Več

  SOVRAŽNI GOVOR

   

  Viktor Frankl: “Človekova svoboda ni prostost od okoliščin, ampak svoboda, da se postavi na stališče do vsakršnih okoliščin, ki ga lahko doletijo.”

  Stojmenova Duh (ex. poslanska kandidatka SD, dober mesec kasneje preoblečena GS-ministrica): “Lotili se bomo tudi sovražnega govora na spletu.

   

  - Advertisement -

   

  “Obsodba Janše je sramota za državo in avtogol novinarjev.” (Peter Jančič: https://siol.net/siol-plus/kolumne/dezela-verbalnih-deliktov-580414

  Sodba je po Jančičevih besedah v tem primeru še sramotnejša, glede na to, da so jo sprožili novinarji, ki bi morali biti prvi v vrsti proti ureditvi, da se besede preganja s kazenskimi postopki, značilnimi za nekdanjo SFRJ (133. člen KZ) – ureditev, ki smo jo državljani Slovenije obsodili kot nedemokratično, ko smo se plebiscitarno odločili za samostojno demokratično državo Slovenijo.

  Janez Janša je marca 2016 (opozicijski poslanec) na Twitterju novinarki Mojco  in Eugenijo C. označil za ceneni odsluženi prostitutki #ZvodnikMilan.

   

   

  Omenjen Janšev tvit (tviti so sicer namenjeni sledilcem, ne pa “širši javnosti”) je primer brainstorminga, ki je priporočljiv v izobraževalnem procesu – gre za metodo, ki sili možgane k razmišljanju. Vsaki funkcionalno pismeni osebi je jasno, da obe ženski nista (bili) pocestnici, ampak sta bili leta dobro plačani medijski prostitutki, ki sta delovali po naročilu iz ozadja (globoka država), kar je razvidno iz njunih člankov (dokazno gradivo). Njuno medijsko delovanje je bilo usmerjeno k stigmatizacija stranke SDS (fašistična) in njenega voditelja. Stigme so za agitprop mediji ponavljali ne le indoktrinirani gledalci in bralci, ampak celo novoizvoljen mandatar Robert Golob v predvolilnem času (“Današnja oblast ni desnica, to je fašizem!”).

  Po propadu “nezamenljive” LDS in zmagi SDS je bil leta 2004 ustanovljen tajkunski F21 na čelu z Milanom Kučanom. Ta klub ni vključeval le tajkunov, ki so pri(h)vatizirali nekoč družbeno lastnino, ampak je že takrat predstavljal zametek širokega nadstrankarskega foruma (gibanja?), saj je vključeval tudi pomembne, če uporabim moderen izraz, deležnike iz kulture, športa, izobraževalnih ustanov, civilne sfere …

  Zanimivo, da je Janša v tvitu usmeril puščico v ZvodnikaMilana (prostitutke so dejansko žrtve zvodnikov), ki pa ni nič protestiral (tožil). Kot kaže, se v tvitu ni prepoznal kot zvodnik?  

  Za Janšev tvit, danes celo verbalni delikt (pravnomočna obsodba), sploh ne bi vedela, če me o tem ne bi, že 6 let, redno obveščali MSM-ji in razni KUL mesečni papagaji (razna soočenja).

   

  Zakaj zagovarjam (tudi kot bivša pedagoška delavka) Janšev tvit iz leta 2016 (opozicijski politik, 2014 tudi politični zapornik, ki ga je kontinuiteta skušala politično likvidirati):

  ker predstavlja besedilo, ki “naslovnike” (sledilce, tako pristaše kot nasprotnike – F571) s “provokacijo” (nizanje raznih povednih inicialk, številk, oznak …), z metodo možganske nevihte sili k razmišljanju. Lahko se strinjamo, lahko se ne strinjamo, vendar, kdor je za svobodo, je pismen (razgledan in logičen) in je nepristranski, bi moral videti! In, resnica vedno boli! 

   

   

  P. S.:

  Začelo se je z Depalo vasjo (odstranitev JJ, tudi ob pomoči MSM-novinarjev – laži o vojaškem udaru), nadaljevalo pa z medijskimi umori, ki so se stopnjevali z ustanovitvijo F571 leta 2004 vse do danes:

  KDO JE ČIGAV?

   

  O motečih tvitih sem pisala že pred dvema letoma:

  MOTEČI TVITI

   

  IN ŠE: Oglejte si »Predsednik SDS Janez Janša o kulturnem dialogu« na YouTubu:

   

  Naslovna FOTO: dr. Emilija Stojmenova Duh, bodoča ministrica za “digitalizacijo”; FOTO: Daniel Novakovič/STA, vir: https://foto.sta.si/#!a/105516/1142124

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj