test
Več

  SODNICA DUŠANA BAJC DANES NA TAVČARJEVI 9 NASKAKUJE NOV NEZAKONIT NAROK!

   

  Ker koruptno-kriminalnim rabotam Okrožnega sodišča v Ljubljani z razvpitim Marjanom Pogačnikom na predsedniškem čelu – čigar udarniška pribočnica je sodnica Mihela Mohorič -, ki moje odškodninske tožbe zoper vplivne slovenske medije in akterje mojega ubijalskega linča nezakonito na policah zadržuje že vse od januarja 2015, torej že več kot neverjetnih pet let, in zavržno nezakonito preprečuje sojenje v njih, ni konca ne kraja, zato današnjo zgovorno “Prošnjo za preložitev naroka, razpisanega za 7. 10. 2020 ob 12.30″, sodnici Dušani Bajc posredujem tudi javno kot odgovorna urednica spletnega medija DOSJE.

  Ko bo javnost izvedela, kako zavržnih nezakonitih svinjarij je zmožna ta sodnica, ki se uvršča med najarogantnejše, kar sem jih kdaj srečala, bi koga utegnila popasti slabost ali migrena.

   

  - Advertisement -

   

  Poudariti velja, da je zadnji narok v predmetni moji odškodninski tožbi bil določen za 18. 1. 2016 – da za 18. januar 2016 -, a ga je sodnica Bajc nenadoma preklicala brez zakonitega razloga in preložila za nedoločen čas, za čimer je (dokazljivo) tičal kartelni sodniški dogovor.  

   

  Sodnica Dušana Bajc, ki velja za Pogačnikovo ljubljenko, zakulisno pa se ponaša celo z utemeljenim sumom, da je pred leti skušala opehariti ali ogoljufati kar lastnega brata – dotični sodni postopek se je po hitrem postopku po tiho končal, gospa sodnica je vendarle gospa sodnica z močjo in s pripadajočim “ugledom” v lastnih rokah -, je krepko nagnjena tudi k nezakonitemu pošiljanju sodnih vabil na narok, kar počne kar neosebno s kršitvijo ZPP in s puščanjem teh sodnih vabil tu ali tam, ter k nezakonitemu avtokratskemu izvajanju narokov absolutno brez prisotnosti tožeče stranke, ki zaradi bolezenskih razlogov vnaprej pisno zaprosi za preložitev naroka. Sodni poznavalci ob ostrih kritikah njenih sodniških početij ali packarij zanjo ne najdejo ravno dobre besede.

  Res je, vse to je “vladavina prava” po slovensko ali v Sloveniji.     

   

   

  &  &  &

  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

  Naslovna fotografija: BoBo

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  14 KOMENTARJI

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
   relied on the video to make your point. You definitely know
   what youre talking about, why waste your intelligence
   on just posting videos to your weblog when you could be giving us
   something informative to read?

  2. I’m not sure why but this weblog is loading
   very slow for me. Is anyone else having this
   problem or is it a problem on my end? I’ll check back
   later and see if the problem still exists.

  3. Its wonderful as your other blog posts : D, appreciate it for posting. “The rewards for those who persevere far exceed the pain that must precede the victory.” by Ted W. Engstrom.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj