test
Več

  »PREŽIVELI SO PREŽIVELI TAKO, DA SO ŽRLI TRUPLA SVOJCEV«

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Za boljše razumevanje spopada si bom pomagal z naslednjim modelom! Razmišljajte takole:

  Ukrajinci so domobranci.
  Povezali so se z nacisti, ker jim drugega ni preostalo, potem ko jim je komunizem z lakoto usmrtil 6-10 milijonov ljudi! Pa ne samo to: kot narod so jih Sovjeti ponižali, da se bolj ni dalo. Preživeli so preživeli tako, da so žrli trupla svojcev. Je možno koga še bolj ponižati, v lastnih očeh? 
   

  Razčlovečenje ima znan potek postopka, ki iz normalnega človeka naredi bitje brez duše. Človeka plansko razčloveči. Kdor dobro pozna ta načrt, ve kakšne so posledice: s takšnimi ljudmi je zelo lahko manipulirati. 

  Ukrajinci so se tedaj odločili, da je komunizem zanje hujši od nacizma (domobranci, pač!), in so se z nacisti povezali, ker so v nacistih videli rešitelje! Kar so zanje tudi bili. Za slovenske komuniste so bili tedaj pa sovjetski komunisti vzor vladanja. Kaj naj rečemo o tem!? Da o različnih okusih ne gre razpravljati? Okusi so okusi. 

  - Advertisement -

  Ukrajini slava – je vzklik Ukrajincev, ki izhaja iz tistega časa, iz tistega zavezništva z nacisti. Pri tem sklepanju je bolje slediti logiki (ali to zmorete?), ne pa temu, kar so nas učili v šoli!

   

  Tisti, ki so Sovjetom sugerirali masovni umor Ukrajincev 1932-33, (načrt je izdelal Kaganovič, Žid, rojen v Kijevu), ki ga je izvršil sovjetski režim, je isto nečloveško in nadčasovno spiritualno gibanje, ki vlada svetu sedaj! To je NWO.
  Druga imena za isto stvar so še: Illuminati, Learned Elders of Zion, Židovska kabala … Oni določajo zmagovalce in poražence in potem z njimi upravljajo.
   

  Oboje, zmagovalce in poražence, poganja izključno le maščevanje, želja po maščevanju. Delujejo brez pameti, reagirajo s pritiskom na gumb, na ukaz! Nadčasovno, nadgeneracijsko, spiritualno gibanje – pomeni, da so generacije in generacije tega brezdušnega kulta bile vzgajane v duhu razčlovečenja! Tako so vzgojeni.

  Pravzaprav, so zdresirani. Oboji so luzerji: zmagovalci in premaganci.

  Vseeno je namreč, kdo zmaga. Vseeno je, kdo izgubi. V vsakem primeru zmaga vedno ista kabala, ki vodi vso igro.

   

  Patriotizem je denimo ena taka mentalna bolezen, zaradi katere ostaja maščevanje živo tudi obdobju med vojnama. Ljudje to vmesno obdobje porabijo zato, da se maščevanje medi, oplaja, da se grožnje tačas (umetniško!) izrazijo skozi humanizem, mirovništvo in podobne kozlarije.

  Tri dni jim trobiš nekaj po televiziji, potem pa že sami to ponavljajo, ne da bi jih kdo prosil. Saj pravim: patriotizem je spolna bolezen, ki se širi s televizijo!

   

  Kabala nas je naredila za “useful idiots”. Pametni smo lahko le znotraj objema njihove norosti!
  S tem se potem še hvalimo. Kot recimo: “Naš člouk je pa predlagan za Nobelovo nagrado!”

  Kabala ves čas odloča o tem, kdo naj se s kom spopade, koga je treba postaviti kam na oblast, o čem naj mediji pišejo, o čem naj molčijo.

   

  Stoletja stare zamere so zelo komplicirana čipka, zamere so spletene, zapletene, prepletene tako, da je navadnemu človeku nemogoče vedeti, kam to pelje in katere niti kdo vleče.
  A kabala, ki poteze vleče, vse to zelo dobro obvlada!

   

  Putin ni komunist, on se ne bori za svetovni komunizem! Ni videti, da bi mu bil kolektivizem pri srcu, kot je denimo Schwabu, Gatesu, Fauciju, Rothschildom, Sorosu, … ti so vsi kolektivisti! Kolektivizmu je laže vladati. Napišeš jim eno pravilo, ki velja za vse enako, in vsi ga ubogajo, ker vedo, kaj se zgodi, če se upirajo.

   

  Klaus Schwab pravi: “… nič ne boste imeli – in boste srečni!”

  To, kar nam pripravljajo takšni, kot je tale blesavi Andrijanič, po nareku NWO in WHO, je še dosti hujše od Holodomora. Večina ljudi ni pokvarjenih, so le zapeljani in sledijo tistemu, kar jim je laže slediti … 

   

  Horde otrok mater samohranilk (slo-skojevci!) zdaj digitalizirajo nacizem, fašizem in komunizem, z namenom, da bo hitreje deloval. 

  Želijo zmago ukrajinskih domobrancev in nacizma v Ukrajini, podpirajo NWO kolektivizem (=komunizem), in hkrati sovražijo Putina, ker je “izdajalec”, saj za njihove pojme ni dovolj komunist.

   

  Mimogrede: Inteligenca je samo začasna! Danes si pameten, jutri nisi več! Inteligenca ni nekaj stalnega, nanjo se ne moreš zanesti.

  Zdaj, ko se pospešeno gibljemo proti koncu te “drame”, ki se odvija okrog nas, smo lahko še nekaj časa “inteligentni”, prav kmalu pa ne bomo več. In zakaj ne? Ker Narava ne potrebuje še več Inteligence! Te smo imeli čez glavo, pa se ni izkazala za preveč pametno … Svet potrebuje naravnost, enostavnost, navadnost in stabilnost. Tega še ni bilo, tega še nismo imeli.

   

  (Najbolj mi gre na kurac ta kurčeva zlagana poza evropskih intelektualcev, njihov popolnoma izmišljen, iz knjig naučen, humanizem, ki nikamor pripet lebdi v praznini vase zagledanih možganov. Niti na pamet jim ne pade, da jih ima Lucifer nataknjene na ogrlici, in da so njegov, t. j. Hudičev, rožni venec!)

   

  Naslovna FOTO, vir: https://twitter.com/SirVassago/status/1746609687070457987

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj