti presenečenja ….”

  Sledilo je sovražno bruhanje: Kot vsi slabiči vaše sorte, sta zmožna delovati le z gospodarjem nad glavo in po načelu volčjega krdela. Sta spodleteli osebnosti …  Metoda, ki jo izvajata je tipična kominternovska, agitpropovska. Konverzija od skojevcev v črne madžarone …”

  Več na:

  SOVRAŽNI GOVOR IN VULGARIZMI – JE MARKEŠ TUDI “NOT’ PADU”?

   

  Novinar Matej Šurc, zaposlen na javni RTVS, si je v radijski oddaji Labirinti sveta (avgusta 2018) prilastil javni medij  (financiramo ga vsi državljani) za agiprop propagando proti drugače mislečim – tistim, ki nismo volili njegove izbire (t. i. levo opcijo). Volivce SDS je označil za klerofašiste. Ko sem protestirala proti sovražnemu govoru (pisala sem tudi ustreznim institucijam), mi je odgovoril, da sem se prepoznala in  saj ni res, pa je, posmehljivo je napisal (prepis):
  “Iva Pavlin Žurman! Zaradi vaših odzivov se je poslušanost oddaje Labirinti sveta z dne, 11. 8. izjemno povečala. Seveda se ne bom zahvalil, mi je pa toplo pri srcu. Boste to posredovali propagandistom klerofašizma. Matej Šurc” (Poslano z mobilnega telefona Huawei).

  Ko sem mu odpisala, da sem potomka upornice proti fašizmi (zaprte po različnih zaporih po Italiji) in nisem nikoli bila članica nobene stranke, mi je napisal, da sem jabolko, ki je padlo daleč od drevesa!

  Takle ‘mamo, t. i. profesionalne novinarje!

   

  TANJIN SD GNUSOBNO NAD STEBRE KOALICIJE IN POSAMEZNIKE

   

  “Stali smo in obstali,” je v svojem nagovoru državljanom ob 30. letnici razglasitve in obrambe samostojne in neodvisne države Republike Slovenije dejal predsednik vlade Janez Janša.

  No, danes avtokrat (!) PV Robert Golob z uredbami in izrednimi sejami (ad hoc) ureja v državi “družbena razmerja”, ob pomoči izbrane civilne družbe z jasnim političnim ozadjem (smrt janšizmu).

   

  EKSKLUZIVNO: PV GOLOBU OČITANIH VEČ KAZNIVIH DEJANJ

   

  P. S.:

  Že desetletja sem aktivna podpornica demokracije in vladavine prava, zato sem ponosna janšistka!

   

  Naslovna FOTO: dr. Robert Golob, PV RS, vir: https://www.facebook.com/Dr.RobertGolob/photos/151017447549218

   

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  7 KOMENTARJI

  1. Draga urednica, kako brutalno enostaven je ta Božji svet!
   Odlično je, da ste spravila tisti Markešev zapis, da mu ga pomolite pod rit in pod nos pred vso deželo.
   Tisoče je njegovih zapisov iz obdobja Maga. Ob Ponedeljkih sem imel kavo z zajtrkom takoj po sedmi uri, kajti bil sem že nazaj iz trgovine z novim Magom, ki sem ga “pržru” pri kavi na dušek in mi je lepšal dan in svetil še ves teden. Guru Markeš, pa še Janez je bil! Krasno, malo takih…Ja, Markeš je bil eden Slivnikovih glasnikov ,glavni pisec demokracije, svobode, svetlobe in prihodnosti in vse je zidal natanko na Janši in na nj.delu.
   In danes, revše preprodano tajkunsko in režimsko bleja doli s prižnice nekdanjega “Proletarci vseh dežel, združite se!” in, pomisli, niti skupaj v paru z Žerdinom skupaj ne spravi skupaj spodobnega sporočila, ki bi vsaj potzencialno rojevalo, odstiralo, hrabrilo, bistrilo, oplajalo, navduševalo, ma karkoli svetovljanskega in navdušujočega , nekaj tako človečansko berljivega kot je to že nekdaj znal.
   Kaj ni žalost, da tak kaliber klecne in se ves zadebeljen, neobrit zaradi vtisa, pogreza , starajoč se, grdo gledajoč izpod zgrbančenega čela, kakor, velikega misleca v močvaro vpričo vsega Ljuctva?
   Kaj ima v sebi? Kaj bo predal soljudem? Kaj bo ostalo za njim?
   Ne Maga, ne Dela po meni ne bo, dovolj je spomina, me samoprevare tepo!
   Ko bi, če bi ubogi Slivnik vedel, kaj je ubogi denar naredil iz njegove nekdaj udarne četice s svetilnika Mag. Saj je bolje molčati. Sicer pa poglejte v Reporter, če se vam da. Ni da ni.Daj Maga in dandanašnji Reporter skupaj, na drobno sesekljaj, posoli, dodaj Vegeto in dobro premešaj, hitro dodaj malo sode bikarbone in naj malo odleži dokler ne začne brbotati in se malo kaditi iz mešanice. Šizofrenija.

  2. Hello! My name is Jason and I’m happy to be at mojcavocko.si. I was born in Portugal but now I’m a student at the Drexel University.
   I’m normally an industrious student but this semester I had to go abroad to see my kindred. I knew I wouldn’t have time to finish my research proposal, so I’ve found a great solution to my problem – ESSAYERUDITE.COM >>> https://essayerudite.com/write-my-essay/
   I had to order my paper, as I was pressed for time to complete it myself. I chose EssayErudite as my research proposal writing service because it’s respected and has a lot of experience in this market.
   I received my order on time, with proper style and formatting. (research proposal, 102 pages, 7 days, PhD)
   I never thought it could be possible to order research proposal from an online writing service. But I tried it, and it was successful!
   I would doubtless suggest this [url=http://essayerudite.com]essay writing service[/url] to all my friends 😉

  3. Gospa Iva Pavlin Žurman_Se popolnoma strinjam_na žalost pa nam sedaj resnično vladajo FAŠISTI_upam, da resnica pride na dan in da se temne sile ……….
   ____________
   Lep pozdrav

  4. Greetings! My name is Jason and I’m pleased to be at mojcavocko.si. I was born in Iceland but now I’m a student at the University of South Florida.
   I’m normally an diligent student but this term I had to go abroad to see my kinsfolk. I knew I wouldn’t have time to finish my literature review, so I’ve found a fantastic solution to my problem – ESSAYERUDITE.COM >>> https://essayerudite.com/write-my-essay/
   I had to order my paper, because I was pressed for time to finish it myself. I chose EssayErudite as my literature review writing service because it’s respected and has a lot of experience in this market.
   I received my order on time, with proper style and formatting. (literature review, 65 pages, 7 days, University)
   I never thought it could be possible to order literature review from an online writing service. But I tried it, and it was successful!
   I would doubtless suggest this [url=http://essayerudite.com]essay writing service[/url] to all my friends 😉

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj