Free Porn
xbporn
Več

  INFORMACIJSKA POOBLAŠČENKA RS OČETA, OROPANEGA LASTNIH OTROK, POTEPTALA Z MANIPULACIJSKO LAŽJO

   

  “Avgusta 2020 me je bivša partnerka zopet zvlekla na CSD Ljubljana Bežigrad, ker je sprožila postopek predhodnega svetovanja glede stikov z otrokom, ki se že nekaj let izvajajo le občasno, kljub jasni določbi sodišča,” je Drago Stezinar kot skrben oče dveh mladoletnih otrok decembra lani zapisal v izčrpnem komentarju, podanem spodaj, ki osvetljuje gnilost slovenskih CSD-jev, ki za svojo lažno socialno masko skrivajo totalitarno-avtokratske intence, kot bi se urili pri grozljivem partijskem Petričku, ki je trpinčil, zlorabljal, pohabljal, maltretiral, mučil sirote brutalno komunistično pobitih staršev.

   

  MARIJA SAJOVIC, POMOČNICA DIREKTORICE CSD LJUBLJANA, NEZAKONITO ZAHTEVALA OSEBNE PODATKE (OD) TRETJE OSEBE

   

  - Advertisement -

  Da, ta oče si je po škandalozni farsi avgusta lani na CSD-Ljubljana Bežigrad drznil gospe “socialke”, ki so seveda nad zakoni – in nad otro(č)ki – prijaviti informacijski pooblaščenki RS, za kar je imel utemeljen razlog kot tudi materialno in pravno podlago. A … glej ga zlomka, enklava “zakonitosti” in “pravičnosti” – urad Informacijske pooblaščenke RS Mojce Prelesnik – je alarmanten delikt CSD Ljubljana Bežigrad opravičil in navidezno izničil z izmišljenim argumentom: z epidemijo COVID 19! Epidemije v času delikta – avgusta 2020 – v resnici sploh ni bilo, niti neuradno niti uradno.

  Hkrati pa, urad Informacijske pooblaščenke RS prikazuje dejansko stanje in sam dogodek potvorjeno in povsem drugače, kot se je zgodil in kot ga je izpričala glavna priča, oče. Pri tem pa urad Informacijske pooblaščenke RS ignorira ključno dejstvo: to, da dotične osebe persone (na) CSD Ljubljana Bežigrad v resnici sploh niso nagovorile in pravno poučile tako, kot IP RS to uradno, potvorjeno prikazuje. Spomnimo:

  “Vodja enote, gospa Marija Sajovic, ni dovolila prisotnosti pri obravnavi mojemu prijatelju niti ni znala pojasniti, kateri člen katerega zakona to prepoveduje, in je mešala pojme, kot so pooblaščenec (odvetnik) in zaupnik. Kljub temu je moral moj prijatelj na list papirja napisati svoje podatke, ime, priimek, stalno bivališče in se podpisati. Nihče ni pojasnil, zakaj gospa zahteva in potrebuje te podatke, kako jih bo hranila, obdelovala, posredovala in podobno. Prisotne so bile naslednje osebe pri dejanju: bivša partnerka, vodja enote Marija Sajovic, strokovna sodelavka Ana Kladnik, jaz in moj prijatelj.”

   

  In kaj je zmlel urad Informacijske pooblaščenke RS? V svojem “Obvestilu o pomembnejših ugotovitvah /…/”, datiranem z 22. 12. 2020, brezpredmetno in zavajajoče napleta pravne floskule, povezane z epidemijo, ki je več ni bilo, “spregleda” datum delikta – vroč poletni avgust 2020, ko smo vsi veselo čofotali v morju -, pod tepih pa leporečno pomete svinjarijo, češ da je osebje CSD Ljubljana Bežigrad očetovega prijatelja kot ključno pričo ljubeznivo odslovilo, ker na vhodu v CSD ni izpolnil epidemiološkega obrazca (z osebnimi podatki) – zato pa so ob takojšnji brci čez prag, ki ga je doletela, te iste CSD-persone od njega ljubeznivo (nezakonito) pridobile ali izsilile vse osebne podatke, ki jih nesrečnik ni vrgel v formular pri vhodu! Da, t(ak)o absurdno blaznost je v “Obvestilu o pomembnejših ugotovitvah /…/” suvereno trezno natvezil sam urad Informacijske pooblaščenke RS Mojce Prelesnik. Škoda dveh listov papirja, kartuše in tajnice za to, kar je moč povedati celo v telegramu: ni zime za Eskime.

   

  Vir: https://pixabay.com/illustrations/smile-smiley-fuck-you-middle-finger-3085057/

   

  Takole je Informacijska pooblaščenka RS sramotno nezakonito odpilila zaskrbljenega očeta Draga Stezinarja:

   

   

  Hja, drugorazredni državljan Slovenije – in vse tja do desetorazrednega ali brezrazrednega – zaman išče zakonitost in pravico pri uradnih organih s parakomunističnimi ali socialističnimi koreninami. Ta slovenski aksiom je enak matematični zakonitosti 1 + 1 = 2

   

   

  Naslovna fotografija: informacijska pooblaščenka Mojca Prelesnik, vir: https://siol.net/novice/siol/mojca-prelesnik-moje-imenovanje-so-do-skrajnosti-spolitizirali-65798

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj