Free Porn
xbporn
Več

  VOLITVE 2022: VUČKO SLEPOMIŠI, ZLORABE KRIČIJO

   

  Državna volilna komisija, ki ji predseduje nekdanji miličnik Dušan Vučko, nezakonito zavaja, ko javnosti zdaj razlaga, češ kako imamo volilci pravico do ugovora v treh dneh od volitev, če smo bili deležni kakšne volilne nezakonitosti. Pravne podlage za te “dobrohotne” nasvete Državna volilna komisija nima, saj volilci Republike Slovenije na volitvah nismo bili pravno poučeni o možnosti pritožbe v treh dneh od volitev in volilne glasovnice niso imele tozadevnega pravnega pouka. Državna volilna komisija torej nedopustno slepomiši ter manipulira z volilci in s premnogimi, množičnimi volilnimi zlorabami, nezakonitostmi … Še več: ugovor je (bilo) treba vložiti v mikro lokalni volilni enoti, torej pri okrajni volilni komisiji. 

  Morda je to le taktičen člen volilne prevare: volilci vse Slovenije imajo po zakonu na voljo tridnevni rok za vložitev ugovora – ker gromozanska večina večine tega sploh ne ve, bo volilna prevara elegantno zamudila ta ugovorni rok, uspeh volilne prevare pa je vnaprej zagotovljen. Tako morda razmišlja volilna maskota, Vučko. 

   

  UKRADENE VOLITVE: GLASOVNICE BREZ ŽIGA NEVELJAVNE!

  - Advertisement -

   

  Potem, ko sem v torek z zgornjim člankom prva medijsko opozorila na volilne zlorabe in nežigosane volilne glasovnice, ki niso zakonite niti veljavne, se je danes javno odzvala Državna volilna komisija – in svoj odziv, ki ga je objavila na svoji spletni strani, zaključila takole:

  “V primeru, če bi bile na katerem izmed volišč res razdeljene glasovnice brez žiga DVK, pa ima vsak volilec možnost pravnega varstva, pri čemer mora o tem presojati pristojna volilna komisija volilne enote oz. okrajna volilna komisija.”   

  Sklicevanje na pravno varstvo volilca, ki za svojo pravico do tega pravnega varstva sploh ne ve in o njej sploh ni bil uradno poučen, je le še en (manipulativen) delikt Državne volilne komisije – v posmeh slovenskim volilcem. S tem skuša Državna volilna komisija lastno krivdo in odgovornost jeguljasto skriti in prevaliti kar na volilce.

   

  Državna volilna komisija na čelu s predsednikom mora po zakonu omogočiti zakonite volitve in zakonita glasovanja na njih po vsej Sloveniji kot tudi v tujini – odgovornost za vse to je absolutno njena. Za vse volilne nezakonitosti, zlorabe, kršitve odgovarja Državna volilna komisija – krivda je njena. To, da ob njih volilce napotuje na ugovore v treh dneh od volitev, je delikten absurd. A … saj nevedni, pravno neuki, neizobraženi slovenski volilci tega sploh ne ozavestijo in ne “pogruntajo”, kajne?

  Volilcem razdeliš nezakonite neveljavne glasovnice brez žiga in nezakonite neveljavne fotokopirane glasovnice, celo množično, kot dokazujejo dokazi in priče, potem pa na trnek obesiš pravno sredstvo “ugovor”. In lov na srečo … Da je to kazniva svinjarija prosto po volilni maskoti Vučko, je včeraj javno poudaril tudi profesor mednarodnega prava dr. Miha Pogačnik, sicer eden tistih, ki so glasovali z nežigosano glasovnico, ki ni zakonita niti veljavna.

   

   

  Medtem ko Državna volilna komisija lastne volilne delikte skriva celo za javnim obtoževanjem slovenskih volilcev, ker so v javnosti in na socialnih omrežjih množično zaokrožile fotografije volilnih glasovnic brez žiga, na katerih češ je žig namenoma odrezan ali skrit, česar Državna volilna komisija nima pravice niti nikakršne podlage kogar koli obtoževati, se name odločno obračajo volilno prevarani Slovenci, ki jih je Državna volilna komisija ogoljufala. Malomarno, naklepno.

  https://www.dvk-rs.si/novica/pri-objavi-glasovnic-kjer-je-zig-namenoma-odrezan-ali-zakrit-gre-za-nedopustno-manipulacijo/

   

   

   

   

   

   

  “Glasovnice brez žigov in sporno velike kuverte za pečatenje (kako je z lepilom – primer Avstrija) so podlaga za neveljavnost DZ2022. Posredujte zadeve na osce.org/odihr/election Official correspondence: pm@osce.org” – je danes na Twitterju poudaril nekdanji poslanec mag. Tomaž Štebe in me pozval, naj obvestim OVSE, Organization for Security and Co-operation in Europe, ki ima sedež na Dunaju. 

   

   

   

  Prav mag. Tomaž Štebe je skupaj z Vilijem Kovačičem pravno napadel nezakonitosti pravkaršnjih volitev za Državni zbor RS, še preden so se volitve zgodile. Na Upravno sodišče sta 19. aprila 2022 vložila tozadevno pritožbo, ker je Državna volilna komisija že v volilni uverturi operirala neustavno in totalitarno:

   

   

  Med premnogimi Slovenci, ki so bili prisiljeni voliti z glasovnico brez žiga, ki ni zakonita niti veljavna, so bila tudi javno znana imena: član programskega sveta RTV Slovenija Vane Gošnik, upokojen novinar in nekdanji urednik Radia Slovenija Vinko Vasle, pianistka Maja Schelker, ki živi v Švici …

   

   

   

   

   

   

   

   

  VOLILNA PREVARA SLOVENIJE

   

  Med tistimi, ki so ugotovili volilne zlorabe, nezakonitosti, celo množične, je tudi politična stranka Resni.ca z Zoranom Stevanovićem na čelu, kar je danes javno poudarila na svojem Facebook zidu:

   

   

  Javno je na zavržne trike s pisali, ki so jih volilni odbori ponujali – in tudi vsiljevali – volilcem, včeraj na Twitterju opozoril tudi poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti:

   

   

  Izbor volilnih zlorab in nezakonitosti, za katere je odgovorna in kriva Državna volilna komisija, je (bil) pester:

   

   

  Droben izsek iz dopolnitve izčrpne ustavne pritožbe, ki jo je zavoljo nezakonitosti pravkaršnjih volitev za Državni zbor RS na Ustavno sodišče RS nedavno vložil Vili Kovačič, čemur se pridružuje več sopodpisnikov:

   

   

  Marta Kos iz dinastije Kos, sicer sestra razvpitega Draga Kosa in podpredsednica Golobove stranke Gibanje Svoboda, naskakuje ministrski stol ali kar premierskega … 

   

  Za kaj gre? Za volilni nateg nacije – Slovenije in Slovencev -, ki mu kdo reče (kar) državni udar.

  In slovenska vlada (zdaj) molči? Predsednik Republike Borut Pahor pa (z) glavo v pesek?!

   

  Marta KOS, podpredsednica stranke Gibanje Svoboda; vir: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1432557947258049&set=a.893734844473698

   

   

   

  Naslovna FOTO, vir: http://vsotriglav.blogspot.com/2013/06/prispevek-clana-kaj-predstavljajo-tri.html

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  5 KOMENTARJI

  1. Vlada molči. Kot, da je izpuhtela.
   Parlament tudi, saj se ni oglasil niti en sam poslanec v času svoje 24urne službe zastopanja naroda !
   Predsednik države se smeška, saj je že skoraj opravil svoje težaško uravnoteženo nojevsko delo.
   Cankar se ni zmotil za niti eno promilo od promile! Bog pomagaj!
   ” Prečuden je ta Noetov rod , ki je izšel 4.sina Jafeta.Kdo pozna Noetovo ženo?” PRESS

  2. A
   Zloraba volitev je maxima protizakonitega, antidržavnega, protiustavnega, antičlovekoljubnega, proticivilizacijskega in antievropskega.
   B
   Nedelovanje sistema varovanja ustavnosti in zakonitosti po službeni dolžnosti je enaka, to je supertežka kategorija kazenske zločinskosti zadeve pod kot A.
   C
   Prikrivanje zadev iz A in B pa je seveda top zadeva kazenske odgovornosti
   Nisem sodnik v zadevi, vendar mislim, osebno smatram, da nosi vrhunsko odgovornost tudi predsednik države in Varuh človekovih pravic, absolutno pa izvoljeni zastopniki Naroda z Državnim zborom, tudi Državni svet, vodje strank in v prtvi vrsti Policija s Tožilstvom…

   Razmišljanju enostavno kot volilec in državljan dodajam, da imam vtis, da je nekaj kar ne bi smelo zablokiralo, celo zmrznilo in, da ta “blokada” postaja neke igre, strategije, kjer pa se izgubijo sledi
   logosa in funkcionalnost sistemov, ki tečejo na nekem frajlaufu, ko se ne ve v katero od hitrosti je treb aprestaviti ročico ali pa zapeljati vzvratno.

   Ok. , draga Urednica, mislim, da se bo nabralo ogromno materiala za objave in za vzpodbude za ukrepanje . Kaj gre narobe?
   Med drugimi, ki hušknejo v vidno polje na mojem hologramskem displaju je vprašanje odgovorne Civilne družbe, NVO ojev, Varuh človekovih pravic & Prezident države, Zbor za Republiko , raziskovalni novinarji in nj.uredniki, organizatorji protestov, ki jih ni … nekaj se kuha, iz te moke ne bo kruha…
   ČUDNA JE TA NENADNA NEDOJEMLJIVA HIBERNACIJA NAŠE KRIPELJ DEMOKRACIJE .

  3. g. arh. ARH , Alo-Alo , kje si-a si pri Zdravju ?

   Lejga, nekaj se kuha – Tvoje udarne analize, refleksije in prognoze konstituiranja najbolj Antifa-soc-komi-liberal-kapitralistično-tajkunsko-sindikalne, torej mega hybridne trdoročne vlade na Planetu pa pa nikjer… S.O.S !

  4. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj