Več

  LAŽNI AKSIOM

   

  Tarča (RTVS), 15. 12. 2022, omizje 4 (enakomisleči) : 1 (drugačemisleč).

  Ko začenja Jaša Jenull z navajanjem »deja vu laži«, takoj obrnem na drug kanal. 

   

  Jaša Jenull, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174922043?s=tv

   

  - Advertisement -

  Več kot 2 leti, že pred oblikovanjem nove vladne koalicije v začetku leta 2020 in vse do volitev spomladi 2022, so enakomisleči levi protestniki in njihovi voditelji (štirje na fotografiji spodaj) “dežurali” ne le na ulicah in trgih, ampak tudi na TV-ekranih in v mainstream tiskanih medijih, in javnosti (volivcem) razlagali lažni aksiom o diktaturi vlade Janeza Janše!

   

  Od leve proti desni: Jaša Jenull, dr. Boris Vezjak, Nika Kovač, novinar Domovine Peter Merše, Filip Dobranić – Muki, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174922043?s=tv

   

  1. Dr. Boris Vezjak je že leta 2012 rušil mariborskega župana Franca Kanglerja, ko sta bila z Vesno Godina še osamljena protestnika (v bližini Kojaka).

  Nato je »stopil v akcijo FB«, pojavila se je nasilna množica s parolo »GOTOF SI«. Granitne kocke so metali v policaje, molotovke pa celo v mestno hišo! Kangler je odstopil.

  S protesti so nadaljevali v Ljubljani, saj je PV Janša leta 2012 napovedal preiskavo tajkunskih kreditnih map. Paradržava je morala zadevo ustaviti.

  Mladi usmerjani nasilni protestniki so napolnili ulice in trge, padec vlade JJ leta 2013 je bil neizogiben.

  Politično kariero je z virantovanjem poskušal unovčiti minister Gregor. Kasneje se je povzpel v institucijo EU, enako tudi takratni predsednik KPK in kasnejši Cerarjev pravosodni minister Goran Klemenčič.

  Filozof Vezjak je leta 2014 (obsodba opozicijskega prvaka v montiranem procesu Patria) pljuval tudi po stranki SDS, ki da ima med članstvom celo morilca. Jeseni 2014 je bil županski kandidat SDS v Sežani dr. Milko Novič, decembra 2014 pa obdolžen umora takratnega direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika. Več let je Novič, nedolžen in medijsko stigmatiziran, preživel v priporu in celo v zaporu!

  8 let po Jamnikovem umoru (16. dec. 2014) naša vrla Policija (NPU) in SDT še vedno iščeta (?) njegovega morilca (naročnike), žrtev montiranega procesa Milko Novič pa še vedno čaka na javno rehabilitacijo (in odškodnino). 

   

  1. Nika Kovač (»Inštitut 8.marec«) – tvit:»Hej, Možina, nas ne zanima tvoja zgodovina …«

  Sramota, da neka oseba (celo Slovenka leta 2021) tako škandalozno podcenjuje življenjsko delo doktorja zgodovine, ki v obsežnem delu Slovenski razkol: okupacija, revolucija in začetki protirevolucionarnega upora z dokumenti razkriva zločinskost Partije v začetnem obdobju okupacije Slovenije (monopolizacija odpora in likvidacije političnih nasprotnikov).

  Draga Jančarja so postkomunistični ideologi uspeli »pregnati« iz SLO krajine. Bil je kolumnist v SP Dela, odlične prispevke o LDS demokraturi je objavljal v publikaciji Ampak, ki pa je izginila iz medijskega prostora.

  Danes skušajo Možinova odkritja medijsko zamolčati nasledniki/-ce komunistične ideologije, zbrani v raznih levičarskih asociacijah in v mainsteam medijih! Sprevržene »nika osebke« bi morali javno izpostaviti in osramotiti, nato pa jih popolnoma ignorirati (!), ne pa da postajajo medijske zvezde, ki brezsramno plešejo pred parlamentom in nam demokratom, ki se že leta borimo za vladavino prava, razlagajo o človekovih pravicah in demokraciji! Novinarji in funkcionalno nepismeno ljudstvo jim celo aplaudirajo (pisma bralcev), ko vsem na očeh lažejo!

  Kovačeva je postala medijski produkt, danes je celo Delova kandidatka za osebnost leta.

  Pred kratkim sem vprašala mlajšega direktorja šolskega centra, ali je že slišal za prevajalko, pisateljico in publicistko go. Alenko Puhar. Občasno je Delo objavilo kakšno njeno kritično misel (kolumno), že dolgo pa nič več. Gospodu je bilo seveda nerodno. Je pa takoj vedel, kdo je Nika Kovač, ki jo skoraj vsakodnevno »srečujemo« na TV ekranu in v drugih medijih, v pozitivni luči seveda!

   

  LAŽ IN SOVRAŠTVO V “PISMIH BRALCEV”

   

  Referendum (novela zakona o vodi) in Nikine manipulacije

  “Ne hodim na volitve, tokrat pa sem prišla, ker vode pa nam ne bodo vzeli!” je dejala (pred nami, člani volilnega odbora) ženska, ki pojma ni imela, o čem glasuje na referendumu!

  Starejša gospa pa je hotela na glasovnico nalepiti kar nalepko PROTI, ki so ji jo dali Nikini aktivisti pred stavbo, kjer so bile predčasne volitve – upokojence so iz bližnje knjižnice masovno usmerjali na volišče!

   

  TANJIN SD GNUSOBNO NAD STEBRE KOALICIJE IN POSAMEZNIKE

   

  1. »Umetnik Jenull«, še en nevladnik, financiran z javnim denarjem, osebek, o katerem bi se morala zdrava pamet vprašati: “Od kod se je pa ta vzel?”

   

  [Video] Teater absurda: Poglejte si ta poulični spektakel Jaše Jenulla in njegovih dveh tovarišev ter ocenite, ali je vreden našega denarja!

   

  1. Filip Dobranić – Muki (samooklicani »Glas ljudstva«), ki »ga zanima demokracija, prav vsako jutro, ko se zbudi«, je dejal v oddaji Tarča.

  Pred leti je, če me spomin ne vara, zmagal na tekmovanju srednješolcev, kjer si moral zagovarjati določeno tezo, čeprav se mogoče z njo nisi strinjal. Halo? A ni to nemoralno, da zagovarjaš nekaj, s čimer se ne strinjaš?! To je šola manipulacije in njeni produkti so mojstri manipulacije! In zmagujejo.

   

  LEVI AKTIVISTI, ZDRUŽENI POD “GLAS LJUDSTVA”, STRANKAM POSTAVILI ZAHTEVE, S KATERIMI SI BODO “KUPILE” NJIHOVO TERENSKO PODPORO

  https://www.domovina.je/levi-aktivisti-zdruzeni-pod-glas-ljudstva-strankam-postavili-zahteve-s-katerimi-si-bodo-kupile-njihovo-terensko-podporo/


  Zajem slike Youtube, Topnews

   

  Edini drugače misleči udeleženec omizja, novinar Domovine Peter Merše (https://www.domovina.je/levi-aktivisti-zdruzeni-pod-glas-ljudstva-strankam-postavili-zahteve-s-katerimi-si-bodo-kupile-njihovo-terensko-podporo/, naknadno sem si pogledala nekaj njegovih izjav), je že z obrazno mimiko pokazal, kako se ne more strinjati z govorjenjem levih »mislecev«. Bil je kar preveč obziren, »nežno« je oporekal, namesto da bi jasno in glasno rekel BOBU BOB! Je pa na spletnem portalu Domovina kot repliko na dogajanje v Tarči objavil članek o medijskih manipulacijah, ki vodijo v napačne odločitve volivcev, ki na volitvah izbirajo slabe predstavnike oblasti.

   

  ZMOTNE PREDPOSTAVKE, S KATERIMI OPERIRAJO KOMENTATORJI V MEDIJIH, VODIJO V ZMOTNE ODLOČITVE VOLIVCEV 

  https://www.domovina.je/zmotne-predpostavke-s-katerimi-operirajo-komentatorji-v-medijih-vodijo-v-zmotne-odlocitve-volivcev/

  Foto: posnetek zaslona

   

  TODA … Mainstream Slovenci (volivci) danes bolj malo berejo, kaj šele razmišljajo (razumejo).

  DANES zmaguje politični marketing (cesarjeva nova oblačila).

  Komentator: »Zmagujejo tisti, ki operirajo z zvenečimi besedami, ki so na zunaj bleščeče, znotraj pa prazne – svoboda, demokracija, človekove pravice, pravna država, stanovanja za vse, enakost med državljani … Tipične parole leve opcije.«

  Včasih je veljalo »Brez dela ni jela«, danes pa …

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/tree-fog-moor-swamp-venn-branch-1031814/

   

  Naslovna FOTO, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174922043?s=tv

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Excellent blog here! Also your website loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj