Free Porn
xbporn
Več

  BRANKO MASLEŠA, DANES VRHOVNI SODNIK, (PO)ŽEGNAL POBIJANJE OTROK IN ŽENSK!

   

  Pravzaprav je povsem vseeno, ali je ekstremen komunist Branko Masleša, ki ga je Državni zbor RS 18. februarja leta 2000 imenoval v vrhovnega sodnika, potem ko je ob prvem glasovanju njegovo kandidaturo odločno zavrnil, sploh kdaj kakor koli diplomiral tam daleč v Bosni in Hercegovini – ali na višji šlosarski ali na visoki partijski šoli. Po zakonu in ustavi Republike Slovenije nikoli ne bi smel biti imenovan v vrhovnega sodnika – niti v sodnika.

   

   

  - Advertisement -

  Neverjetno: ta isti Branko Masleša je bil celo predsednik Vrhovnega sodišča RS. In med drugim predsednik nešteto kazenskih senatov Vrhovnega sodišča RS – ki so po krivem obsojali (nedolžne) Slovence.

   

   

  Ne glede na določbo prejšnjega odstavka sodniki, ki so sodili ali odločali v preiskovalnih in sodnih postopkih, v katerih so bile s sodbo kršene temeljne človekove pravice in svoboščine, po izteku svojega mandata ne izpolnjujejo pogojev za izvolitev v sodniško funkcijo.

  – tako zelo jasen je 2. odstavek 8. člena zakona o sodniški službi, ki pa ga sodnija Republike Slovenije, ki alarmantno (udbo)komunistično zaudarja, zagrizeno krši.

   

  Branko Masleša kot sodnik ni le grobo kršil človekovih pravic in svoboščin, temveč je celo nezaslišano sodn(išk)o blagoslavljal streljanje in pobijanje otrok, njihovih mater ter drugih neoboroženih civilistov na državni meji z Italijo – vse tja do pomladi leta 1990 –, kot dokazuje (tudi) magnetogram 18. seje Državnega zbora, ki je bila 18. februarja leta 2000, na njej pa je današnji predsednik vlade Republike Slovenije, Janez Janša, med drugim razkril:

  Takrat je v državni zbor prišla dokumentacija, ki dokazuje, da je gospod Masleša podpisan pod zapisniki, s katerimi se je pravno verificirala usmrtitev tistih, ki so jih na mejah streljali do leta 1990. Med njimi so bile tudi ženske in otroci. Veste, da je v Jugoslaviji veljal zakon, po katerem so graničarji oziroma obmejni vojaki lahko streljali na vsakega, ki je šel čez mejo. In to se je delalo. Zadnji ljudje, neoboroženi civilisti, so na meji med Slovenijo in Italijo oziroma Jugoslavijo in Italijo, umirali še februarja in marca leta 1990, pred volitvami. In vsako takšno smrt je morala posebna komisija, v kateri je bil sodnik, zdravnik in še en predstavnik oblasti, s svojimi podpisi potrditi, da je bilo vse legalno. Ker drugače bi morali biti sproženi ustrezni sodni postopki. In v takšne skupine so zbirali posebej preverjene ljudi, ki so to podpisovali brez, bom rekel, kakšne slabe vesti in brez tega, da bi se sploh spraševali, ali je bilo res upravičeno v hrbet streljati ženske in otroke, ki so hoteli na Zahod. Te stvari niso tako enostavne.
  Vrhovno sodišče Nemčije je pred nekaj tedni dokončno pravnomočno obsodilo na 6 let bivšega predsednika vzhodnonemške komunistične partije Egona Krenza iz istih razlogov, ker so ga spoznali za odgovornega za to, da se je pri prehodu berlinskega zidu streljalo na civiliste in se jih tudi pobijalo. Mi pa zdaj na mesto vrhovnega sodnika volimo človeka, ki je bil po teh informacijah, ki so že ob prvih volitvah prišle v ta državni zbor, vpleten v ta ista dejanja.” 

   

  Izsek iz magnetograma 18. seje DZ RS, ki je bila 18. februarja leta 2000.

   

  Ob 15.25 danes 8. decembra 2021 sem predsedniku Državnega zbora RS, Igorju Zorčiču, in predsedniku Vlade RS, Janezu Janši, poslala novinarsko zaprosilo za vpogled v dokumentacijo iz citata zgoraj in za pridobitev fotokopij dokaznih zapisnikov:

   

   

  To, da ima Republika Slovenija med vrhovnimi sodniki (o)krut(n)ega komunista, ki je sodno blagoslavljal pobijanje otrok in njihovih mater ter neoboroženih civilistov, je šokantna državna sramota. Še večja pa, da je ta isti komunist bil celo predsednik Vrhovnega sodišča RS.

  Vsaka demokratična in pravna država bi takega vrhovnega sodnika ob razkritju zgoraj izkazanih dejstev nemudoma razrešila, verjetno.

   

   

  Slovenija je po osamosvojitvi velikodušno posvojila udbaško-komunistične sodnike, ki so med drugim bili trdna naveza Udbe ali zločinske službe, kot jo je definiralo Vrhovno sodišče RS (npr. sodba opr. št. I Ips 187/98), ki je tudi pošastno pobijala nedolžne, ne le zverinsko mučila.

   

  Usoden 2. odstavek 105. člena zakona o sodniški službi, ki velja še danes:      

  (1) Z opravljanjem sodniške službe po določbah tega zakona je izenačeno opravljanje sodniške funkcije po dosedanjih predpisih, opravljanje funkcije javnega tožilca, funkcije sodnika za prekrške ter delo višjih strokovnih sodelavcev.

  (2) Pogoj iz 4. točke prvega odstavka 8. člena tega zakona izpolnjuje tudi, kdor je pred 25. junijem 1991 pridobil strokovni naslov diplomirani pravnik v kateri od republik bivše SFRJ.

  (3) Do uveljavitve zakona; ki bo urejal pravniški državni izpit, se šteje, da izpolnjuje pogoj iz 5. točke prvega odstavka 8. člena tega zakona , kdor ima opravljen pravosodni izpit ali drug izpit, ki je po zakonu izenačen s pravosodnim izpitom.

   

  4. točka 8. člena zakona o sodniški službi določa strokovni pogoj za imenovanje v sodnika, ki pa se očitno terja zgolj od vseh tistih, ki niso bili prosto po partiji sodniki že pred osamosvojitvijo Slovenije (!): 

  (1) Za sodnika je lahko izvoljen, kdor izpolnjuje naslednje splošne pogoje:

  /…/

  4.    da ima v Republiki Sloveniji pridobljen strokovni naslov univerzitetni diplomirani pravnik ali strokovna naslova diplomirani pravnik (UN) in magister prava oziroma je v tujini končal primerljivo izobraževanje s področja prava, ki se dokazuje s tujo listino o izobraževanju in priloženim mnenjem o izobraževanju ali z odločbo o priznavanju izobraževanja za namen zaposlitve ali z odločbo o nostrifikaciji.

   

   

  “Omenjeno interno poročilo je zgodovinski dokument, ki je nastal v nekdanji jugoslovanski tajni policiji, znani pod imenom UDBA. Danes je znano, da se je ta služba ukvarjala ne le z obveščevalnimi nalogami, ampak je tudi sama organizirala razne kriminalne aktivnosti, jih načrtno izzivala, pa tudi konstruirala obstoj kaznivih dejanj in odgovornost zanje. V ta namen je tudi falsificirala, fabricirala ali podtikala obremenilne dokaze. Žrtve takšne aktivnosti, praviloma politični nasprotniki ali drugače misleči, v obdobju takratnega režima praviloma niso imele možnosti razkritja konstruktov UDBE in rehabilitacije.”je v sodbi opr. št. I Ips 187/98 z dne 23. 5. 2002 med drugim utemeljilo Vrhovno sodišče RS.

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/blood-crime-scene-murder-violence-1221104/

   

  Naslovna FOTO: Branko Masleša (levo) in Milan Kučan (desno); vir: https://twitter.com/BojanPozar/status/1468100629939859457/photo/1

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  5 KOMENTARJI

  1. In Memoriam , Satanisti !
   Gotovo je gotovoooo, gotovooo je gotovooooo!
   Piši Masleša poglavniku Kučanu, da je propalooooo!
   —————————————————————————
   Počakam še nekaj dni, da se Masleša izjasni o diplomi, potem napišem Sodbo Prvega Ljudskega visokega sodišča združenih pašnih skupnosti za nežno pasmo butastih slovenskih ovac vseh slovenistanskih visokogorskih hribouskih kmetij in kajžarij ter planin, planšarij in sirarn Svobodne Slovenije !
   Smrt kriminal komunizmu !
   Magarci nečloveški !
   ***********************************************************************************************
   Spošt. Urednica !
   Tole je najboljši novinarski zapis na to temo. čestitam,ne odnehajte – ker Oni ne bodo odnehali nikoli!

  2. DOSJE MASLEŠA , mapa Non diploma in podmapa Čudeži v SFRJ Sobota, 11.12. 2021

   Dragi, Tovarišice in Farani, dragi Tovariši in Faranke; vsa slovenska združena ovčja čreda !
   Dragi tovariši iz CK ZKS & UDBe & NOB OF Revolucije !

   Spremljamo in zbiramo podatke za obtožnico 1.Ljuckega visokega sodišča ovčarskih pašnih skupnosti !
   Novo: iščemo Non diplomo + Non pravosodno prakso + Non pravosodni izpit-dokumentarno !
   Zatečeno stanje na današnjo Soboto / Sabath po Judovsko, ko se načelno nič ne dela :

   Sarajevska fakulteta Masleše nima vpisanega na seznamu diplomiranih, ki ga dajo novinarki
   Sarajevska fakulteta napiše, da je Masleša diplomiral, podpišejo se ne, dokumentov ne predložijo
   Neki slovenski organ objavi številko famozno misteriozne Maslešine nevidno transparentne diplome.
   Diplome ne pokaže še nihče. Izgleda, da iz Sarajeva klijejo novi non-papers. NON DIPLOMA !
   ————————————————————————————————
   KAKO JE TEKEL SOCKOMUNISTIČNI ČAS V SVETI SFRJ
   Ko naj bi Masleša diplomiral, sem bil v Bosni v JNA. Ne smem povedati kje, na tajni lokaciji v Pešadiji.
   Niso nam nič sporočili, da je diplomiral bodoči visoki državni mrtvaški oglednik na meji SFRJ-Italija.
   So pa nas vrhunsko usposabljali, nas gonili in terali na mrtvo pod maskami po celi Bosni goridolinaokoli, da smo bili max.fit za boj z Italijo in z NATOm – takrat se je cenkalo za mejo v Ossimu
   in je bilo smrtno napeto, vse smo imeli pod “mrtvo stražo”…in je pokalo ponoči do jutra vsako noč.
   Nazaj k Masleši:
   Po , kao, diplomi, po služenju v JNA, po dveletni praksi, itd., po pravosodnem izpitu se vrli Masleša
   zaposli na sodišču v Kopru – vse našteto, izgleda, naredi v enem samem letu, tako sledim danes na NOVI24. V tem času v SFRJ ne zabeležijo nobenega čudeža… Masleša pa prešteva v imenu države ustreljene žrtve na “granici SFRJ sa kapitalističkim Zapadom” kjer se na začasnem delu v tujini nahaja skoraj milijon radničke snage in vsak 10 je špicelj UDBe…
   ——————————————————————————————–
   Zanimivo, kopija iz NOVE24 od danes:
   ” Vrhovni sodnik • 7 hours ago • edited
   CZPNN: Ali je Maslešo na sodniško funkcijo ustoličila JNA?
   Objavljamo zelo zanimivo besedilo Civilnega združenja za pravičnost, napredek in nadzor (CZPNN) iz leta 2014. Med drugim razkrivajo, da naj bi bil sedanji vrhovni sodnik Branko Masleša poslan na sodniško funkcijo s strani Jugoslovanske nacionalne armade (JNA). V tekstu je opisan sodni proces, s katerim se je soočil predsednik CZPNN Rade Staniću. Z dovoljenjem CZPNN objavljamo tekst z naslovom Ali je Branko Masleša sploh sodnik ali?? z dne 12. oktobra 2014. Tekst je objavljen v originalu in ni lektoriran. Ob zadnjih dogodkih v Sloveniji pa je sam Stanić o napakah v slovenskem pravosodju spregovoriti v slovenski javnosti.
   Po podatkih Civilnega združenja za pravičnost, napredek in nadzor, Območnega odbora za Gorenjsko /CZPNN/ naj bi bil vrhovni sodnik in predsednik Vrhovnega sodišča Republike Slovenije v Ljubljani kot sodnik poslan v bivšo Socialistično Republiko Slovenijo s posebno nalogo.V Slovenijo naj bi ga poslal GENERAL-ŠTAB bivše JUGOSLOVANSKE NARODNE ARMIJE /JNA/. Kot taki naj bi se zaposlil na sodišču v Kopru.CZPNN že leta 2007 podvomil v verodostojnost slovenskih sodnikov.” Konec kopije iz NOVE24.
   —————————————————————————————
   No, drago Ljuctvo slovenačko, tako postaja “čudež, ki ni iz Medžugorja ali Kureščka ” dokaj realen.
   Gremo naprej…
   Masleša + Non diploma + 1letoJNA + 2leti pravosodne prakse+ pravosodni izpit – JE MOGOČE!
   Kako da ne? “Ko to kaže?”
   Če in ko ti priskoči na pomoč sveta JNA, ko išče ustreznega sodnika za mrliškega oglednika na meji
   z Italijo, lahko vse čudežno opraviš, namesto v 3-4 letih, kar v enem samem letu in pristaneš v elitni službici. Kenede ? Lepo. To ne zmore vsak. Moraš imeti talente.
   ———————————————————————————————————–
   Še lepše pa je nadaljevanje kariere.
   S tem se na našem tožilstvu pašnih kolhozov Slovenistana ne bavimo, saj nismo usposobljeni.
   Nobena od Ustavnih institucij Slovenistana nima podatkov, ki bi jih morala imeti po Zakonu in po Postavi, da jih niti slavni svetovni raziskovalec udbokomunizma in Kučanizma iz Goričkoha , g.Rado Pezdir ne razvozla za časa svojega plodovitega življenja. Bomo pa, izgleda tako, Slovenci, razvili sodobno, najsodobnejšo kiborg umetno inteligenco, uvoz iz Plejad ali pa iz Andromende, ki bo Udbokučanistični tiraniji odprla trebuh in razvozljala njihove rakave tvorbe in bule sramote evropske civilizacije še preden nas bo po prerokbah iz Bavarske okupirano osvobodil veliki rdeči monarh Rusije, mojster za vse tipe rdečih demokracij, nadtovariš Putin Prvovenčani Pravoslavni .
   ————————————————————————————————
   Torej, da zaključimo Sobotni raziskovalni “Talking breakfast – search for Non Diploma Maslesha”
   Vprašanje je: KJE SMO SLOVENCI S KRIVOSODJEM TIPA BAVCON – MULTI HUMANISTIC 21.CENTURY
   Odgovor:
   V zakisani kosmati sfukani mozoljasti jetični zdrizasto sluzasti smrdljivi in kocinasto rdeči riti brez izhoda, ker je karcinom Bavcon/Kučan- krivosodno človekoljubje rdečega nirvanskega proletariata zapolnil izhod iz rdeče riti. Kučan je zaslužen, ker nam je Bavcona ob prehodu v Pekel k njegovemu Maliku in Razsvetljevalcu Teme – Lučenoscu Luciferju razglasil za svetal, najsvetlejši zgled.
   Stanje na 11.Dec.21 je sledeče & Konec poročila :
   Vmesna diagnoza : Zadebeljen in naprdnjen rakav Fufn’k.
   Poddiagnoza : Koncentracija plinov za bulo se eksponencialno nekontrolirano povečuje.
   Opcijska finalna diagnoza: Razfukanje gnojne bulaste bule.

   Bralcem priporočamo, da sledijo novicam na New York Times , na Herald Tribune in Madagascar News !

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj