Več

  UKRADENE VOLITVE: GLASOVNICE BREZ ŽIGA NEVELJAVNE!

   

  Zavladala je tišina, ki je vse glasnejša. Po pravkaršnjih volitvah za Državni zbor Republike Slovenije. Ob vse več indicih in dokazih nepravilnosti, nezakonitosti, ki prihajajo na dan, jo je težko razumeti. Ali so te usodne volitve, ki jih je Milan Kučan iz Murgel označil kot poslednjo bitko njihove (komunistično-udbovske) generacije, bile poštene – ali zgoljufane, ukradene? Očitno … ukradene.  

   

  Volilni glasovi so se šteli tudi takole:

  na primer na volišču v volilnem okraju 4003 v volilni enoti 4000 (v osnovni šoli Brinje) je volilni odbor ob oddanih 594 glasovnicah naštepal neverjetnih 889 glasov, kar je povsem nemogoče. Ena glasovnica – en glas. Povedano drugače: 592 veljavnim glasovnicam je nedopustno primaknjenih točno 297 glasov, kolikor jih je zapisanih ob Golobovi “Svobodi”.

  - Advertisement -

   

   

   

   

  Tudi v evidenci Državne volilne komisije smo priča potvorjenim ali goljufivim rezultatom. Primer: uradno v volilnem okraju Slovenska Bistrica 7002 ni bilo niti enega glasu za DOM, a v resnici je tam za DOM glasoval najmanj Marko Fratnik: 

   

   

  Ogromno je bilo celo nežigosanih volilnih glasovnic – torej glasovnic brez žiga, kar po vsej pravni logiki izkazuje nezakonitost in neveljavnost teh glasovnic. To dokazuje tudi sklep Državne volilne komisije z dne 22. 4. 2022, ki izrecno poudarja, da nežigosane nadomestne glasovnice niso veljavne.

   

   

   

  Državna volilna komisija se je ob vsej siceršnji diletantskosti, kamor sodi tudi zamujanje odprave glasovnic v tujino, na teh usodnih pravkaršnjih volitvah za Državni zbor RS igrala z žigosanimi in nežigosanimi glasovnicami, kar je že po zdravi logiki sumljiv antagonizem. Kaj se torej pripeti nežigosanim, ki pa niso niti zakonite niti veljavne? Pristanejo v rezalniku papirja?! In skupaj z njimi glasovi volilcev.

   

   

  Državni volilni komisiji sem danes poslala tozadevno novinarsko poizvedbo – z jasnim vprašanjem med drugim: Ali morajo biti na volitvah za državni zbor po zakonu vse glasovnice žigosane (redna volišča, OMNIA, predčasna volišča, konzulati itd.)? 

   

   

  Pravkar mi je Državna volilna komisija na to novinarsko poizvedbo odgovorila – njeni odgovori dokazujejo škandal brez primere, ki terja sankcije kot tudi razveljavitev volitev:

  • na vsaki glasovnici mora biti žig DVK,
  • glasovnice brez žiga niso veljavne in niso uradne,
  • glasovnice so (celo) ustrezno zaščitene in je moč takoj prepoznati kopijo, ki pa ni veljavna;
  • volilci lahko na voliščih glasujejo s svojim pisalom.         

   

   

  Primer nežigosane in (spodaj) žigosane volilne glasovnice pravkaršnjih volitev za Državni zbor RS:

   

   

  Glede na dejstvo, da je ogromno Slovencev na pravkaršnjih volitvah moralo glasovati na glasovnicah brez žiga, ki torej niso zakonite in niso veljavne, zato se njihovi volilni glasovi niso upoštevali, se upravičeno vprašamo, za kakšno goljufijo gre: za generalno s strani DVK ali za infiltrirano.   

   

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  8 KOMENTARJI

  1. Na volišču v Kranju – Dom KS v Čirčah, kjer sem glasoval, so od mene zahtevali, da vzamem njihov kuli, čeprav sem jim povedal, da imam svoje pisalo. Skrbeli so tudi za razkuževanje. Glasovnica ni imela nobenega žiga.

  2. Sicer pa, kaj bi se pritoževali. Janša je na tviterju pravkar razložil, da štetje glasov nima bistvenega vpliva, da so za rezultat, ki je sicer spet zmagovit, krivi komunisti (kar gotovo drži), da smo krivi tudi mi, le on spet ni nič kriv. Pri SDS torej nič novega in gremo novi zmagi naproti.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj