Več

  NEZASLIŠANO: INFEKTOLOG POHOTNO MASTURBIRA(L) SREDI CELJSKE BOLNIŠNICE?!

   

  Kako je mogoče, da sredi slovenske bolnišnice njen zdravnik specialist med službenim časom v zdravniški sobi masturbira in se v ambulantnih prostorih v beli zdravniški halji samozadovoljuje z banano, vse to pa snema?! In sam javno objavi.

  Vse to je z vso naslado nedopustno počel infektolog Miha Simoniti, dr. med., v Splošni bolnišnici Celje.

  Dokaz(i) na linku:   

  https://odysee.com/@nighttako:c/Dr.-Miha-Simoniti—Banananjam:a?fbclid=IwAR3efBDJXhnXYzpdsb2cRz1d875Itdl-ncrizjcaF-W0hCBGFJTrVWHVb0c

  - Advertisement -

   

   

  Kako bi se kot pacient(ka) počutili v rokah t(ak)ega specialista? Recimo, če bi se v njih znašli v kritičnem stanju?

  Kako ta infektolog pregleduje pacientke – slučajno pohotno strokovno, strokovno pohotno? Tako kot banano, ki si jo sredi bolnišničnih prostorov perverzno pornografsko tlači v razkrečena usta?!

  Ali pacientke slučajno otipava – tako kot svoj spolni ud na službenem stolu?!

  Kaj počne med dežurstvi v zavetju teme noči s pacientkami, ki same ležijo v sobi, ali s kritično bolnimi v sobah za intenzivno nego, kjer je že premik ali dvig roke podvig?

   

   

   

  A njegovih nadrejenih niti vodstva Splošne bolnišnice Celje šokantne deviantnosti, ki si jih kot zdravnik nikakor in nikoli ne bi smel privoščiti, očitno ne motijo – infektolog Miha Simoniti, dr. med., je še vedno javno ali uradno naveden povsod, kot da se ne bi nič “pripetilo”.

   

   

   

  Kam gleda infektologinja in pediatrinja mag. Janja Blatnik, dr. med., predstojnica oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja SB Celje?! Tak(šn)i zdravniški delikti sredi bolnišnice se pometajo pod preprogo? 

  In Zdravniška zbornica Slovenije? Tudi z glavo v pesku?! Slepa ali gluha?

  Kako pa kaj spolno nadlegovanje ali spolno nasilje in infektolog Miha Simoniti, dr. med.?

   

   

   

  Zdravnik ni le medicinski strokovnjak, temveč strokovnjak, ki mora tudi moralno, etično in značajsko dosegati najvišje standarde. Absolutno moralno in etično neoporečnost. Zaupanje pacientov vanj in njegovo znanje ter v njegovo besedo in osebnost je eden ključnih postulatov zdravnika. Deviantni odkloni, kaj šele ekstremni etični ali moralni delikti, v beli halji so nedopustni, povsem. Toleranca do njih mora biti nična, enako kot do nasilja. Gnilih jajc v zdravniških haljah ne sme biti, k čemur morajo stremeti vsi pristojni nadzorni organi slovenskega zdravniškega ceha in zdravstvenega sistema.

  Kako plemeniti, častni, predani, strokovni, vzorni so zdravniki, sem sama lahko opazovala tudi pri eni svojih prijateljic, s katero sva si v študentskih časih v Ljubljani kot “cimri” delili stanovanje – danes je pediatrinja z veliko začetnico, zaposlena (v tej isti) Splošni bolnišnici Celje. 

   

  Ni dvoma, da je večina slovenskih zdravnikov vrednih zaupanja in vere v njih etično brezmadežnost, a pričujoč primer žal dokazuje, da bele zdravniške halje nosijo tudi kalibri, ki jih ne bi smeli – zaradi značajskih, osebnostnih, etičnih razlogov ali odklonov.

  Zdravnik specialist, ki si “ga” med službenim časom pohotno na roke meče, kar celo “voyagersko” snema, in v zdravniški halji v ambulantnih prostorih bolnišnice enako počne z zrelo banano, ne bi smel … imeti dostopa do pacientk. No, niti do pacientov, končno (lahko) voda dere v obe smeri. Pa četudi je infektolog, še kako potreben v spopadanju s COVID-19 – ki pa iz dneva v dan vstopa tudi v sobe za intenzivno nego, kjer v spalnih srajcah nemočno ležijo (tudi) pacientke.

  In, kako ta infektolog gleda ali doživlja svoje sodelavke – in sodelavce? Kako lepe pacientke z dolgimi nogami, dolgimi lasmi, modrimi očmi v opoju fatalnega parfuma?

   

  Če je video na zgornjem linku po objavi tega članka (že) blokiran ali odstranjen, dokazni posnetek spletni medij DOSJE hrani – tudi v več izvirnih delih ali nadaljevanjih:

   

   

   

   

  Ta video sproža dodatno začudenje nad tem, da odgovorni ali nadrejeni glavo tiščijo v pesek – dokazuje namreč, da je zgrožena javnost zavoljo teh šokantnih deviantnosti infektologa Simonitija celo klicala (v) Splošno bolnišnico Celje in le-to nanje opozorila. A, vse tiho je bilo.

   

   

   

  Uf, v teh istih bolnišničnih prostorih tam spodaj na dislociranem Oddelku za infekcijske bolezni in vročinska stanja SB Celje so meni davnega leta 2004 požrtvovalno reševali življenje – prekaljeni infekcijski strokovnjaki, vredni zaupanja. Da me je tisto usodno noč nezavestno v kritičnem stanju iz rešilca potegnila prav infektologinja mag. Janja Blatnik, dr. med., danes njegova predstojnica, je prav ironično.

  In, imela sem to izjemno srečo, da sem tisto urnebesno noč pristala v “intenzivki” izvrstnega infektološkega asa mag. Branka Šibanca, dr. med., ki mi zatem ni le enkrat požrtvovalno velemojstrsko rešil življenja. Tega, kaj pomeni “na infekciji” in v izolirani sobi za intenzivno nego na nitki življenja spopadati se s smrtjo, zdaj raje zamolčim. Kaj pomeni le gledati, ker ob hudih infuzijah v žilah ni moči niti za premik mezinca, kaj šele roke, tudi.

   

  Infektolog primarij mag. Branko Šibanc, dr. med., vir: https://www.terme-dobrna.si/center-zdravja/specialisticne-ambulante/infektoloska-ambulanta

   

  Hm, infektologa mag. Šibanca, danes primarija, zdaj tam ni več (ordinira v Termah Dobrna), zdaj je tam specialist Simoniti z banano v žrelu.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  7 KOMENTARJI

  1. Mislil sem, da so večino zadev povedali Dante,Nostradamus, Machiavelli, Jakobinci, Nečajev,. Nitzche, Rasputin, Goebels, Pavelić, J.B.Tito, Kardelj, Kidrič, Kocbek, čiča Stanko, Baba Vanga, pa sem se močno zmotil.
   Za tegale tipa pa niso vedeli, da se bo pojavil na sceni.
   Kdo mu podpisuje mesečno plačo, drago ljudstvo, dragi direktor, dragi minister in dragi župan občine ne vem katere? A ste sigurni, da je dobil vse dodatke ?

  2. Koliko jih seksa na delovnem mestu, koliko jih masturbira … ampak ko to počne infektolog, je pa narobe. Da samo pokažem moj IG inbox, koliko slik in videov najrazličnejših kadrov dobivam iz njihovih delovnih mest, bi očitno koga tukaj še kap. Vsi neki krepostni, v ozadju pa počnejo iste stvari. Najboljši pa so ljudje, ki se potem v komentarjih javno zgražajo. Taisti ljudje ali njigovi sinovi mi pošiljajo videe iz faksov, služb, kako vse to počnejo. Začepite in se brigajte zase.

  3. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and terrific design.

  4. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossips and web and this is really irritating. A good site with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj