Več

  SOVRAŽNI GOVOR IN VULGARIZMI – JE MARKEŠ TUDI “NOT’ PADU”?

   

  Avtor Drago K. Ocvirk je 6. avgusta 2020 v članku Markeš hujska: “Na juriš, na juriš v boj proti janšavirusu!” analiziral enačenje Janše s koronavirusom in poziv o strnitvi vrst. V zapisu ugotavlja veliko podobnost z Leninovim in s Hitlerjevim govorom o ušeh, ščurkih, pajkih (kulakih, buržujih, Judih) … 

   

  Markeš hujska: “Na juriš, na juriš v boj proti janšavirusu!”

   

  - Advertisement -

  Na napisano sta se odzvala Delova Žerdin in Markeš (oddaja Od srede do srede: »Korupcija in sovražni govor«):

  Žerdin: ”Situacija je nervozna, kar lahko ugotoviš po količini – pa se opravičujem – drekanja, svinjanja na družabnih omrežjih. Se mi zdi tlele, da je koncentracija teh eeeeee toksičnih vsebin vedno višja … 

  Markeš: ”Kar se tega tiče, moram izrecno pohvaliti Manico Ambrožič z nacionalne televizije – kot urednico, ki je včeraj šla pred javnost, pokazala, kaj ta drekarija v navednicah počne, kako, s kakšnimi vulgarnimi izrazi, vulgarizmi, s kakšnimi napadi se spravljajo nad novinarje …

   

  Ali Žerdin in dr. Janez Markeš; FOTO, vir: https://www.delo.si/

   

  Ocvirk jima danes, 17. 8. 2020, odgovarja: 

   

  »Količina drekanja, svinjanja« na … Delu

   

  Dr. Drago Ocvirk; vir: https://www.domovina.je/predavanje-dr-draga-ocvirka-dialog-med-islamom-in-krscanstvom-utopija-ali-realnost-video/

   

  16. januarja 2019 sem v masovni spletni komunikaciji omenila Markešev obrat iz »revnega Magovega urednika« (v Črnučah sem ga spoznala, objavil mi je kolumno, zunanji videz mi je povedal, kako težak je njihov boj za tržni delež) v »gospoda na Delu« in političnega analitika na RTVS (le zakaj hvali RTVS Manico Ambrožič?).

  V Magu je 25. februarja 2004 v članku Dreyfus na šestdeset podlage napovedal medijski umor, ki se bo zgodil JJ, ker ni pripravljen sodelovati z nomenklaturo! Kasnejše dogajanje je potrdilo njegovo napoved!

   

  FOTO, vir: https://www.demokracija.si/

   

  Delov Markeš je januarja 2019 (bil je prejemnik pošte, ki je razkrila njegov zapis iz leta 2004) dobesedno ponorel in mi odgovoril z dolgim nesramnim E-pismom (hvala mu, ker ga je poslal na vse naslovnike, ki so se tako lahko prepričali o njegovi resnični »uglajenosti«), kjer je med drugim napisal:

  »Moral bi govoriti o dveh (takrat sem bila v komunikaciji z Vilijem Kovačičem, op.) prodanih in prebarvanih madžaronskih svinjah, ki veliko vpijeta in zraven preračunljivo seštevata izdajalske denarje, ki jima jih na eni strani nakazujejo iz SDS-ovskih računov iz Budimpešte, na drugi pa iz Duhovnikovih virtualnih mošenj iz tretjega tira. Moral bi govoriti o dveh pokvekah, ki sta izdala mater in domovino in se prodala za nekaj srebrnih forintov. Moral bi povedati, da sta zdrizasta psihopata, identična podganam, ki mrgolijo po kloakah….«

  Ja, prav ste prebrali. Je to človek, ki si zasluži vašo pozornost? Kaj pa gospod urednik Žerdin, ki podpira svobodo govora tako, da cenzurira objavo pisem nepravovernih bralcev Dela?

   

  P. S.: 

  Več v članku: 

  Neverjetno brutalna retorika Delovega komentatorja Markeša, ki je Ivi Pavlin Žurman in Viliju Kovačiču javno zabrusil, da sta “zdrizasta psihopata, identična podganam, ki mrgolijo po kloakah”

   

  /Naslovna fotografija, vir: https://old.opensoaring.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. Ej, Mojcej, oh Mojcej !
   Nauš verjeva! Toč’n zdajle vrtim , prvič iščem pesmi Pavla Kernjaka in pesmi napočez od kogoških slovencev in točno, ko poslušam “Oj Mojcej…” ki jo mam strašno rad,
   sem spodej zagledal, tudi prvič, da berem slavno, zamolčano in zatolčeno Mojco Vočko, mi je vseeno poskočilo zvibrirano srce, ker Kogošci pa znajo pet, da te lahko prelomi….
   Danes je poseben dan in ne bom pametoval.
   Je pa Sreča to kar doživljam!
   Včasih, ko se oboževal Maga in sem ob Ponedeljkih na poti v službo na pumpi kupoval nafto in Maga, sem komaj čakal, da se prebral uvodne besede gospoda Janeza Markeša.
   Tega človeka nisem nikoli v živo videl, sem ga pa občudoval po njegovih besedah, dostikrat so me njegove besede ganile v globino in je ostalo samo pri ideji, da bi mu za Božič posla v urednišvo kišto dobrega vina in sem se spraševal zakaj “sprožilec v glavi” ni deloval in je ostalo pri samo želji…
   Kasneje, ko se je preselil in se začel leviti kakor hinavska podhlajena strupena spomladanska kača, se mi je začelo jasniti in zdaj ne bom pisal o barabi izleveni, ki me je ,očitno, naklepno in v zlohotnosti načrtno in premišljeno nategnila na suho kot malega človeka. Zato, ker imam čudovito težak dan, ki je zjutraj kazal na katastrofo, vendar je molilna velika sveča prinesla fantastičen preobrat po katerem, ne samo, da veruješ v Boga in v vsa nejgova Vesolja, ki jih niti začeti prav šteti ne znamo, ampak, da stvsari tako preproste, kot je Stvarstvo že zdavnaj oznanilo, človček pa izpridil do zagonetenih neprepoznavnosti.
   Samo še tole: čestitam oblikovalcu na DELU, ki prikazuje Markeša Janeza in onega drugega plačanega Apartčika v taki luči, v kateri životarita in poskušata “učinkovati” na ljudstvo / Narod Slovencev. Luč in scena, ki ju kaže , se mi gabi, ker je pohotna, nadvladujoča, oblastvena, boljpševiška in pokvarjeno sovražna kot najhujša kurbetina v udbokučanističnem Slovenistanu.
   Osti jarej in živi ! Mojcej, krasno delo delaš.
   Tudi primoski, kraški Ruj, ki je lepšejši od vseh japonskih rdečih barv, raste iz skal in iz nekoristnega šodra in razdaja Življenje! Hvala za kresilo in za vrvico, ki zažiga!

  2. Skoraj redno preberem kolumno dr? Janeza Markeža v Sobotni prilogi. Toliko sovraštva, zlobe in laži, kot je ta pisun sposoben zliti na Janeza Janšo, meji na blaznost.
   Seveda vse brez ene same resne utemeljitve. Vse kar napiše proti Janši so le blodnje.
   Vse skupaj ne bi bilo nič narobe, če bi pisun priznal, da piše v rumeno glasilo in da je pogrošni pisunček, ki vse skupaj dela za ubogi kruhek.
   Pa ni tako. Pisunček je ponosen na doktorat, ki mu po njegovem, daje pravico filozofirati in bralstvo poučevati ex cathedra. Postavlja se nad nas in nas ima za butle, ko v vzvišenem tonu prodaja puhlice za suho zlato.
   Ko je bil še v desnem taboru je njegovo pisanje imel rep in glavo, sedaj pa se prodaja, kot najceneša prostitutka in meni, da čim bolj pritlehno bo blatil Janšo, tem višje bo zlezel na lestvici prodanih duš.
   Očitno mu ta nedostojna trgovina ustreza, saj se za kar dobro palačo drži v vrhu popolnoma spoloitiziranega Dela, ki je politično trobilo levičarjev, mnogo slabše in mnogo bolj pristranko, kot je bilo predhodnje glasilo SZDL z istim imenom in komunisdtičnim vodstvom.
   Pokveka, karšna je, je denunciant najslabše vrste.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj