Več

  EKSKLUZIVNO: “PREZRTI” UMORI, ŠOKANTNO ODKRITJE POLICIJSKE OPREME, POLICIJSKO FB-ZALEZOVANJE, OKC PU MARIBOR EPICENTER COVID-19

  Zoran Šarič, kriminalist v pokoju
  Zoran Šarič, kriminalist v pokoju
  Sem Zoran Šarič, rojen Mariborčan, domoljub, junija leta 1991 sem aktivno sodeloval v osamosvojitveni vojni kot delavec organov za notranje zadeve, od meseca decembra 2020 upokojen, do takrat pa 32 let redno zaposlen v policiji, 25 let na delovnim mestih kriminalistične policije kot kriminalist, zadnjih 7 let pa pomočnik vodje izmene v Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Maribor. Predvsem v zadnjem desetletju sem pri svojem delu pričel zaznavati veliko nepravilnosti in nezakonitosti v samih vrstah organov preiskovanja in pregona, kar sem kljub veliki izpostavljenosti predstavil v knjigi Županov boj o Francu Kanglerju. Danes nadaljujem s tovrstno tematiko, v pripravi je druga knjiga Boj še ni končan. Aprila 2020 sem bil celo deležen njihovega maščevanja zaradi mojih nazorov in aktivnosti v obliki predkazenskega pregona in hišne preiskave, vendar jim ni uspelo, dosegli so le svoj debakel, še enkrat več dokazali svojo zahrbtnost in nesposobnost. Ker skoraj do potankosti poznam delovanje in zakulisje teh organov, hkrati pa imam dober vpogled tudi v sedanje vroče politično dogajanje, smatram, da bodo moje kolumne prikazale neko realno stanje in predvsem resnico, kar je danes v množici medijskih manipulacij in sprevračanja dejanskega stanja nujno potrebno.

   

   

  Ko sem 12. 11. 2020 nastopil prvi dan upokojitve, sem si dejal, da od tega trenutka ne želim več slišati za policijo, stres, obveznosti in skrbi. Moj cilj je bil zaživeti povsem na novo, sproščeno, tako kot sem si zamislil in želel v zadnjem življenjskem obdobju. Zadnjega pol leta mojega službovanja pred upokojitvijo je namreč zaznamoval življenjski boj s konstrukti, neutemeljenimi in nezakonitimi očitki s strani mojih nadrejenih na PU Maribor. Zgodbe ne bom ponavljal, saj je podrobno obrazložena v spletnem mediju DOSJE, https://www.mojcavocko.si/  Ker sem še pred nastopom upokojitve zmagal na vseh nivojih, mi je bil prav zaradi tega v penziji edini cilj čimprej pozabiti na vse težave in si sanirati zdravje, ki mi je bilo porušeno s temi postopki.

  Pa se danes, slabih pol leta od upokojitve, počutim, kot da sem še vedno zaposlen v policiji, vendar v nekoliko drugačni obliki. Včasih čutim potrebo, da ustanovim zasebno policijo. Ne morem verjeti, koliko ljudi se je v tem času obrnilo name s svojimi težavami s policijo ali pa mi posredujejo razne konkretne informacije o kršitvah ali nezakonitostih, ki jih izvajajo določeni v mariborski policiji.

   

  EKSKLUZIVNO: NEKDANJI KRIMINALIST RAZGALJA DELIKTE ALI KAZNIVA DEJANJA (VISOKO) V POLICIJI!

  - Advertisement -

   

  Sploh ne vem, kje naj začnem.

  Mogoče mi bo kdo očital, da me žene izključno maščevanje zaradi tega, kar so mi nedolžnemu storili. Daleč od tega. Čeprav še danes ne morem dojeti in sprejeti, s kakšno lahkoto in brezčutnostjo so moji »eksekutorji« s Policijske uprave Maribor name naredili pogrom in mi zadnjega pol leta pred upokojitvijo uničili vse vrednote, v katere sem verjel pred tem, sem jim nekako oprostil, pozabljam pa nikdar. Javno so očrnili mojo brezmadežno 32-letno policijsko kariero, v kateri nisem bil nikdar niti blizu disciplinskega, prekrškovnega ali kazenskega postopka. Pa so kljub temu brezkompromisno šli v napad name, izključno iz svojih politično osebnostnih razlogov.

  Še najbolj zamerim nekaterim svojim neposrednim sodelavcem na OKC, ki so odigrali ključno vlogo, da se je afera GPS sploh začela, čeprav so mi prav ti do tega trenutka od vseh najbolj »lezli v ta zadnjo«, bili z menoj prijazni in ustrežljivi, izkazovali neko spoštovanje. To je dokaz, kako v določenih ljudeh veliko bolj prevladuje težnja po uspehu, statusu, namesto človečnosti. Res ne vem, kaj so pričakovali? Da bodo dneve in noči naših skupnih delovnih druženj v trenutku zamenjali za slavo ob diskreditaciji sodelavca? Na to so vsekakor upali, vse dokler preiskava ni dokazala, da sem popolnoma nedolžen. Verjetno so se vsem cedile sline ob mojem medijskem pogromu takoj po hišni preiskavi in so si čestitali, da so dali vetra človeku, policistu, ki si je drznil napisati knjigo o resnici Franca Kanglerja! Obžalujem, da mi ni bilo dano videti teh obrazov ob spoznanju, da je Specializirano državno tožilstvo mojo zadevo zavrglo. Ne maščevanja, prezir in sovraštvo do njih pa čutim, to priznam.

  Ampak pravijo, »karma is a bitch, vse slabo storjeno se enkrat tistemu vrne, palica ima dva konca« in podobno. In res je, hočeš ali nočeš, zgodi se prej ko slej.

   

  V POLICISTE SO LETELI GRANITNE KOCKE, KAMENJE, LESENI KOLI, IZPULJENI PROMETNI ZNAKI, SKRIT ČAKAL EKSPLOZIV

   

  Predvsem v zadnjem času sem prejel od virov kup frapantnih informacij, ki razkrivajo skrb vzbujajoče nezakonito delo določenih mariborskih predstavnikov policije, zanimivo, povečini prav tistih, ki so posredno ali neposredno sodelovali tudi v mojem primeru. Želel to ali ne, tako je, mimo tega ne gre. Naj še enkrat poudarim, da me ne žene maščevanje zoper njih, sprašujem pa se, v kolikor so bili oni sposobni lotiti se mene, povsem nedolžnega, jaz pa naj bom sedaj ob njihovih svinjarijah tiho in ne naznanim nezakonitosti? Kdor ve za kršitev ali kaznivo dejanje, pa ga ne naznani, je v kazenskem postopku. Zakonodaja me zavezuje, da ne smem biti tiho.

   

  “ALI STE TAKO POKVARJENI ALI TAKO NESPOSOBNI, AMPAK MISLIM, DA BO KAR OBOJE HKRATI”

   

  Že leto dni se soočamo z grožnjo nalezljive bolezni, virusa COVID-19, ki je lahko celo smrtonosen in je ohromil ves svet. Sociala, gospodarstvo, medsebojni odnosi, politika, vse to je na veliki preizkušnji zaradi tega virusa. Nikdar v sodobni zgodovini še nismo bili soočeni s takšno grožnjo celotnemu planetu. Vlada in stroka sta predpisali določene ukrepe, ki jih moramo državljani upoštevati, da zajezimo širjenje epidemije. Tudi kazenski zakonik predpisuje ukrepe in kazni v primeru širjenja nalezljivih bolezni v 177./I-II-III-IV členu KZ-1. Policija kot represivni organ ima izključno nalogo, da nadzoruje izvajanje teh ukrepov in sankcionira njihovo kršitev in neupoštevanje.

  Pa mi preverjen in zanesljiv vir pred dnevi sporoča, da naj bi vsaj štirje policisti na OKC PU Maribor (imena in priimki so mi znani, vendar jih ne bom objavil, ker pričakujem, da bo preiskava naredila svoje) kljub temu, da so bili okuženi z virusom COVID-19, prihajali v službo in širili virus med sodelavce, od katerih jih je kar nekaj naknadno zbolelo. Nezaslišano in nedopustno dejanje, vredno vsega obsojanja, še posebej, ker gre za uradne osebe, ki bi se morale zavedati, da počnejo nekaj, za kar so plačane, da preprečijo. Ampak očitno je slo po zaslužku in COVID-dodatkih večja od zdravja in varnosti sodelavcev ter njihovih bližnjih. Četrti odstavek 177. člena celo pravi, da v kolikor nekdo širi nalezljivo bolezen, pa zaradi tega nekdo drug umre, se kaznuje z zaporom do osem let. Tako odgovorne osebe, na tako odgovornih delovnih mestih, pa se tega ne zavedajo? Neposredno odgovorni na OKC in direktor PU Maribor naj bi bila s tem seznanjena, pa nista pravočasno in pravilno odreagirala, vse je bilo do danes prikrito. Po določenih evidencah ne bo težko preveriti resničnosti navedb mojega vira. Če bi hipotetično nekdo zaradi tega dejanja res umrl, ali bi tudi to prikrili?

   

  Direktor PU Maribor, mag. Aleksander Thaler; vir: https://www.policija.si/o-slovenski-policiji/vodstvo/direktor-policijske-uprave-maribor

   

  Nadalje mi drug vir sporoča, da naj bi imeli na PU Maribor neuradno ustvarjene lažne FAKE profile, s katerimi nadzirajo zapise na raznih, njim operativno zanimivih, Facebook straneh, predvsem skritih, zaprtih vstajniških in policijskih skupin, nadzirajo pa tudi določene posameznike, ki so jim trn v peti, povečini iz policijskih vrst. In med njimi sem tudi jaz, še več: tiskovni predstavnik PU Maribor M. Š. naj bi bil posebej zadolžen prav za moj Facebook profil in naj bi vse moje vroče zapise posredoval neposredno direktorju A. T. Po podatkih vira pa mu direktor nazadnje ni želel izplačati določenih nadur v zvezi s fake nadziranjem mene na Facebooku, zato sta se sprla in je M. Š. svoj fake profil predal enemu od vodij izmene na OKC PU Maribor (ni težko ugotoviti, kdo je to, glede na njuno osebno prijateljstvo), ki naj bi nadaljeval s prikritim nadziranjem mojega FB-profila. Še več, različne FAKE profile naj bi nameravali podeliti vsem vodjem izmen na OKC, da bi v službenem času kontrolirali in nadzirali operativno zanimive osebe in dogodke na različnih Facebook straneh in profilih.

  Ob tem se sprašujem, v kolikor je to res (v informacije vira ne dvomim), od kdaj je takšno zahrbtno, nazadnjaško, pritlehno in predvsem nezakonito spremljanje osebnih podatkov različnih oseb dovoljeno? Na kak način in na podlagi katere zakonske osnove sme direktor PU zbirati, arhivirati in obdelovati moje osebne podatke z osebnega Facebook profila? In še najpomembnejše vprašanje: zakaj vse to počne nad osebo, ki ni v nikakršnem postopku? Moji zapisi so res vroči in včasih postavljajo ogledalo delu policije, ampak ne počnem popolnoma nič nezakonitega, da bi se me spremljalo in nadziralo. Razen če se iz tega uči in izobražuje, potem mu je oproščeno.

  Težko verjamem, da smejo pooblaščene uradne osebe brez zakonske osnove, brez kakršnekoli odredbe ali kritja s posebnimi preiskovalnimi ukrepi, na črno ustvarjati facebook fake profile in se potem »pasti« po osebnih profilih kogarkoli?

  Če bi pri nas obstajala pravna država, bi morale ustrezne institucije eno uro po objavi tega članka potrkati na vrata pisarne direktorja PU Maribor in mu opraviti hišno preiskavo ali pa izvesti nadzor s strani komisije KNOVSA. Pa informacijska pooblaščenka bi tudi imela veliko dela. Ampak tega vsekakor ni pričakovati.

   

  FB-profil Zorana Šariča; vir: https://www.facebook.com/zoransaricmb

   

  V letu 2020 me je zanesljiv vir seznanil z dogodkom, ki me je dobesedno šokiral, ob tem pa mi posredoval neposredne dokaze. Povedal mi je, da se je koncem leta 2019 nahajal v kraju Vurberk zaradi nekega osebnega poslovnega dogodka. Pri tem je ob sklepanju posla od občinskih uradnikov pridobil ključ zapuščene osnovne šole v Vurberku, da si jo ogleda. Ob vstopu v prostore osnovne šole je imel kaj videti. Po prostorih je bilo na tleh in mizah kup policijske zaščitne opreme, od čelad, zaščitnih jopičev, šolske municije, v vrednosti verjetno kar nekaj tisočakov. Policijska oprema, last države, nametana v nekem nezavarovanem in zasebnem objektu, brez policijskega nadzora? Do nje je imel dostop kdorkoli, kadarkoli, saj tudi v času vstopa vira v objekt tam ni bilo nikogar od policije. Vir je celotno opremo fotografiral kot dokaz – te fotografije se zdaj ekskluzivno razkrivajo v pričujoči objavi.

  Upam, da bo kdo od odgovornih vprašal direktorja PU Maribor, kaj si misli o tovrstni skrbi za družbeno lastnino.

   

  Policijska zaščitna oprema in na polici med drugim “šolski” naboji NEZAKONITO v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019; vir: Zoran Šarič
  Izviren posnetek; vir: Zoran Šarič
  “Šolski” naboji NEZAKONITO v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019, vir: Zoran Šarič
  “Šolski” naboji na stopnišču zapuščene osnovne šole v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019; vir: Zoran Šarič
  Izviren posnetek; vir: Zoran Šarič
  “Šolski” naboji na tleh v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019; vir: Zoran Šarič
  Policijska zaščitna oprema NEZAKONITO v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019; vir: Zoran Šarič
  Policijska zaščitna oprema z vidno čelado NEZAKONITO v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito/posneto konec leta 2019 (vseh osem nanizanih fotografij); vir: Zoran Šarič

   

  Prišel sem do teme, ki me zelo bega. Spomnim se razgovora s kriminalistom PU Maribor pred leti, ki mi je dejal, da kriminalistični preiskovalci in policisti preveč z levo roko jemljejo samomore in razne »naravne smrti«, kajti lahko bi se izkazalo, da v bistvu ni tako, in bi šlo za uboj, umor. Ampak, ko je zadeva enkrat zaključena kot naravna smrt ali samomor, pokojni pokopan, je napake nemogoče popravljati.

   

  Pa me je letos kontaktirala gospa Lidija Giuliatti, katere sina Andreja so po treh dneh iskanja našli mrtvega v njegovem vozilu na območju PU Ljubljana. Vzrok smrti je po hitrem postopku zaključen kot predoziranje z mamili, opravljena sanitarna obdukcija v trajanju 45 minut, truplo kremirano in zadeva zaključena kot dogodek. Vendar je mama Lidija Giuliatti že ob najdbi trupla sina ugotovila, da dejansko stanje, ki ga je sama videla na kraju, in pa kasnejše ugotovitve, nikakor ne sovpadajo z ugotovitvami preiskovalcev in sodne medicine. Vzela je stvar v svoje roke, sama opravila nešteto preverk ter jih predočila preiskovalcem. Pridobila je tudi celotno policijsko, tožilsko in sodnomedicinsko dokumentacijo primera, iz katere je nesporno vzbudila utemeljen sum na možnost uboja ali pa vsaj dogodkov, ki ne potrjujejo predoziranja z mamili.

  Meni je posredovala celotno dokumentacijo v preučitev in na koncu sem ji iz vseh dejstev sestavil, recimo temu, »ločeno strokovno mnenje primera«, na desetih straneh. Z mojimi ugotovitvami sicer ni bila najbolj zadovoljna oziroma je pričakovala drugačen razplet, takšnega, kot si ga je sama ustvarila in zamislila, vendar tega nisem mogel potrditi. Sanitarna obdukcija na sodni medicini pri pregledu trupla na njem ni našla telesnih poškodb, ki bi bile vzrok smrti, kar pa je najbolj zanimivo, v telesu ni bilo sledov mamil, psihoaktivnih zdravil ali strupov, čeprav je na kraju najdbe trupla v vozilu najdena brizgalka s sledmi kokaina in kokain v alu foliji. Njegovega telefona, ki ga je sin imel v času smrti nesporno pri sebi, na kraju najdbe ni bilo. Dejanskega vzroka smrti tako niso mogli potrditi.

  Zanimivo je predvsem to, da sicer sledi na kraju kažejo na smrt zaradi predoziranja z mamili in so preiskovalci pri ogledu delovali predvsem v tej smeri, iz njihove dokumentacije pa je razvidno, da so opustili preiskovanje in iskanje sledi v smeri morebitnega drugega vzroka smrti, ki je bil več kot očitno nakazan. Ker je bila na hitro opravljena sanitarna obdukcija in truplo pokopano, je bila s tem izničena vsakršna možnost pridobitve kakršnihkoli novih relevantnih sledi, ki bi potrdile tezo gospe Lidije Giuliatti. Tudi delo s pričami in z morebitnimi osumljenci je bilo s tem zminimalizirano. Ko je Lidija Giuliatti na razne načine, tudi s pritožbo na njihovo delo, pritisnila na preiskovalce, so ti sicer pričeli delati v pravi smeri, kar pa rezultatov ni moglo prinesti, izključno zaradi odsotnosti sledi, ki jih več ni mogoče pridobiti.

  Mama pokojnega Andreja je primer močno medijsko izpostavila, na Facebooku je ustanovila stran v podporo Andreju in iskanju njegovih morilcev, vendar se bojim, da je njena zagnanost zastonj, izključno zaradi zgoraj navedenega. Predlagal pa sem ji sestavo kazenske ovadbe za nevestno delo preiskovalcev.

   

  https://www.facebook.com/Pravica-za-Andreja-Poi%C5%A1%C4%8Dimo-morilce-647897112507261/ 

  Pokojni Andrej z mamo Lidijo Giuliatti – na fotografiji; vir: https://www.facebook.com/Pravica-za-Andreja-Poi%C5%A1%C4%8Dimo-morilce-647897112507261/

   

  Osebno sem preko virov seznanjen še z eno smrtjo, ki je s strani preiskovalcev PU Maribor leta 2019 zaključena kot naravna smrt, pa obstaja velika verjetnost, da temu ni tako. Gre za smrt znanega slovenskega, kontroverznega lobista iz Rošpoha, ki je najden mrtev doma na postelji v spalnici. Ne poznam podrobnosti z ogleda, poznam pa določena dejstva, ki pa jih preiskovalci niso preverjali in kažejo na sum, da možakar ni umrl naravne smrti. Nekatere okoliščine z ogleda kraja dejanja in dejstva, ki bi jih morali zbrati z zbiranjem obvestil pri svojcih, pa tega niso naredili, bi zadevo verjetno postavili v drugačne okvire. Orožje, video nadzor, ptica, ki je ni bilo v kletki v času smrti, grožnje s smrtjo malo pred nesrečnim dogodkom, pridobitev velike količine denarja, njegovo dejansko zdravstveno stanje, vse to so dejstva, ki jih preiskovalci ne poznajo, pa bi jih morali.

   

  Te dni mi je Mariborčan Vlado Čehič osebno naznanil sum, da je njegova bivša partnerka umorila moža in zeta. Napotil sem ga, da zadevo prijavi policiji, kar je tudi storil, iz njegovega pripovedovanja pa vsekakor izhaja verjetnost, da se je to zgodilo prav tako, kot navaja. Ampak, obe smrti sta s strani preiskovalcev zaključeni kot naravna smrt v primeru moža in samomor v primeru zeta, ki se je hkrati obesil in ustrelil s pištolo za živino.

  Skratka, če Čehičeve navedbe držijo, bo skrajno nemogoče najti dokaze za uboj ali umor v zadevah, ki so zaključene kot dogodek in kjer morebitnih sledi v smeri teh kaznivih dejanj niso niti iskali. Zadeva je trenutno aktualna in me res zanima, kako se bo vse skupaj naprej odvijalo.

   

  V letu 2020 sem zoper določene odgovorne osebe s PU Maribor na GPU in SDT podal naznanilo suma storitve nepravilnosti in kaznivih dejanj, ti pa so dobesedno šokantni.

  Gre za medijsko zelo prepoznaven primer pretepene mariborske sodnice, kjer naj bi po ugotovitvah poznavalcev preiskovalci priredili dokaze in sledi zoper osumljenega moža sodnice, da so ga lahko kazensko ovadili, ker je bil primer tako medijsko izpostavljen, da ga je bilo treba na vsak način procesirati. Vse podrobnosti in dokazila, ki so navedeni v naznanilu, bo zelo enostavno preveriti.

  Podal sem sum na nezakonito delo preiskovalcev PU Maribor, ki naj bi pred leti kazensko ovadili in zaprli osebo, osumljeno posilstva, pri tem naj bi vplivali na pričo oziroma oškodovanko, da je potrdila identiteto »osumljenca«, kasneje pa se je izkazalo po DNK analizi, da ta oseba ni pravi storilec, temveč nekdo drug. Tudi te navedbe bo povsem enostavno preveriti in potrditi.

  In nenazadnje, na SDT RS sem podal naznanilo suma nezakonitega prisluškovanja v prostorih OKC PU Maribor. Gre za medijsko znano afero iz junija 2016, ko je v prostorih OKC ugotovljeno, da je določena Tetra konzola neprekinjeno neugotovljen čas snemala pogovore in dogajanja v celotnem prostoru OKC. Pri samem postopku obravnave primera so storjene kapitalne procesne napake, sum kaznivega dejanja pa so preiskovalci zaključili z notranjevarnostnim dogodkom in s sistemsko napako.

   

  Desno mariborska sodnica Daniela Ružič ob morju, levo zgoraj kraj brutalnega, smrtonosnega napada nanjo: njen dom; vir: https://insajder.com/slovenija/neutemeljena-politizacija-kriminala-kdaj-bo-napad-na-mariborsko-sodnico-koncno-postal

   

  Od Ministrstva za notranje zadeve sem prejel odgovor, v katerem me obvešča, da je policija na podlagi mojega naznanila evidentirala kazniva dejanja in zadevo odstopila v reševanje SDT, posebnemu oddelku za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili. Pa se le nekaj premika.

   

  FOTO: Zoran Šarič

   

  Naslovna FOTO: policijska zaščitna oprema z vidno čelado NEZAKONITO v zapuščeni osnovni šoli v Vurberku – odkrito in posneto konec leta 2019; vir: Zoran Šarič 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  11 KOMENTARJI

  1. Kje se to dogaja?
   Odg: Tam kjer so vrhovni policaji in vrhunski tožilci v dveh službah, kjer v 100 policajev zmečejo en kamijon granitnih kock in se nič ne zgodi, kjer župana pohodijo kot kup dreka z 25 krivimi prijavami in se nič ne zgodi, v kraju kjer predstavnike ljudstva na domovih ustrahuje “ljuctvo” in se nihče ne zgane in kjer pod vmost obešajo lutke nezaželenih ljudi in se ne zgane ne Oblast in ne Cerkev.
   Ko bodo pod mostom obešali prave ljudi ali pa jih metali z mostu v Dravo, kot pred leti v Višegradu v Bosni bodo spet tiho, vsi skorumpirani, vsi presrani in “nemočni” !
   Potem pa bodo oboji, Oblast in Cerkev vili roke v nebo, točili solze in klicali Boga !
   Takrat bo prepozno.
   Pravilno.
   Tako Ljuctvo ne zasluži Države, vprašanje pa je ali Cerkev zasluži take državljane, ki so tihe riti skrivljenih hrbtenic. Kdo je take naredil, je pa stvar hude debate, ki se je obe veji oblasti bojita tako, kot se Hudič na smrt boji Križa.

    • Hvala, g.Šarič, moj priklon za vse kar ste razodel narodu do danes.
     Vsa čast in Bog Vam bo poplačal deseterno, kar Vam tukaj jemljejo.Kajti jasno je, da je rekel, ko je rekel, da bodo Zemljo dedovali tihi in skromni-in trpinčeni!
     Moram pa dopolniti mojo odsekano izjavo v svojem tekstu o “obeh vejah oblasti” in, da smo si na jasnem, pravilno je, da mislim svetno in posvetno oblast.
     Svetni ob vsem kaosu in sranju do neba zamerim to, da je vztrajna v svojstvu perpetum mobilea ko steguje svoj prst proti nebu in se ( zelo pravilno) sklicuje na Boga, ko pa je čas, da pokaže ravno in jekleno hrbtenico za soljudi , pa jo spodvije z repom vred, pa se upogne tudi prst in pade kot pokošen v stilu neke Ludemile veličastvene iz kvazi krščanske – farizejske-brez dlake na jezikiu (saj sem Kristjan)-stranke in nadškofa, ki si pred narodom in vesoljnim svetom dovoli , da mu koritarsko revolucionarna falanga ZZB pod taktirko Kučanovih valpetov aparthajda Murgle iz odra za BLAGOSLOVITEV SPOMENIKA VSENARODNE SPRAVE OB PRISOTNOSTI PREDSEDNIKA DRŽAVE nažene simbole države , kot je to častna četa, policajski orkester ali karkoli že, da v stilu “volk sit in koza cela” blagoslovi kvazi spomenik slovenistanski spravi pod patronatom prvega pod odrom velike farse, rdečega Kučana ob boku fukfehtarskega župana…veš kaj to je pa drek in poden cerkvenega državništva, poniglavi pogreb vesoljskosti Najvišjega in zatajitev vsega kar naj bi sicer nadškof predstavljal sicer in sploh in de facto in de jure in de iure Sanctus Petrus Primus !
     UBOGI ANTON MARTIN SLOMŠEK , KI VSE TO GLEDA !
     Kaj je potem ob vsem čemur so nas izpostavili , boj le za še golo preživetje za vso prevaro, ki so jo prevrnilili na nas ?
     Zelo skrajšano tule, samo dve točki.
     Luter jih je imel preveč! Ker je hotel isto kot vsi liberalni ovinkarji -Oblast!
     A.
     Red in Ustavo je nadomestil ustrahovalni nered Bande Štirih in njihove Ne-vrednote.
     B.
     Boga in 10 Božjih Zapovedi pa tlači red Matere zemlje -Panchemame in pedrov, da o frizirano čislanem islamu ne črhnem nobene, niti ene same.
     —————————————————————————————–
     Ampak!
     Pozabili so nekaj, inklusive pepež argentinski, g. Buona Serra de Franciscus, ki si umišlja pravljice herezije kar po tekočem traku in z Bidenom uzakonja pravico do splavljenja-ubijanja ljudi….kam smo prišli ??? Haloooo, Nebesa, slišite ?
     NE BOJIMO SE.
     Ne samo, da imamo neskončnega Boga, za seboj imamo nepregledne armade Angelov Ljubezni in še bolj neskončne milijone mučencev trpinčenih ljudstev Zemlje, ki so se prepustili zato, da mi, ki smo ostali in slišali pozive, dokončamo, kar njim ni bilo dano. Ne glede na ceno in ne glede na rezultat, saj smo tako majhni, da nas niti prah vesolja ne zaznava.
     Tile – kar je tukaj na slikah zgoraj – policaji- čuvaji Ljudstva, Demokracije in Države, pa pustijo za seboj razdejanje v šoli.Ne gre za opremo , ampak za vprašanje zakaj so v tisti šoli postreljali toliko patronov in tako močni v samih sebi-niti pospravili niso za seboj …
     Ivan Kramberger, nisi se zmotil niti slučajno in jasno je , za kaj si moral umreti.
     Bog pomagaj.

  2. Še ena, g.Šarič!
   Zadeve so fascinantne. Milo rečeno, of course.
   A poznate psihosociologa, kliničnega kritičnega psihologa ali psihologinjo, šolsko uveljavljeno pedagoginjo, znanega in realnega antropologa, anesteziologa-odločevalca o smrti ali preživetju, mogoče spovednika iz Sv.Gore ali z Brezij ali iz UKC, uveljavljene socialne pedagoginje , predavatelja visoke šole ali kar rektorico kranjske Sorbone in sploh usposobljenega teologa iz teološke fakultete (recimo J.markeša) in iz FDV , recimo, šefice, dušebrižniškega podeželskega socialnega skrbstva ali kakor se že imenujejo, iz vrtca iz Notranjih/Zunanjih Goric, ga. Petričevo, mojo sovaščanko, ki jo cenim, ki bi vzeli v analizo fotografijo mladega gospoda skuštrane mladoletniške zaletave frizurice načelnika policije v MB z njegovo čistunsko dezinficirano delovno mizo in nedolžnim ministrontskim obrazom v konstelaciji strašljivke slik iz vaše objave ? A bi znal človek pojasniti?
   KAJ PRAVITE, g,Šarić ali gdč. Urednica, Mojca – ali ne bi malo pokukali v nederja tega satanizma in poiskusili najti kako iztočnico, vsaj za mladi rod, da ne bo pljuval in streljal po nas čez kako leto ali pol ? Ali ne bi, recimo, poslali prošnjo za intervju z mladim šefom, mag., Thalerjem, da pove kar ima povedatri na ta monstruozni multi izziv g. Poštenjaka, Šariča, ki je za ljudstvo zastavil vse kar ima , tudi mir, spanje, srečo , Zdravje in težko svobodo ?
   Ponavljam, ne gre samo za nas, stare kozle, ki nas ni škoda!
   Gre za rod, ki stopa na sceno in , ki hoče živeti !
   ZAHTEVAM, DA g. THALER ODGOVORI NA IZZIVE, po domače povedano ! Imate svoje drage, g.Thaler, bodo žćiveli v tem dreku in kaosu – iz česa ste magistrirali, če smem vprašati, kaj je Vaša referenca, Vaš program na tako visokem položaju, smemo vedeti?
   Ne bom nehal spraševati in takoj naslavljam moje naslednje vprašanje g.ministru HOJSU, da poskrbi, da odgovori (ne postopki ali ukrepanje) g.Thalerja pridejo čim preje na točno ta portal !
   Če se ne odzove, bom naslovil, točno tukaj, vprašanja g. Janši, ki pa ga volim že od kar dela 2. Republiko. Prva se je itak sfižila, Kučana pa ne mislim spraševati, ker se na Dražgoše vozi s švabskim avtom – ko bi bil vsaj srbijanski Crvena Zastava Fiat 500, kot papežev!?
   Sami izdajalci, “ljudski vagen” pač velja , a nede, Milan? Sicer razumem, da je Milan najskromnejši, saj se njegovi mestni rdeči komisarji vozikajo v Audijih, Merčotih in ostalih mega znamkah.
   Moj pokojni fotr, ki je za napad na švabski bunker iz katerega so bljuvali ogenj 920 metkov na minutko štirje Šarci MG-43, bil ranjen kot 17-letni kanon partizanski futer, komaj preživel, bi mu pljunil masten pljunec v fris, da smo si na jasnem, njegovim koritarjem pa nametal štilarce v njihove vozove, da bi se kadilo in žvižgalo ! Ampak, brez veze, avtoti bodi prerjaveli, trupla se bodo zvodenila v zelenkasti mrtvaški vodenici in spomini ne bodo šteli več kot Krjavljeve ali Krpanove štorije, torej, gospodje oblastniški tovariši , uživajte dokler gre in žrite na polne riti – kajti vsi smo obsojeni na zemeljsko smrt, vprašanje je le kdo bo obstal. Nič drugega.
   Ali bo ob tebi Angel ali pa bo Demon. Tako enostavno je to. Popravite si proteze, da ne bo preveč škripalo ! Vzemite Corega pasto, da vam poteze ne padejo ven!
   Potrjujem pa le to, da se je Kmecl in , da se je Zlobec močno zmotil, oba sta se zmotila ! Ko si čez, te ne more nihče obiskovat, samo moli lahko ali sew udeležuje maš zate. Ne verjamete. Ok.Vaša stvar.

   Garant, Balantičev France mi je povedal . Z nebeške prižnice Grahovo po imenu, tam kjer so ga zadeli in zažgali še živega. Tudi oni gluhonemi fantek, ki je Dakiju nosil cigarete pa ga je ta norec ubil kar sredi vasi, vsem na očeh, mi pritrjuje. Enako kot ona dva starca, ki sta Dakiju in njegovi Proleterski morilski desetini prigovarjala, naj vendar ne mečejo živih ljudi v ogenj! In je dal vreči še niju. Danes pri osnovni šoli piše v kovini, da naj mladi rod pomni kdo jim je priboril svobodo… šizofrenija tatinskih morilcev , tlakovalcev krasnih potk v Pekel…in se, g.Šarič, sprašujete iz katerega Katekizma nauki Nečajeva in Stalina po VKP(b) ?
   Dobroitnik, kao Titove Jugoslavije, Ivan Kramberger-Dobričina je natanko vedel kaj prihaja.

   Šef Policije misli, da služi šefom. Njegovi šefi z Milanom Kučanom na čelu blebetajo, da služijo ljudstvu. Za svoje debele, kosmate, smrdeče, mozoljaste in že smrtno pegaste in nabuhle vodenične drekaste riti ! Of cvoursem, niti na kolesu, s katerim se, kao, vozijo, se ne upajo peljati-niti tega niso zmožni in se duvajo predc bebastim folkom-Kučanove besede! Vse se bo poglihalo!
   Po njegovi službeni dolžnosti, policajski, in za njegovo plačo, za katero sem delal tudi jaz 4 desetletja in še delajo mnogi moji sosedje, znanci in , predvsem, garači , draga gospoda , se bo moral gospod visoki policaj , magister, zdaj odzvati. Obljubim, da ne bom utihnil. Tudi jaz, če se odločim po vzoru mariborskih fstajnikov, pridem razbijat nežno na njegova vrata vprašat kaj se gre! Velja?
   Najbolje , da se sam oglasi, tako po domače kot slovenski dedec, da vidimo, preden ga pokliče Hojs, ki ima drugo delo, da čuva predsednika vlade, da ga ne fentajo prehitro pred očmi sveta, kar tam pred Parlamentom ali pa pred Kardeljevim spomenikom, recimo. V severni steni Triglava ga bodo bolj težko, saj ni več toliko udbaških plezalcev kot v naših zlatih časih…ko je bil skoraj vsaki drugi.
   Ne bomo več zijali ku idioti vstran, terjamo odgovore! Hvala lepa vnaprej!
   DOST MAMO !
   Če ne verjamete, napnite ušesa za svoje debele tisoče Evrov g.tovariši policaji, ki jih ne prejemajo niti direktorji, ki dajejo kruh stotinam ljudi iz proletarskega ljudskega ljudstva Slovenije, iz poštene dežele,
   ki da marsikaj nase !
   Spoved končana!
   Vse oštarije so zaprte po zaslugi vsekitajske komunističner partije kitajskih sovjetov kapitalistov v USA naštudiranega verlekapitalista z rdečimi jajci, Xi-Jinpinga!
   Amen. Za danes.
   Aleluja, naš Gospod je vstal in hodi med nami vsemi!

  3. Dobro jutro, g.Šarič. seveda.
   Ne dvomim sekunde da ne vedo kaj je tukaj objavljeno. Namesto, da bi pohiteli sami z odgovori, jih bo treba še nagovarjati. Slabo znamenje v slabi državi.
   g.Thaler mora dati odgovor. Plačuje ga ljudstvo in ljudstvu mora dati hiter odgovor.
   Imamo javna vprašanja, s slikami vred. Za javni denar izpeljano neko streljanje in razmetavanje službene opreme v javnem prostoru, kar je nekdanja šola za otroke. Kako morbidno ! Niti ne vemo kdo je bil, kje pa piše, da so bili policaji po službeni dolžnosti , morda imamo že novo ilegalno vardo, kdo ve ? Samo oprema je tam, ki je družbena lastnina – vse je videti novo, nerabljeno , odvrženo, grozljivka. Katera policijska postaja lahko pogreša toliko opreme? Zakaj, kako, čemu ? Kdo je kdaj zakaj izdal toliko škatel patronov in neizstreljenih , ki se še valjajo tam na dosegu kogarkoli, ki vstopa v tiste prostore … Ali sploh kdo pogreša zadeve – pomeni to, da ni nihče pisal poročila, kako je to sploh mogoče? Zakaj je toliko izstreljenih tulcev ostalo na javnem mestu , a ste poblazneli ali kaj vam je ? A je tole Afganistanska pušča , nigerijska puščava ali je to Slovenija ? Terjamo jasne odgovore .

  4. Dajmo se mal hecat, ok?
   Morda se bo prijelo.
   ———————————————–
   g.Predsednik, Boris, Matkurja, vedno narobe, oprostite, veliki gospod Boris, kličem Boruta ! Pahor !!!
   g. BORUT PAHOR !
   Situacija je morbidno veseličarska ! Tudi zemlja se trese čedalje bližje ljubljanskemu morostu!
   Ali Vaši svetovalci kaj berejo nenasilni, mirovniško razsvetljensko naravnani portal DOSJE ?
   Recite jim , nnaj začnejo , prosim lepo, da bodo zvedeli veliko več !
   Torej, spoštovani predsednik 1.Republike Slovenije !
   Z vsem spoštovanjem in z grozo sem bral kar pričuje g.Šarič tukaj zgoraj . Nikoli in nihče v Sloveniji
   ni pričeval grozljivk, ki smo jim priča, ki se dogajajo pod kamuflažo , tudi, astronomskih veleplač vrhuške slovenske Policije, ki lahko pomenijo zelo marsikaj. Vem sasmo, da ste vrhovni poveljnik vojske in vem, da je za Policijo odgovorem baje en minister – in- ker obstaja verjetna verjetnost, da bodo tiho kot mozoljaste riti, vnaprej sprašujem še Vas, ki ste na špici slovenskega Božičnega drevesca kulturno etičnih svečav in pomenite, ko je treba žaromet v slovenski pzakajeni prostor – kaj ne bi poslali enega od svoji svetovalcev pogledat kaj spet, oziroma kaj kuhajo tokrat v Mariboru in še preje, prosim, dobro preberite prispevke g.Šariča in poglejte njegove slike, preden ga začnejo ustrahovati, če se kakemu norcu odpuli do kraja!
   Neverjetno, strašljivo in realno – ste brali dve leti nazaj -na število prebivalcev je Maribor pred New Yorkov po številu umorov in kriminala, če sem si zapomnil prav – zdaj pričenjam verjeti, da ob taki Policiji, ob takih Tožilcih in ob takih Sodnikih, kot se sami kažejo v medijskem in siceršnjem slovenskem etru, krasno verjamem, da za stanje ni krivo samo to, da je tam vladal Dolfe dobra štiri leta, da so šli čez Ruski tankovski frontni fukači in Srbska armada kar dvakrat in, da ne more biti kriva samo Šmarnica, ampak je svoj štempelj pustila tudi vladavina diktature rdečih koritarjev, rdečega škofa navsezadnje, sodrga lažnivcev, lažnih dušebrižnikov in socialističnih kravatarjev in gobezačev in krivih sodnikov, največ pa skorumpiranih povzpetnežev vseh sort in barv. V tistem koncu je vse čudno, tudi T2 pornografija in “nerazumljivi propad, finančni in siceršnji “, MB Škofije, pa naj se Štuhec še tako posipa s pepelom. Zasrali so mnogo preveč.
   Podnaslov tega fantastičnega portala še iščemo, mislim pa v smer TIGR-in nekaj se bo že našlo!
   Mogoče postane AntiANTIFA ali pa Zvezda Danica Pravosodja ali Hram Nadangela Mihaela, bo že…
   Ni tako pomembno, dajmo se hecat, de ne bomo samo nesramno resni…

   Mister President, it’s a beautiful fantastic day today !
   Would You, please, check the situation and push the autorities of MB Police, to move their arses and answer to our questions ?
   Da vidimo ali se lahko kdo zgane v tej gnili deželi in se končno zave, da je v službi ljudstva in ne pokoren multiskorumpiranemu zasebno-partijskemu režimu pod taktirko Milana, Gregorja, Draga in podobnih močniških nakaz vrhunskega režima vladarskih , demonsko izkoriščevalskih in nevarno povzpetniško vladarskih vrhunskih Barab slovenskega Satanizma! ?

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj