Free Porn
xbporn
Več

  “BRAT ME S KVAZI STEČAJEM MEČE IZ MOJEGA STANOVANJA, KI SEM GA PISALA NA DRUŽINSKO PODJETJE”

   

   

  Tako sem psihično utrujena, da bo to moje pisanje grozno, ampak za vsem stojim s papirji, vse lahko argumentiram. Moj oče me je učil, da je beseda več kot sto podpisov, kmalu po njegovi smrti sem izkusila, da temu ni tako. Bom začela pri koncu, končala na začetku.

   

  V ponedeljek 1. marca, ne mene, mojega sina kliče odvetnik, stečajni upravitelj, da je družinsko podjetje Gala, d. o. o., v stečaju z 18. 2. 2021. Mojega telefona pokvarjenci niso imeli, so dali številko sina. Sin seveda posreduje mojo številko, nakar me pokliče ta stečajni, da mi je poslal vabilo, navadno in priporočeno – in naj se takoj oglasim pri njem. Seveda se še nisem, razumem, da je pač on stečajni upravitelj, da z zadevami glede dediščine nima nič.

  - Advertisement -

  Seveda, moj pokvarjen brat je že tri leta govoril, da gre v stečaj, ampak podatki na Bizi so prikazovali, kar je razvidno, 12 milijonov prihodkov. Pač naredil kvazi stečaj, pred tem meni meseca aprila dal odpoved, sem, hvala bogu, pred penzijo, obljubil odpravnino, ki mi zakonsko pripada, ampak te nisem dočakala. Da je zavlačeval, se je kar nekaj pritoževal, četudi je bilo vse izračunano po zakonu. Moram omeniti, da se je tudi on, meseca februarja 2020, vpisal na borzo, direktor je postal njegov sin Primož Kristl.

   

  Primož Kristl, desno v beli majici (julija 2018 na žrebanju startnih številk za 28. slovenski kasaški derbi); vir: https://vestnik.si/clanek/aktualno/s-katerimi-stevilkami-do-lovorovega-venca-719792

   

  No, odpravnine ni bilo, celo pristala sem na mediacijo, odpade zaradi korone, 22. marca dobim ponovno vabilo, izvem na sodišču, da so tudi oni dvignili pošto, se veselim, glej ga zlomka, dobim kmalu preklic, vabilo za 11. marec. Kličem mediatorko Brumec Tatjano, da želim, da mi pisno obrazloži, zakaj je preklicala srečanje, če pa je tožena stranka dvignila vabilo, dobila odgovor, da je prišlo do pomote, da se mi opravičuje za nevšečnosti – sem preklicala mediacijo, šla v tožbo, ki je tako vložena. 

  Vem, da pač Kristl in njegovi odvetniki zavlačujejo, da me psihično matra, pač to na sodišču uredijo, njim v prid. Človek laže sodišču, odvetnikom, od leta 2010 mi ni izplačal regresov, na Fursu jih je prikazoval. Ni se spomnil, da dobim izpiske bančne, pa tudi 13. 11. 2021 sem dobila s Fursa potrdila, ki ga postavijo na laž.

   

  Prijava, ki jo je Ljubica Kristl 22. 8. 2017 poslala Delovnemu inšpektoratu RS; vir: Ljubica Kristl

   

  2017 je g. PRIMOŽ, ko ga je odvetnik opozoril na neizplačilo, poslal mail, da oni nakazujejo, zdaj imam to shranjeno. Ampak takrat še nisem upala v tožbo, ampak … kako niso pomislili, da obstajajo izpiski. Vedeli so, da se jih bojim, sedaj se jih več ne.

   

  E-odgovor Branka Kristla, 20. 10. 2017 z E-naslova njegovega sina Primoža Kristla poslan odvetniku Ljubice Kristl; vir: Ljubica Kristl

   

  No, kar se tiče odpravnine, pač vlekli so, da gre firma v stečaj, ker vedo, v kakšni situaciji sem, ker sem si drznila v tožbo, da se načakam, sedaj pa se moram še izseliti iz stanovanja, ki je moje, pa sem ga iz naivnosti pisala na Galo.  

   

  Vir: https://www.bizi.si/GALA-D-O-O-V-STECAJU/

   

  Sedaj pride na vrsto glavno: 

  Leta 2007 mi je umrl oče, na katerega sem bila zelo navezana. Ne zato, ker je bil moj oče, bil je pošten, human človek, ki je delal, da bi še vnuke preskrbel. Na mamo nisem bila navezana, od 18. leta živim v Ljubljani. Ni bilo dneva, da se z očetom ne bi slišala, tudi moj sin, ki nima očeta, ker mu je umrl pri šestih letih, je dedka oboževal. 

  Sedaj pri teh letih se mi vračajo spomini, kako me je vedno mama zaničevala, govorila, da sem taka kot vsi Kristli, kot teta Dragica, to je očetova sestra, žal pokojna. Svoje matere se vedno spominjam in še danes je tako, da je samo stokala, kako mora delati. Vem, da bom izpadla kruta, ampak resnica je kruta. 

  Ta moja mati je imela najbolj skrbnega moža, delala je par let v neki gostilni, pa je morala oditi. Sodelavca so zaprli, njej je oče priskrbel dobrega odvetnika, samo delo je izgubila, pa verjetno kako pogojno kazen dobila. In tej ženski sem jaz dala dediščino, ki mi je pripadala, in kaj je naredila. Ko je bil oče v bolnici, mi povedala ni, ko sem spraševala, kje je, ker kot govorim me je vsak dan klical, kar momljala je, da me ne sliši, povedala mi je nečakinja, takrat so še dvignili telefon. 

  Oče je umrl na hitro, pridem na pogreb, po pogrebu s kovčkom v roki, da grem nazaj v Ljubljano (z bratom klepetata na terasi), pride do mene in izjavi, česar nikoli ne bom pozabila: “Ostani, še malo pri meni, saj tebe sem tudi rodila.  

  Kaka izjava, nisem se poglabljala v njo, ampak že par let nazaj, vem, zakaj, tudi brat me je prosil, naj ostanem. Sssseveeeda, dokler nisem šla k notarju, so me prenašali, čeprav sem se jaz počutila zraven njih vedno utesnjeno.  

  Brat in sestra živita v isti ulici kot mati. Brat prileti nekega dne, zapuščinske še ni bilo, ves nemiren: “Daj, hitro se obleči, gremo k notarju, veš, dajmo to mami, dokler je živa, pomagali si bomo, v slogi je moč. Nismo se usedli, pogovorili, vse na hitro. Notar že imel napisano dedno izjavo, podpisala, da dam svoj delež tej pokvarjeni materi. Samo v tla gleda ta ženska, še danes, če bi človek prišel do nje, ampak se skriva. 

  Ta Jožefa je potem podpisala pogodbo o dosmrtnem preživljanju, in to se ve, da vse gre bratu. SEVEDA, brat ima dva odrasla otroka, sedaj dva majhna z novo partnerko. Vmes zgradil drago bajto sinu, seveda moral tudi hčerki Nini, na stanovanje, ki sem ga napisala na firmo, dobila po jazbinškovem zakonu, dal dve hipoteki v vrednosti, več kot je stanovanje vredno, to je tudi čudno, da dobiš tak kredit. In namerno dal firmo v stečaj, jaz pa da se izselim. Vedno, že leta nazaj, je govoril o stečaju, pač kvazi stečaj.

  Jaz sem se sprijaznila, da sem pač podpisala, izgubila vse, ampak da mi nagajajo, še ko sem bila tam zaposlena, pa ne razumem te zlobe.

   

  Dedna izjava, s katero se je Ljubica Kristl novembra 2007 odrekla dediščini po očetu in jo prepustila ali podarila materi Jožefi Kristl; vir: Ljubica Kristl.

   

  Še prej, leto po smrti, sem omenila “Mami, da ne bom ob stanovanje” – “Kje pa, ti veš, da je Brankec pošten.” 

  No, vidimo, kaka je tudi ona. Vse je razvidno iz papirjev, žalostno, leto po smrti očeta je vpisana kot ustanoviteljica podjetja – še na banko sama ni šla nikoli. Še penzijo ji dviguje in upravlja Brankec. Sem želela imeti ključ od garaže, šla v Ljutomer, prosit, mi ga ni dal, vprašam, zakaj ne – zato, ker je on Branko Kristl, kot on reče, bo. Poleg matere, Anja Kristl, nečakinja stara 30 let, živi pri Jožici, moji materi, pa da bo klicala policijo, da jih vznemirja, da sem na tujem ozemlju. Bila na terasi hiše, kjer sem se rodila. Priča mi je arhitekt Ravnikar Martin, kot mi je rekel, zakaj sem odšla, pač ovca sem bila. 

  Stroške stanovanja mi brat je trgal od plače, vpisal kot kredit, da se, ja, ne bi mogla osamosvojiti – da sem dobila plačilni, je morala inšpekcija posredovati. Spomnim se, da sem jemala Telemach telefon in stanovanje na firmo, mi referentka reče “Vzemite telefon na firmo, pa vam po obrokih od plače trgajo.” Drugi dan me gospa kliče, česa takega pa nisem doživela: “Pridite, da narediva pogodbo na fizično osebo, ker je Kristl Primož izjavil, naj vas prijavim na policijo.” Tudi meni je poslal SMS. 

  Kristl Branko, zopet nateg: iz večjega stanovanja sem se na koncu selila v manjšega, on kot direktor na nepremičninah podpisal pogodbo, prodaja se vlekla, ko ga je referentka klicala, da ima kupca, naj me prijavi policiji, da prodajam drugo stanovanje. Bila je gospa OLGA, (g., vi ste podpisnik) tudi njim, ne meni, ni bilo jasno nič.

   

  Branko Kristl, brat Ljubice Kristl, junija 2020 fotografiran v parku Ljutomerskega kasača; vir: L. K., https://www.prlekija-on.net/lokalno/24808/ob-potomki-najstarejse-trte-postavili-se-prave-prleske-brajde.html

   

  Moja mati, ki ji v življenju ni bilo treba misliti na denar, ki tam moli v cerkvi, izjavi, da nima kaj v lonec dati, sram naj jo bo. Pa tista Anja, prepotentna, tam živi, ona neka znanstvenica, naj kaj prispeva. Ko pa se oglaša Kristl Kramar Valerija, to je pa absurd. Ženska, še oče je živel, se je poročila s Kramar Marjanom, pokradla v firmi par 100.000 evrov, zbežala, oče najel detektive, ne zaradi denarja, ker je pač hčer pustila, ki pa ji je tudi denar pobrala s hranilne knjižice, ogoljufala, se predstavljala za delničarko Gale, izsiljevala s samomori, ko sem prišla na pogreb, me udarila, res, jaz pa sem ji še posodila 3.000 evrov, ki bi jih popušila, ampak takrat ji je trgal brat od plače, mi jih dal (še nisem dala podpisa pri notarju). 

  Do matere, do njih ne prideš – zdaj bi se izgovarjali, da jo vznemirja, leto nazaj zamenjali srčno zaklopko, zdrava ona bolj kot jaz, pa tudi Balažic Tone ji je zrihtal preko vrste, to Branko Kristl vse uredi. No, to je fajn, ampak ne morem drugega, kot da mi pomagate, in javnost, naj mi javno v oči pove, naj se zavedajo, da so zaradi pohlepa uničili dve življenji, dokazati moram to goljufijo. 

  Samo stanovanje želim, ta pokvarjenec naj daje svoje bogate hiše na hipoteko, on naj dela svojim otrokom s svojim delom bagatelo. Dejstvo je, da jaz nisem materialist, sicer se ne bi odpovedovala dediščini. Pljuvajo, kažejo na mene in sina, ker vedo, da se ne moreva braniti, ampak vse, kar pišem, dokažem s papirji. Edina želja, da resnico javno povem, jaz imam sina, ki je čustven, vsa leta ta Primož in moj brat delata, da bi se kregala. Oni neke avte po 60.000 evrov, to naju nikoli ni zanimalo. 

  Branko je bil že tepen, ker ljudi ponižuje. Normalni ljudje se usedejo, pogovorijo, tu to ne gre – še na emailu je pošta shranjena, ki jo pokažem vsej Sloveniji, kako ponižno sva prosila. /Op.: uredništvo DOSJEJA hrani več omenjenih elektronskih sporočil./

  Moj sin bi bil vesel lepe besede, tistih bolečih stvari nisem sposobna pisati, preveč bolijo. 

   

  Branko Kristl, brat Ljubice Kristl, https://www.pomurec.com/vsebina/53734/FOTO_in_VIDEO__Ob_63__prazniku_Obcine_Ljutomer_podelili_nagrade_in_priznanja#20

   

  Joj, koliko bi še lahko pisala o tej smetani, jari gospodi, tudi ta Sedej, direktor lekarn, ni tako human, ko se prikazuje. 

  Nikoli nisem jamrala, sem bila poskočna, zdaj sem pa sesuta, tudi fizično, imela sem konizacijo že dvakrat, kar pošiljajo mi pod nujno, da se oglasim, jaz pa kar čakam, ko da sem blesava. Na eno oko sem itak slepa, drugo me nekaj boli. Mene pokonci drži, da gledam preko Facebooka konjske dirke, potem pa se spomnim, da sem temu Brankecu še konja šenkala. 

   

   

  Zdaj moram nekako stanovanje poskušati izločiti iz stečajne mase, dobrega odvetnika najti, zato mi tudi ni dal odpravnine, ker ve, da je taksa kar velika, pač pokvarjenec. Jaz s tem, kar sem dobila, bila zadovoljna, ampak vedno sem nekaj plačevala, še lizing za drugo osebo. 

   

  Ljubica Kristl; vir: L. K.

   

  Naslovna FOTO: Branko Kristl, brat Ljubice Kristl, s priznanjem “za dolgoletno uspešno delo pri razvoju kasaškega športa v občini Ljutomer”, prejetim 2. avgusta 2019; vir: https://www.pomurec.com/vsebina/53734/FOTO_in_VIDEO__Ob_63__prazniku_Obcine_Ljutomer_podelili_nagrade_in_priznanja#20

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google,
   and found that it is really informative.
   I am gonna watch out for brussels. I will
   be grateful if you continue this in future.

   Lots of people will be benefited from your writing.
   Cheers!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj