Več

  TEMNA SKRIVNOST 3. PREDSEDNIKA SLOVENIJE, DANILA TÜRKA?!

   

  In se nam je zgodil dr. Danilo Türk. Od 23. decembra 2007 do 22. decembra 2012 je bil predsednik Republike Slovenije, predtem je med drugim leta 1992 postal glavni predstavnik Republike Slovenije v OZN, 1. februarja 2000 ga je glavni sekretar OZN Kofi Anan imenoval za svojega pomočnika za politične zadeve. Mnogi se ga spomnijo iz ljubezenske afere, v kateri se je menda ali naj bi se za hrbtom svoje žene Barbare sladkal s svojo lepo plavolaso asistentko s Pravne fakultete v Ljubljani dr. Vasilko Sancin. No, morda je več tistih, ki ga pomnijo po izjavi 8. marca 2008, ko je kot predsednik Slovenije pošastne povojne poboje (civilistov) na slovenskih tleh, vključno z nezaslišano grozo v Barbara rovu, ovrednotil kot, pozor: drugorazredno temo.        

   

   

  - Advertisement -

  A … pa ne da je naš 3. predsednik Slovenije, velik diplomat in univerzitetni profesor tajno vohljal za nič hudega slutečimi Slovenci ali – bognedaj – slučajno nekoč bil člen UDBE, ki jo je Vrhovno sodišče RS pozneje definiralo kot zločinsko organizacijo?!

  V temle dokumentu z dne 28. 10. 1980 mu je ukazovala tovarišica Lidija Šentjurc, poročena Kraigher, sicer ogromna komunistična živina iz Hrastnika, revolucionarka, razglašena za narodno herojinjo, spomeničarka, v SFRJ ministrica – in zahtevala, da izvoh(lj)a to in ono o koroškem Slovencu Edvardu Levstiku: 

     

   

   

  Vir: https://forum.over.net/forum/tema/vohljac-turk-2519645/

   

  Lidija Šentjurc, poročena Kraigher, vir: https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sentjurc-lidija/

   

   

   

  Danilo Türk v mladosti, vir: https://twitter.com/indepandansa/status/1501570354417999872/photo/1

   

  Izr. prof. dr. Vasilka Sancin, domnevna ljubica dr. D. Türka, vir: https://www.pf.uni-lj.si/aktualno/izr-prof-dr-vasilka-sancin-izvoljena-za-clanico-odbora-zn-za-clovekove-pravice/

   

   

   

  MITJA RIBIČIČ JE EKSEKUTOR, KI JE IZVENSODNO POSPRAVIL 28-LETNO AMALIJO

   

  “Danes sem tu v Trbovljah zaradi pravic žensk, zaradi enakopravnosti žensk. To je izredno pomembna, prvorazredna tema v Sloveniji. Tudi politična tema. In danes ne nameravam dajati nobenih izjav o nobeni drugi temi.”

  Novinar: “Ampak obtožbe so zelo hude. Predvsem to, da se politični vrh sploh ne odziva na razkritje takšnih zločinov.”

  “Bom našel čas, ko bom odgovoril tudi na to. Ampak rad bi ponovil: danes sem tu zaradi prvorazredne teme, in o drugorazrednih temah ne bom govoril.” – tako je dr. Danilo Türk kot predsednik Republike Slovenije 8. marca 2008 v Trbovljah odgovoril na novinarjevo vprašanje “Ali si boste šli ogledat oziroma se poklonit žrtvam v Hudi jami?”.

   

   

   

  Naslovna FOTO: dr. Danilo Türk, vir: https://worldlawfoundation.org/portfolio-items/danilo-turk/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. I’ll immediately snatch your rss feed as I can’t find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly allow me understand in order that I may subscribe. Thanks.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj