asd
Več

  ŽIVLJENJE IN SVOBODNA VOLJA STA ENO

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Bom tu nekaj zapisal, saj ne pričakujem, da bo komu važno, pa vendar. Tisto, kar je zdaj najbolj ogroženo v tem Stvarstvu, kar je najbolj napadeno, je SVOBODNA VOLJA!

  Brez nje Življenje ni mogoče. Pa tega ne pravim samo jaz, to nam govori Mati Vsega v Vesolju.

   

  Tako pravi tista, ki je Življenje ustvarila:

  - Advertisement -

  »Lucifer zdaj mrzlično išče ostanke Svobodne Volje po planetu, kolikor je je sploh še ostalo (ne več kaj dosti), z namenom uničiti jih, preden se izrazijo.  

  Ko jih ne more kanalizirati in vpreči v svoj voz, njene nosilce kratko malo ubije. To potem ni več Življenje!  

  Njegovo je suženjstvo v vseh mogočih in nemogočih oblikah. Zapor in trpljenje, kajti njega zanima samo tisto, kar lahko omeji in proda. Vsi njegovi sistemi temeljijo na ustrahovanju in izsiljevanju. Življenje vam najprej ukrade, potem pa vam ga nazaj prodaja po koščkih. Zanima ga samo vaša odvisnost! Zanj, ki je tat in lažnivec, prideta v poštev le parazitiranje in izsiljevanje. Z ustvarjanjem pomanjkanja, nato pa z doziranjem tega, kar potrebujete, doseže prav vse, kar hoče! 

  Poleg tega je jalov in nesposoben ustvarjati. Zato zasužnji vse, ki znajo kaj narediti, in ti, če hočejo preživeti, mu plačujejo davek od tega, kar ustvarijo. Na njih parazitira. 

  Jaz nisem patentirala Življenja! Sem ga samo ustvarila! 

  Zato vam pravim, Življenje in Svobodna Volja gresta skupaj. To dvoje je isto: Življenje in Svobodna Volja sta eno in isto! JAZ sem Življenje.  

  Lucifer ubija Svobodno Voljo in s tem ubija MENE.  

  Poskuša izničiti mojo prisotnost in zbrisati moj vpliv na Stvarstvo ter Življenje v njem. Noče, da bi ohranili stik z mano. Njegovi mediji so bučni, vsiljivi, nasilni , da preglasijo moj glas, ko vam govorim, v katero smer naj se razvija Stvarstvo, kako ohranite Življenje v njem in kakšno naj bo, da vam bo dobro.  

  Za razliko od Luciferja, ki ima nešteto pravil, imam jaz le eno:
  Brez Svobodne Volje Življenje ni mogoče!!! Zato mora Svobodna Volja biti VEDNO svobodna, da si sama ustvarja okolje, v katerem želi živeti.  

  Lahko rečem, da še nikoli ni bilo tako malo Svobodne Volje na planetu, kot je je zdaj. In še nikoli zato Življenje ni bilo tako ogroženo, kot je zdaj.

  Z Očetom tega ne bova dovolila.

  Bom zdaj zelo iskrena in bom rekla še tole:

  Nikar se ne slepite. Če bi radi vlekli vrv z nama – jo bomo pa vlekli!«

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/sailing-vessel-ropes-ship-boat-3681418/

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/religion-faith-cross-light-hand-3452582/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj