test
Več

  SLOVENIJA ODLOČNO POBIJA BAMBIJE

   

   

   

  Ta realistična posnetka – zgornji in spodnji -, ki se ob lačni slovenski lovski ubijalskosti zdita prej pravljična kot resnična, sta z Japonske, iz Nara Parka v mestu Nara. To je tam resničnost, vsakdanja.   

  - Advertisement -

   

   

  Slika majhne evropske Slovenije, ki se trudi prebiti se med najrazvitejše in najuspešnejše države, je diametralno nasprotna. V Sloveniji vlada pobijanje, lovsko – krvoločno, okrutno, pošastno. Brez zdrave pameti. Vse za ubijalske trofeje, lovski dobiček, ubijalski užitek … Dotični lobiji so v navezi z elitami vse to vsilili celo v zakone. Kri teče v neslišnih potokih, pa bolečine in trpljenje živali.

  In tako je lovski inšpektor Danijel Pavlin z brežiške izpostave OE Novo mesto uradno zapisal ali poudaril:

  “Gospodarjenje z divjadjo je trajnostno, zato se v skladu z načrti odvzem divjadi izvaja po spolu in starostnih kategorijah. Poseganje v populacijo divjadi ne moremo gledati zgolj kot pobijanje živali, ampak kot načrtovan ukrep, ki omogoča skupno sobivanje živalim in ljudem.”  

  Lovski inšpektor je citirano med drugim zapisal v Odgovoru prijavitelju, ki ga je 9. septembra 2021 poslal meni, potem ko sem 16. avgusta prijavila Lovsko družino Bizeljsko zaradi razpisane nagrade “odstrel srninega mladiča”.

   

   

   

  Da, slovenski lovski inšpektor je čisto zares zatrdil, da je (krvoločno) pobijanje divjadi – tudi srninih mladičkov – “načrtovan ukrep, ki omogoča skupno sobivanje živalim in ljudem.” Da, to je trditev uradnega strokovnjaka, hm, ki ima v rokah celo inšpekcijsko moč. Vsebinsko je ta uradna trditev enakovredna inkvizicijskim trditvam, da na grmadah gorijo čarovnice, ki so zagrešile strašne čarovniške zločine – v resnici so gorele nedolžne (poštene) ženske, lepe, mlade, premožne …

  Lovski inšpektor je čisto zares in resno poudaril, da se “odvzem divjadi izvaja po spolu /…/”.

  Stvar je resna: pijani, zakajeni, psihopatski, adrenalinsko zadeti in vsi drugi lovci pobijajo srne in srnjake po spolu! Ločijo celo spol, natančno kot policijski ali vojaški specialni ostrostrelci. Tako pravi lovski inšpektor, ki je uradno strokovnjak.

  Hja, je pa preteklo celih 24 dni od moje predmetne prijave do inšpektorjevega Obvestila prijavitelju ali do ustavitve inšpekcijskega postopka, ki ga očitno sploh bilo ni (razen na papirju).

  Koliko ljubkih nedolžnih bambijev lovci pobijejo v 24 dneh?

   

   

  Da je zgoraj citirana inšpektorska trditev alarmantna sramota, ki Sloveniji nikakor ni v čast ali ponos, temveč je njen brutalen črn madež, dokazuje kar velerazvita Japonska – ki ne čuti potrebe po krvoločnem pobijanju srn, srnjakov, jelenov in njihovih mladičkov, kot dokazujeta tudi zgornja posnetka. Pa se tam srne in jeleni elegantno sprehodijo kar čez prehod za pešce, skupaj z ljudmi, celo otroci. 

  Na slovenskih tleh gre za ideologijo ali fetiš, ja, za vero v kulturo smrti – živalske. Za vero v “moč” smrtonosnega strela in surovega noža, za slo po ubijanju in krvi. Za perverzne, psihopatske užitke. Vsega tega so slovenske oblastne sfere še vedno tako zelo lačne, da Slovenija še vedno pobija in strelja – tudi mladič(k)e, celo po zakonu. Odurno. Barbarsko. Zavržno. Peklensko. Primitivno. Primerljivo s krvavimi bikoborbami v Španiji, ki so v resnici monstrumsko mučenje, trpinčenje, zlorabljanje, pohabljanje bikov.

  A miniaturna Slovenija sredi Evrope za vso lepoto svoje narave – ki jo sicer pridno uničuje, njene živali pa pobija – lovski srenji uradno poklanja celo streljanje mladičkov srn, srnjakov, jelenov, kot dokazuje tudi plan že omenjene Lovske družine Bizeljsko:    

   

   

  Prav ste prebrali, da: 13 MLADIČEV srnjaka in 16 MLADIČEV srne bodo letos pobili zgolj v tej lovski družini!

  29 MLADIČKOV, v ubijalski užitek ali za krvavo šalo. Le v eni sami lovski družini, zgolj letos!

  To nima veze s strokovnostjo niti z etiko ali varstvom kogarkoli/česarkoli, motiv in cilj je zgolj “ljubezen” do ubijanja, noža, krvi, vonja bolečine, zvoka trpljenja … Kot v srednjem veku – sredi grmad.

  Veliko je v Sloveniji gospodov, ki ljubijo … vonj krvave bolečine, zvok krvavega trpljenja, ubijanje sredi narave. Menda niti žensk ne manjka.

   

  Država, ki ima tako uničevalen ali ubijalski odnos do gozdnih živali in celo mladičkov – za katere je sicer po zakonu in ustavi dolžna skrbeti -, z največjo lahkoto nemočne, neslišne državljane na družbenem robu melje in uničuje s pomočjo zločinske psihiatrije, za neprebojnimi zidovi.

  Zaprti oddelki slovenskih psihiatrij, marsikateri socialnovarstveni zavod in dom starejših občanov je človeška preslikava državnega lovišča sredi gozda ali jase. Tarče ali žrtve so absolutno nemočne, v gozdnem lovišču in v človeški preslikavi.

   

  ZLOČINSKO STRELJANJE SRNINEGA MLADIČKA SREDI SLOVENIJE. INŠPEKCIJA, KJE SI?!

   

  Naslovna FOTO: https://www.pinterest.it/silviabegnis/amore-per-la-natura/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj