Več

  VOLILNA PREVARA SLOVENIJE

   

  Jebeno več nas je kot njih, njih je samo ene par in vemo, kdo so!” te alarmantne nedavne besede Marcela Štefančiča, sicer voditelja Studia City na TV Slovenija, se izrisujejo v pravkaršnjih volitvah za Državni zbor RS. Z enako silo pa tiste iz ust Svetlane Makarovič: “JVPM!”   

   

   

  - Advertisement -

  A, zalomilo se (jim) je … Pri volilni prevari, kakršne Slovenija še ni doživela. Na plan prihaja vse več in več indicev, dokazov, prič kriminalne volilne goljufije, uperjene v politično uničenje Janeza Janše ter v potop SDS in njenih koalicijskih partneric (razen NSi). Specialna tarča je bil minister za notranje zadeve Aleš Hojs – učinek: ostal je pred pragom parlamenta, no, le v zrežiranem volilnem “rezultatu”. Ker ga ne morejo utišati in ga niso mogli ustaviti, so ga kaznovali – prosto po Svetlani.

  So pa te državnozborske volitve naplavile tudi maskoto: Vučka! Maskoto Kučanovih volitev. Ta Vučko seveda ni tisti ljubek volkec iz leta 1984, z Olimpijskih iger v Sarajevu.

  Volilci po vsej Sloveniji smo bili med drugim prisiljeni glasovati na volilnih glasovnicah brez obveznega žiga, torej na nezakonitih in neveljavnih glasovnicah, na katerih so vsi glasovi nični. Šlo je za masovni nezakonit manever, ki ga lahko dopusti zgolj maskota. Vučko.

   

   

   

   

   

  Volilci niso žigosane glasovnice – torej zakonite in veljavne – na volišču dobili niti, če so jo izrecno zahtevali. Volilni operativci, med njimi volilno-pravno neusposobljeni in nepoučeni, so ljudi (pri)silili voliti z nezakonitimi in neveljavnimi glasovnicami brez žiga. Neustavno.

   

   

   

   

  Nekateri volilci so v imeli čast voliti kar na toaletnem papirju, kakor je moč označiti fotokopirane glasovnice, ki niso zakonite niti veljavne. Zakonita in veljavna glasovnica ima celo posebno zaščito, po kateri je moč ločiti izvirnik od nezakonite, neveljavne fotokopije. Zapisniki potem so se spisali “po svoje” …

   

   

   

  Da volilne glasovnice brez žiga pomenijo hud delikt, dokazuje tudi sklep Državne volilne komisije RS z dne 10. 2. 2022, čigar 5. točka je jasna: V spodnjem delu glasovnice je odtis žiga DVK.  

   

   

  Tako diletantske – če druge oznake zamolčim – volitve se ne bi smele zgoditi nikjer na svetu, kaj šele v podalpski Švici. Prosto po njihovi maskoti niti obveznih in nujnih kuvert vsi volilni odbori niso prejeli od Državne volilne komisije RS, zato so bili prisiljeni vse glasovnice na koncu oddati kar nezapečatene brez kuvert(e). Kot v risanki, le še veter je manjkal …

  Zavoljo tega je Vojko Golob kot predsednik volilnega odbora Reka-Pohorje danes uradno zahteval razveljavitev teh volitev za Državni zbor RS, ki imajo z zakonsko definicijo volitev bore malo skupnega.

   

   

  UKRADENE VOLITVE: GLASOVNICE BREZ ŽIGA NEVELJAVNE!

   

  Posamezna volišča niso od Državne volilne komisije RS prejela niti dovolj volilnih glasovnic, kolikor bi jih bila morala prejeti glede na število volilnih upravičencev v volilnem imeniku. Nezakonito. Žigi, ki so po zakonu točno determinirani, pa so uganka ali intriga na 101. način.

  O tej svoji izkušnji je spregovorila Suzana Kocjančič, ki jo je Slovenija spoznala v njeni materinski borbi, potem ko jo je rdeča sodnija na Okrožnem sodišču v Ljubljani – na krilih zakulisnih vplivov – kot mamico enoletnega sinčka za več kot eno leto nezakonito strpala v pripor na Igu, pod pretvezo, češ da je lastnega sinčka ugrabila.

   

  /s klikom povečaj/ 

  Menda neveljavna glasovnica – zaradi dveh žigov.

   

  S pravkaršnjimi volitvami, ki ne dosegajo niti praga zakonitosti in ustavnosti niti osnovnega človeškega dostojanstva, svinčene sile moči Slovenijo vlečejo v kremplje … nekdanjih sodelavcev, virov Udbe in zaveznikov Putina iz Rusije. 

   

  Marta KOS, podpredsednica stranke Gibanje Svoboda, ki naj bi postala ministrica ali kandidirala za mandatarko; vir: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1432557947258049&set=a.893734844473698

   

  Glavni joker volitev pa … Kaj tule počne dr. Robert Golob?!

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  9 KOMENTARJI

  1. Veliko je vpršanj v zvezi z dilemo ali so te volitve “čiste”? Sam ima eno;
   KAKO J MOGOČE, DA JE IZVOLJENI MANDATAR V NAPREJ NAPOVEDAL KAKŠEN ODSTOTEK GLASOV BO DOBILA NJEGOVA KOALICIJA – LEVA, 55% IN VEČ!!!!!

  2. Nezaslišano, nepojmljivo, nemogoče, katastrofa!
   Po vsem predstavljenem tule zgoraj ne razumem Janeza Janše, da so bile pomanjkljivosti minimalne potem, ko so nekako pregledali 85 volišč, tako nekako po spominu pišem po branju včeraj, in, da vse skupaj ni moglo vplivati na izid volitev…zdaj pa mi povejte, če kdo ve in razume kako deluje sistem informiranja in reagiranja v tem primeru. A poiskusimo izvedeti ? Ok. Bom povedal kaj bo.

  3. Ne vem kaj cakate ?? Razveljavite volitve in se pol cudite , se vecji jezi Slovencev !

   Ce bomo imeli se ene volitve , bo Golob imel sam vec kot 46sedezov !!!

   • Ne gre za verjeti.
    Gre za njegovo odločitev v absolutnem, ker je on , ki je pripelčjal nas Drugačne do tu kjer je on osebno ta moment. Absolutno on ima mandat, odgovornost in vso slavo in vse prekletstvo.
    Zato ne pozivaj nas.
    Pozivaj njega.

  4. Opazujte sedaj Janša. Zatrl bo sleherni poskus, da se zgane prava civilna družba, vsi tisti, ki imamo ponižujočega, krivičnega in bedastega komunizma dovolj. Vse hoče imeti pod svojo kontrolo. Do zadnje pike. Vse po njegovo.

  5. Ljubček, misliš pošteno, mas i prekratek.
   Razloži, ampak konkretno kako bo JJ zatrl neko X civilno družbo.
   Kako, kdaj in s čim?
   In, povej, konkretualično – katero civilno družbo, imaš podatke , imena, naslove,programe?
   Dost fantaziranja.
   KONKRETNO.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj