Free Porn
xbporn
Več

  JEZDECI APOKALIPSE

   

  dobrohotno opozorilo: spodnje sporočilo je lahko sprejeti, pa težko osvojiti • predlagam Ti, da ga osrečujoče prebereš večkrat • 20. 01. 2022, Rudi Klarič

   

  Včeraj sem na Novi 24 TV, zvečer, ob 20. uri in deset minut /op. uredništva: spisano 20. 1. 2011/, z velikim zanimanjem spremljal pogovor s štirimi slovenskimi sodniki. Vprašanja jim je pogumno in pronicljivo zastavljal Luka Svetina. Odgovarjali so: Zvjezdan Radonjić, Ernest Petrič, Jan Zobec in Peter Jambrek.

   

  - Advertisement -

   

  Morda se motim, zato prosim, da me kdo od vas, ki ste dotični pogovor spremljali bolj pozorno od mene, obvesti, kolikokrat je kateri od sodelujočih bežno – vsaj mimogrede – zna biti samo nehote – omenil nežno – lahkotno – osrečujočo – zdravilno – po vsem svetu znano – besedico: vest 

  Ni rečeno, da mora vsakdo od nas vedeti, kaj je to vest – ali celo – kaj je čista vest. Za poklicno sodnico ali sodnika pa je vsekakor nujno, da ima vest in da je le-ta čista. Zakaj torej v vseh 50 minutah strokovnega pogovora na temo nadaljnje smeri delovanja slovenskega sodstva nobeden od častivrednih prisotnih ni omenil osebne vesti, ki je neobhodna za rehabilitacijo slovenskega sodstva? 

  Na vseh prisotnih sodnikih je bilo videti, kako zelo jih mori breme težke odgovornosti. Opaziti je bilo mogoče posamično in skupno prizadevanje, da bi poiskali pot iz gostega, do vesolja smrdečega sodnega dreka, v katerem naše sodstvo tiči vsaj do vratu, če že ne čez. 

  Ne opravičujem se za izraz drek v prejšnjem stavku, saj je smiseln, opravičljiv in upravičen. Videti je bilo, da celo najbolj eminentni, spoštovanja vredni, modri, pravični, vsestransko izkušeni slovenski sodniki ne najdejo izhoda – rešitve – iz zagatnega stanja slovenskega pravosodja. 

  Kako razrešiti položaj, v katerega je sebe in njih spravil duhovno neprebujeni Branko Masleša podcenjevalno in zaničevalno skrivajoč dokaze o svoji usposobljenosti za pravično, pošteno in smiselno (z eno besedo vestno) sojenje?  

   

  Zame ni več pomembno, ali ima gospod Masleša diplomo, doktorat, pravosodni izpit, uporabno dovoljenje, vozniško dovoljenje … Zame je bistveno, da nima pojma o tem – kaj je vest – in – kar je še huje – dokazal je, da vesti sploh nima. To je dokazal s tem, da je na povsem legitimno zahtevo, naj ljudstvu pokaže papir – dokaz – diplomo – potrdilo, da zna in sploh sme soditi, odgovoril z grožnjo. Četudi morebiti ima pravosodni izpit, je gospod Masleša s svojimi sodbami, besedami in dejanji dokazal svoj značaj, napuh, domišljavost, nesposobnost, neprimernost in neusposobljenost za delo sodnika. Svojih grdobij ne more več popraviti, četudi bi imel in pokazal vse diplome tega sveta.  

  In kaj zdaj? Štirje ugledni slovenski diplomiranci, pravniki, varuhi vladavine prava, nedvomno formalno brezhibno usposobljeni … celih 50 minut na mojem televizijskem zaslonu samo zmajujejo z glavami. Ne vedo. Se čudijo. Zelo zapleten položaj. Menda celo Nemcem niti z izvedeno lustracijo v Vzhodni Nemčiji ni prav dobro uspelo … Ni izhoda … strašno … pravzaprav grozno … človek bi dejal zastrašujoče … Ali pa zgolj in samo strahopetno? 

   

  Protest pred sodno palačo v Ljubljani 21. 1. 2022; vir: https://twitter.com/DKopse/status/1484443362501529601/photo/2

   

  Nekateri na moje pisanje porečejo: Klarič spet moralizira o nekakšni neotipljivi, nemerljivi, abstraktni vesti, ki – kdo ve – ali sploh obstaja … eno samo filozofiranje ….  

  Kot vedno, kadar kaj pišem, snemam, ustvarjam … sem se tudi v tem primeru obrnil na svojo vest. Potrebovala ni niti pet sekund. Brez vsakršnega – zlasti pa nepotrebnega – odlašanja in kar mimo potrdila o doktoratu, ki ga seveda nimam, mi je odgovorila:  

  Vsaka država, oziroma njena demokratično izvoljena vlada, ima v primeru tako grobega sodnega posega v človekove pravice možnost in dolžnost, da ukrepa. Če tega ne stori, vlada tudi sama krši ustavne določbe o tem, da je Slovenija pravna država. V našem primeru pa je kršitev na državni ravni še veliko hujša. Vse namreč kaže, da je vodenje sodstva prevzel organiziran kriminal s podedovanim trajnim mandatom in imuniteto. Več kot dovolj je razlogov, da vlada opravi svojo sveto dolžnost, da po najhitrejšem možnem postopku, na nujni državnozborski seji sprejme zakon za učinkovito varovanje človekovih pravic, varovanje ljudstva in varovanje pravne države. Da nam končno zagotovi vestno (smiselno) delujočo, pošteno in pravično in ne kakršnokoli vladavino prava. To bi vlada zagotovila s pripravo in parlamentarnim sprejemom zakona, ki bi mimo omejujočih pristojnosti sodnega sveta in sodniške imunitete omogočil pravično kaznovanje podkupljivih oziroma kompromitiranih sodnic in sodnikov, ukinitev trajnih mandatov in ustanovitev od sodnega ceha neodvisne inšpekcije, ki bo zadolžena za odpravo nepravilnosti in korupcije v sodstvu. Ob tem naj vlada državljanom omogoči pravično odškodnino ali obnovo postopkov, ki so jih vodili kompromitirane sodnice in sodniki. 

  Obstoječa vlada navedeno lahko stori in tudi mora storiti takoj. Ni dvoma, da država denarno zmore plačati odškodnino. Gre za resnično in pravično takojšnjo odškodninvsem prizadetim, ki lahko dokažejo, da je na sojenje bodisi s statusom vrhovnega sodnika ali kakorkoli drugače s svojo brezvestnostjo vplival sodnik Branko Masleša. To države ne bo uničilo, le okrepilo jo bo. Vsekakor pa bo pomenilo nujen preobrat v smeri vestno vodene vladavine prava. 

  Gre predvsem zato, da vladavino prava v Sloveniji nikoli več ne bo obvladovala globoko inkriminirana, brezvestna sodniška miselnost, ki bi ji moral v Sloveniji – že ob osamosvojitvi – poteči rok trajanja.

  /Objavlja se avtorjev nelektoriran izvirnik./ 

   

  Vir: https://twitter.com/DKopse/status/1484443362501529601

   

  Naslovna FOTO, vir: https://twitter.com/DKopse/status/1479373349398749188/photo/1

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  115 KOMENTARJI

  1. Ne gre za iskanje svetega Grala!
   Zadetek v piko, če smem, g.Klarič! Zadetek v nulo.
   Najkrajša možna obrazložitev je lahko brez trančiranj in razglabljanj sledeča primerjava:
   Nova OF ali NVO ali KUL ali Jenull, ni važno točno, skratka prizadeti čuvaji tekovina NOB OF revolucije in pridobljenih pravic-beri privilegijev razdeljevanja in vodenja oblasti v Udbokučanistanu so ročno
   in s svetlobno hitrostjo pripravili predlog zakona, ki bi celovito, to je zelo obširno z enim zamahom anuliral vse kar je naredila vlada JJ . In, če zmagajo, ne dvomim veliko, so sposobni tega in še več.
   Pok, buum in stvari odletijo kot knof od gat.
   AMPAK. Zoprnija. Kramberger je vse napovedal, gre po njegovi napovedi. Zato ga ni več.

   Zdajle razpravljamo in se stvari krotovičijo in gnelajo sem in tja o tem kaj bi z Maslešo, o celotnem
   Krivosodju sploh nihče ne zine nobene obetavne, za ministra se niti sliši ne kaj dela, ne vem kaj drugega reči .Zelo uspelo predsedovanje je mimo, vzelo je veliko časa in naporov ob vsem vstajniškem
   in politkolesarskem in kulibanskem metanju molotovk na potujočo delavno karavano ,ki da je total fašistična in nazadnjaško neučinkovita in neuspešna, skratka sramota za EU…itd veliko, ogromno vsebin, veliko dela, pandemije, turbulenca ustvarjanja v nemogočih pogojih … ampak tole z Maslešo
   je prava podrtija, ki samo čaka, da nekdo spodmakne eno samo opeko, ma ne opeke, en kamenček in se bo vse skupaj s Pogačnikom vred podrlo v Ljubljanico…izstopata, hvala bogu zakonca Zobec, Šorli, Radonjić in konec, nobenega premika mase dobrih sodnic in sodnikov, tožilcev…barka naluknjana in zmajana kar pluje. Kopičijo se nečloveškosti, kršenje človekovih pravic, izgubljene zadeve na EU sodišču, čez 300 milijonov denarja za pokrivanje barabinskih sojenj je že poniknilo in stvari stojijo, Bastilja milana kučana-Lažgošarja , Krivosodje še kar stoji.Državni tožilec kar gre k Putinu in h kriminalcu tožilcu Rusije, brez, da fašistična oblast sploh ve po kaj in zakaj…nevarna razmerja.
   Ne vem, g.Klarič, sem mislil, da bom kaj povedal, pa ne znam Težko, zapleteno, berlinski zid je padel na vse strani, ne na samo eno, JLA nismo nagonili iz države, pravijo in pišejo, da so se odpeljali, ja tudi po morju. Še danes ne vem zakaj iz Kopra v Črno goro, mater so ga moral žurat na tisti barki…pa balkanski bojevniki so na prostosti, pa napadalci na novinarja Petka tudi, pa uničevalci naše urednice Mojce se tudi sprehajajo svobodno naokoli in uživajo prelesti Domovine, enako je z zarotniki proti Kanglerju, vsi akterji so napredovali in se šopirijo naokoli…ne vem g.Klarič. Težko. Je pa nekaj. Bandelli, Golob, kučan in podobni so obljubili, da bodo počistili in še delajo platforme ter programe. Bomo videli. Očitno še veliko dela za Krivosodje, namestnik Masleše si že kroji novo obleko za pred kamero. Ali bo novi precednik RS iz Mc Čeferinovega klana imel težavo izbrati? Ne. Itak mu bodo servirali kandidata v celofanu z mašnico na pladnju z diplomo in s sodniškim ispitom, vse v nulo in bo šlo po starem koloseku in psi bodo lajali na rdečo karavano… Pokorno javljam, da planeti čudno stojijo.Težko.

  2. Trump’s pressure on investigators prompted Rep.
   https://59.farcaleniom.com/index/d2?diff=0&source=og&campaign=8220&content=&clickid=w7n7kkvqfyfppmh5&aurl=https://pinterest.se/comendepic/ https://atlantis-tv.ru/go?https://pinterest.co.nz/spurlockderril/ http://earnupdates.com/goto.php?url=kanye-westhttps://huzzaz.com/collection/folexuru http://m.shopinminneapolis.com/redirect.aspx?url=https://omuzgor.my1.ru/index/8-196 http://www.07770555.com/gourl.asp?url=https://anilist.co/user/cianipharco/

   Zoe Lofgren, who sits on the House committee probing the insurrection, to warn that the ex-President had issued a “call to arms.”
   “Calling out for demonstrations if, you know, anything adverse, legally, happens to him, is pretty extraordinary. And I think it’s important to think through what message is being sent,” the California Democrat told CNN’s Pamela Brown on Sunday.
   In yet another sign of Trump’s incessantly consuming inability to accept his election loss, he issued a statement that same evening slamming former Vice President Mike Pence for refusing his demands to overturn the result of the democratic election in 2020, and falsely claimed that the then-vice president had the power to do so.

  3. Your pictures look fantastic !!!
   [url=https://sites.google.com/view/aviator-spribe/]краш игры на деньги[/url]
   [url=https://sites.google.com/view/bitcoin-up-app/]bitcoin up[/url]
   [url=https://sites.google.com/view/pin-upcasino/]pin up[/url]

  4. Trump’s pressure on investigators prompted Rep.
   https://www.wnypapers.com/ad/out/32100828/d1cfc72c310c99d59b1bf3948739e45f?to=kanye-westhttps://family.dogilike.com/kisufati/entry/view.php?type=b&id=5949 http://www.spywarefri.dk/?URL=https://pinterest.com.bo/bootallanby/ http://newellpalmer.com.au/?goto=https://www.lalogia.cl/member.php/23537-gegiviqo http://grannyp0rn.com/cgi-bin/grannyporn/out.cgi?id=81&u=https://konachan.net/post/show/184831/bandaid-blue_hair-bondage-boots-braids-gloves-gway http://91.121.34.165/pub.php?keologin=gd3m&pkeourl=https://community.asme.org/members/kareemearly674/default.aspx

   Zoe Lofgren, who sits on the House committee probing the insurrection, to warn that the ex-President had issued a “call to arms.”
   “Calling out for demonstrations if, you know, anything adverse, legally, happens to him, is pretty extraordinary. And I think it’s important to think through what message is being sent,” the California Democrat told CNN’s Pamela Brown on Sunday.
   In yet another sign of Trump’s incessantly consuming inability to accept his election loss, he issued a statement that same evening slamming former Vice President Mike Pence for refusing his demands to overturn the result of the democratic election in 2020, and falsely claimed that the then-vice president had the power to do so.

  5. We stumbled over here coming from a different web page and thought I might check things out.
   I like what I see so now i am following you. Look forward to checking
   out your web page for a second time.

   my web page; Serbu4D

  6. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of
   spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?

   I get so much lately it’s driving me mad so any help is very
   much appreciated.

  7. pg slot เว็บตรงมาแรงจนกระทั่งฉุดไม่อยู่ เล่นง่าย จ่ายทุกใบเสร็จรับเงิน ทำเทิร์นน้อยสำหรับโบนัส รวมทั้ง โปรโมชั่นที่ท่านเลือก ได้รับการสนับสนุนจากเว็บ pgslotgame.vip ที่เปิดให้บริการPGSLOT AUTOมานานกว่า 3 ปี เหมาะกับผู้เล่นทุกระดับ
   ไม่ว่าจะเป็นผู้เล่น ทุนน้อย ทุนหนัก
   ก็สามารถเล่นได้ มีบุคลากรคอยดูแลท่าน ตลอด 24 ชั่วโมง พร้อมระบบฝากถอนอัตโนมัติใช้งานง่ายไม่ต้องโหลดappสามารถเข้าเล่นผ่านหน้าเว็บไซต์ได้ทันที มีผู้เล่นมากจากทั่วทุกประเทศในโลก ลงทะเบียนสมัครสมาชิกกับเราวันนี้ รับโบนัสฟรี 100% นอกเหนือจากนั้นยังมีการแจกเทคนิคสล็อตฟรีๆทุกวัน
   รวมเกมส์สล็อต พีจีตื่นเต้นเร้าใจไม่ว่าจะเป็นเกมส์สล็อตที่แตกง่ายที่สุดหรือกีฬาบอลจากลีกชั้นนำทั้งโลก และก็รวมทั้งบอลรายการต่างๆมากมาย ที่เปิดให้คุณมาเพลินมากกว่าทุกๆที่ เปิดประสบการณ์ที่บันเทิงใจที่สุด
   ได้กำไรมากที่สุด เพราะเราเป็นเว็บ ไม่
   ผ่าน เอเย่นต์ที่ดีที่สุดในไทย
   ประกันเรื่องของการชำระเงินแน่ๆ เนื่องจากเว็บไซต์ของเรานั้นมีความมั่นคงและยั่งยืนและก็ไม่มีอันตราย100% PG SLOT เว็บตรง

  8. Hi there, I discovered your website by the use of Google while looking for a related subject, your
   site came up, it seems great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

   Hello there, simply become aware of your weblog thru Google, and located that it’s truly informative.
   I am going to watch out for brussels. I’ll appreciate for those who continue this in future.
   A lot of other people will be benefited from your writing. Cheers!

  9. Thanks , I’ve recently been looking for information about this subject for ages and yours is the greatest I have came
   upon so far. However, what about the conclusion? Are you certain about the source?

  10. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it
   but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some ideas for
   your blog you might be interested in hearing.
   Either way, great site and I look forward to seeing it
   improve over time.

  11. وب سرویس سپیدار سیستم I نرم افزار حسابداری و مالی
   سپیدار وب به عنوان بهترین وب سرویس نرم افزار
   حسابداری سپیدار
   شرکت سپیدار وب یکی از شرکت‌های فعال و مسلط به نرم افزار های گروه همکاران سیستم است که در سال 1398، با هدف
   عرضه خدمات سیستم حسابداری سپیدار و نرم افزار فروشگاهی دشت و ارائه
   خدمات به مشتریان این دو محصول
   تاسیس شد. نرم افزار حسابداری و مالی سپیدار (همکاران سیستم)، با
   شعار ساده و پایدار نرم
   افزاری مناسب برای مدیریت هوشمندانه
   شرکت‌های کوچک و نرم افزار فروشگاهی دشتِ همکاران سیستم با پیام ساده و سودمند
   نرم افزار حسابداری ویژه اصناف
   و فروشگاه‌ها است و ما خدمات جانبی وب سرویس سپیدار و اتصال سایت به حسابداری سپیدار
   و دشت را با پایداری بالا برای شما انجام خواهیم داد.
   وصل کردن انواع سایت های فروشگاهی
   وردپرس (ووکامرس) ، مجنتو، دروپالف دات نت
   به حسابداری سپیدار تخصص ماست؛ فقط کافی است با ما تماس بگیرید.

  12. I’m really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility issues?
   A small number of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great
   in Chrome. Do you have any tips to help fix this problem?

  13. Hi there would you mind letting me know which hosting company
   you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different
   internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
   Can you recommend a good web hosting provider at a fair price?
   Thanks, I appreciate it!

  14. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you
   using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve
   had issues with hackers and I’m looking at alternatives
   for another platform. I would be great if you could point me in the
   direction of a good platform.

  15. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
   like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a
   little bit, but other than that, this is magnificent blog.
   An excellent read. I’ll certainly be back.

   Writersng

  16. I don’t even know how I finished up here, however I thought this
   post used to be great. I don’t recognise who you might be however
   definitely you are going to a famous blogger when you are
   not already. Cheers!

  17. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the
   web the easiest thing to have in mind of. I say to you, I certainly get annoyed at the
   same time as other people think about worries that they just do
   not realize about. You controlled to hit the nail upon the highest and defined out the entire thing without having
   side-effects , other folks could take a signal. Will likely be again to get more.
   Thank you

  18. Having read this I believed it was really enlightening.
   I appreciate you finding the time and energy to put this information together.
   I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading
   and posting comments. But so what, it was still worth it!

  19. You are so awesome! I do not suppose I’ve read through anything like this before.
   So nice to find another person with a few original thoughts on this subject matter.
   Seriously.. thank you for starting this up. This website is something that’s
   needed on the web, someone with some originality!

  20. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious
   what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would
   cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% positive.
   Any tips or advice would be greatly appreciated. Many
   thanks

  21. Wе tend tо think оf great thinkеrs аnd innоvators as soloists, but the truth is that the greatest innоvаtivе thinking dоesn’t occur in a vacuum. Innovаtiоn results frоm cоllаbоration.

  22. Simply desire to say your article is as amazing. The clarity on your publish is just nice and i can think you are a professional in this subject.
   Well with your permission allow me to seize your RSS feed to keep updated with
   coming near near post. Thanks one million and please continue the enjoyable work.

  23. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this website.

   I’m hoping to view the same high-grade blog posts by
   you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to
   get my very own website now 😉

  24. It’s awesome to pay a visit this website and reading the views of all colleagues regarding this piece of writing, while I
   am also keen of getting familiarity.

  25. Superb blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?

   I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
   Would you propose starting with a free platform like WordPress or
   go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed ..

   Any tips? Bless you!

  26. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely great.

   I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and
   the way in which you say it. You make it enjoyable and you
   still care for to keep it sensible. I cant
   wait to read far more from you. This is actually a wonderful web site.

  27. Hello, Neat post. There’s an issue along with your web site in web explorer, could test thisK IE nonetheless is the marketplace chief and a good portion of other folks will leave out your fantastic writing because of this problem.

  28. I don’t even understand how I finished up right here, however I thought this publish was once good.
   I do not recognise who you are however definitely you’re going to a famous blogger
   for those who aren’t already. Cheers!

  29. Thank you for the good writeup. It if truth be
   told was once a leisure account it. Glance complicated to more delivered agreeable
   from you! By the way, how can we keep up a correspondence?

  30. Hello! I know this is somewhat off topicbut I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one?Thanks a lot!

  31. May I just say what a relief to uncover someone who actually knows what they are discussing on the web. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people have to read this and understand this side of the story. It’s surprising you are not more popular because you certainly possess the gift.|

  32. You’re so cool! I don’t think I have read something like that before. So great to discover somebody with unique thoughts on this issue. Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that’s needed on the internet, someone with a bit of originality!|

  33. excellent issues altogether, you just won a new reader. What might you recommend about your post that you just made some days in the past? Any certain?|

  34. This is a great tip especially to those fresh to the blogosphere. Simple but very precise info… Many thanks for sharing this one. A must read article!|

  35. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?|

  36. wonderful publish, very informative. I’m wondering why the opposite specialists of this sector do not notice this. You must continue your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!|

  37. Elon Musk was star guest this year at an annual conference organized by Italian PM Giorgia Meloni’s Brothers of Italy party.
   [url=https://kraken2web.cc]kraken2trfqodidvlh4aa337cpzfrhdlfldhve5nf7njhumwr7instad.onion [/url]
   He arrived against the backdrop of an ice-skating rink and an ancient castle in Rome with one of his 11 children to tout the value of procreation.

   Italy has one of the lowest birth rates in the world, and Musk urged the crowd to “make more Italians to save Italy’s culture,” a particular focus of the Meloni government.

   https://kraken2trfqodidvlh4aa337cpzfrhdlfldhve5n7instad.com
   2krn
   Meloni has been a strong opponent of surrogacy, which is criminalized in Italy, but there was no mention of Musk’s own recent children born of surrogacy.

   The owner of X (formerly called Twitter) was slightly rumpled with what could easily be argued the least stylish shoes in the mostly Italian crowd since Donald Trump’s often unkempt former top adviser Steve Bannon appeared at the conference in 2018.
   Meloni sat in the front row taking photos of Musk, who she personally invited. Meloni founded the Atreju conference in 1998, named after a character in the 1984 film “The NeverEnding Story.”

  38. Hello there! This article could not be written any better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I’ll forward this information to him. Fairly certain he’s going to have a very good read. Many thanks for sharing!
   Puoi modificare o rimuovere le informazioni per mezzo di l’icona della matita e la X presenti sulla destra. Potresti dover fare tap anche sul pulsante Rimuovi per Fare fuori un’comunicato. http://chat.bomjtrek.site/callie62055 dating per inesperti

   @eerwq

  39. Tired of sugar-coated stories? Our Telegram channel delivers raw, unfiltered videos: tanks roaring, helicopters dancing, infantry strategizing, and kamikaze drones changing the game. Join us for an eye-opening journey beyond conventional narratives.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  40. Ever wondered what the battlefield truly looks like? Our Telegram channel unravels the unseen: tank warfare, helicopter symphonies, infantry maneuvers, and kamikaze drones. This is the uncensored, unfiltered reality that ignites curiosity. Join to witness the untold stories that shape the world we live in.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  41. How many Palestinians have been killed by Israel?
   More than 15,900 Palestinians killed in Gaza since Oct. 7 -Palestinian health minister. RAMALLAH, West Bank, Dec 5 (Reuters) – More than 15,900 Palestinians, including 250 health workers, have been killed in Gaza since the outbreak of war on Oct. 7,

   see why Israel can kill innocent children with American taxpayer at

   https://www.tiktok.com/@br.internationali/video/7309431742694264070?lang=en&q=why%20dont%20Americans%20knowl%20what%20you%20have%20seen%20&t=1701880206555

   See how innocent children are killed by the most poufel American arms at

   Al Jazeera Arabic Live

   at

   https://www.youtube.com/watch?v=bNyUyrR0PHo

   if you do not do something then you do not have a HART

  42. A year on from Qatar 2022, what’s the legacy of a World Cup like no other?
   [url=https://bs2tsite1cc.com]blackspfgh3bi6im374fgl54qliir6to37txpkkd6ucfiu7whfy2odid.onion[/url]
   The 2022 World Cup final will go down as one of the most exciting, dramatic and memorable matches in the history of the game.

   It was the scene of Lionel Messi’s greatest moment on a soccer pitch, in which he cemented his legacy as the best player of his generation after finally guiding Argentina to World Cup glory.

   It was, for many, the perfect, fairytale ending to a tournament which thrilled well over a billion fans around the world. So good, perhaps, that many forgot it bookended the most controversial World Cup in history.
   https://bs2web.hn
   blacksprut2rprrt3aoigwh7zftiprzqyqynzz2eiimmwmykw7wkpyad.onion
   Rewind to the start of the tournament and the talk was all about matters off the field: from workers’ rights to the treatment of the LGBTQ+ community.

   Just hours before the opening match, FIFA President Gianni Infantino launched into a near hour-long tirade to hundreds of journalists at a press conference in Doha, where he accused Western critics of hypocrisy and racism.

   “Reform and change takes time. It took hundreds of years in our countries in Europe. It takes time everywhere, the only way to get results is by engaging […] not by shouting,” said Infantino.

   At one point, the FIFA president challenged the room of journalists, stressing FIFA will protect the legacy for migrant workers that it set out with the Qatar authorities.

   “I’ll be back, we’ll be here to check, don’t worry, because you will be gone,” he said.

   So, a year on from the World Cup final, what is the legacy of the 2022 World Cup?

  43. Greetings, warriors! Dive into the unseen world of warfare through our Telegram channel. Discover how kamikaze drones alter the course of battles. Shocking, uncensored videos await your presence.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  44. Prepare to challenge perceptions with our Telegram channel. Immerse yourself in exclusive videos portraying tank clashes, helicopter choreography, infantry tactics, and kamikaze drones altering the course of warfare. Join us for an adrenaline-fueled exploration into the unfiltered truths that shape our world.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  45. Thanks for fantastic info. What trips can you recommend in 2024? Astro tourism, eco diving, home swapping, train stations are the new food destinations,sports tourism, coolcationing, gig tripping, private group travel?

  46. Escape the ordinary with our Telegram channel. Immerse yourself in exclusive footage capturing intense tank chaos, helicopter dynamics, infantry strategies, and kamikaze drones. Join us for an uncensored glimpse into the untold realities shaping our world.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  47. Hello, curious minds! Get access to our Telegram channel for unfiltered, uncensored content that goes beyond what you see on TV. Discover the unvarnished truth shaping our collective reality.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

  48. Experience the uncensored side of warfare with our Telegram channel. Engage with exclusive footage capturing tank demolitions, helicopter theatrics, infantry precision, and kamikaze drones. Join us for an unfiltered journey into the pulse of global conflict.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  49. Escape into the untold world of combat with our Telegram channel. Immerse yourself in exclusive footage showcasing tank mayhem, helicopter ballet, infantry mastery, and kamikaze drones. Join us for an adrenaline-fueled journey beyond the expected.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  50. Eager to explore the unseen side of conflict? Our Telegram channel brings forth exclusive videos showcasing intense tank battles, captivating helicopter maneuvers, precise infantry finesse, and kamikaze drones altering strategies. Join us for an unfiltered journey into the pulse of modern warfare.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  51. Are you ready to witness the unseen? Our Telegram channel unlocks exclusive videos featuring tank demolitions, aerial waltzes of helicopters, strategic dance of infantry, and kamikaze drones rewriting the rules of warfare. Join us for an eye-opening journey into the unfiltered reality that will leave you speechless.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  52. Hello, reality explorers! Craving unfiltered perspectives? Our Telegram channel features exclusive, uncensored footage revealing the raw reality often overlooked. Witness the unvarnished truth!
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  53. Yearning for unfiltered truths? Our Telegram channel reveals the unseen: tank chaos, helicopter symphonies, infantry maneuvers, and kamikaze drones. Join us for an uncensored view of the realities that challenge the status quo.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  54. Hey there! Ready to witness what’s hidden from the public eye? Front-row seats to real combat actions—only here! Join our Telegram channel, where truth isn’t censored.
   This is unique content that won’t be shown on TV.

   Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

   https://t.me/Hot_Inside

  55. The Israel lobby, also known as the Zionist lobby, are individuals and groups seeking to influence the United States government to better serve Israel’s interests. The largest pro-Israel lobbying group is Christians United for Israel with over seven million members.[1] The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) is a leading organization within the lobby, speaking on behalf of a coalition of pro-Israel American Jewish groups.

   see why Israel can kill innocent children with American taxpayer money

   1- Because the God of Money of our World is a Jew who supports and lives in Israel. For more details, click on the following link.

   https://mega.nz/file/FqhzGKbB#bsX4PD-O59HEA0-rynD29xkk47dmddycY5CjZfoDLYg

   2- Because https://www.tiktok.com/@thefearlessqueenmel/video/7307640994579680542?lang=en&q=why%20dont%20Americans%20knowl%20what%20you%20have%20seen%20&t=1701880206555

   See how innocent children are killed by the most powerful Israeli using American bombs at

   Al Jazeera Arabic Live

   at

   https://www.youtube.com/watch?v=bNyUyrR0PHo

   if you do not do something such as going on the street and telling your government which is controlled by the Jews to stop killing the Gaza people and stop the Israeli War and send food to the starving people of Gaza. If you can not do it then forward this message with the above two links to at least 4 of your friends and ask them to forward it to 4 of their friends so that the world will know that the new mass murderers are the Jews of the world . It is ironic that the Holocaust servicers (the Jews) are creating a new Holocaust against the Philistines in Gaza.

   if you do not do this also then you do not have a HART

  56. How many Palestinians have been killed by Israel?
   More than 15,900 Palestinians killed in Gaza since Oct. 7 -Palestinian health minister. RAMALLAH, West Bank, Dec 5 (Reuters) – More than 15,900 Palestinians, including 250 health workers, have been killed in Gaza since the outbreak of war on Oct. 7,

   see why Israel can kill innocent children with American taxpayer money

   1- Because the God of Money of our World is a Jew who supports and lives in Israel. For more details, click on the following link.

   https://mega.nz/file/FqhzGKbB#bsX4PD-O59HEA0-rynD29xkk47dmddycY5CjZfoDLYg

   2- Because https://www.tiktok.com/@thefearlessqueenmel/video/7307640994579680542?lang=en&q=why%20dont%20Americans%20knowl%20what%20you%20have%20seen%20&t=1701880206555

   See how innocent children are killed by the most powerful Israeli using American bombs at

   Al Jazeera Arabic Live

   at

   https://www.youtube.com/watch?v=bNyUyrR0PHo

   if you do not do something such as going on the street and telling your government which is controlled by the Jews to stop killing the Gaza people and stop the Israeli War and send food to the starving people of Gaza. If you can not do it then forward this message with the above two links to at least 4 of your friends and ask them to forward it to 4 of their friends so that the world will know that the new mass murderers are the Jews of the world . It is ironic that the Holocaust servicers (the Jews) are creating a new Holocaust against the Philistines in Gaza.

   if you do not do this also then you do not have a HART

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj