Več

  SODNICA KONEC NA TUJEM KONJU

   

  Ali zaupate sodstvu Republike Slovenije?

  Zgornje vprašanje je retorično, ozirajoč se na dejansko stanje, ki izkazuje porazno stanje s sodnim kriminalom, sodno korupcijo, kazenskim pregonom nedolžnih, z diletantstvom, neznanjem, malomarnostjo, naklepnim škodovanjem določenim strankam sodnih postopkov, nezakonito-koruptnim odvzemanjem poslovne sposobnosti duševno zdravim Slovencem … Skratka, socialistična sodnija v moderni preobleki – ja, še vedno se kazensko preganjajo, obsojajo in zapirajo (tudi) nedolžni kot v svinčenih časih komunizma. Ljubša kot ti je rdeča ali bolj kot si sodn(išk)o zvest njeni spregi, višje prilezeš ali se priplaziš.

   

  Ali v slovenski sodniji obstajajo “kure”? – to hipotetično vprašanje je pravzaprav vprašanje za milijon dolarjev, pardon: evrov.

  - Advertisement -

   

  O tem, kako strokovno, skrbno, vestno gospe sodnice pišejo sodbe in sklepe (zakulisno jim jih spišejo strokovni sodelavci), presodite na podlagi tegale sodnega sklepa, ki ga je na Okrajnem sodišču na Vrhniki izdala okrajna sodnica Karina Konec – pozor: sklep Okrajnega sodišča na Vrhniki opr. št. N 21/2017 je vrgla kar na grafično podlago Okrožnega sodišča v Ljubljani in pod logotip Okrožnega sodišča v Ljubljani, na katerem (kriminalno) vlada nedotakljiv boter Marjan Pogačnik kot kralj na Betajnovi.

   

   

  Ali zaupate sodstvu ali sodnicam in sodnikom Republike Slovenije?! To, da so med njimi večinoma ženske in -ić/č na koncu priimkov, naj vas nikar ne moti – niti to, da je kakšna sodnica jasminka jaša trklja v 80-ih “pravosodni izpit” delala kar tam nekje v Bosni, brez ocenjevanja, ki je po zakonu Republike Slovenije obvezno.

   

  Vir: https://www.sodisce.si/okravr/zaposleni/seznam_sodnikov/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. Superb website you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of group where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj