Več

  GROF MONTE CRISTO BI LAHKO INŠTRUIRAL RUPARJA

   

  Grof Monte Cristo, ki ga v istoimenski filmski uspešnici iz leta 1975 mojstrsko upodablja Richard Chamberlain, pozneje vsemu svetu (po)znan kot fatalno nepozaben pater Ralph iz avstralske nadaljevanke “Pesem ptic trnovk”, me je prešinil včeraj. Ko je predsednik stranke Glas upokojencev, ustanovljene na kongresu v Ljubljani včeraj, postal Pavel Rupar. Še kot majhni punčki se mi je Grof Monte Cristo zarezal globoko v srce – pravzaprav v dušo.

   

   

  - Advertisement -

  Roman Grof Monte Cristo je napisal francoski pisatelj Alexandre Dumas in pripoveduje zgodbo o možu, ki ga po krivem – in namenoma – obsodijo na dolgo zaporno kazen. Da bi se maščeval izdajalcem, pripravi briljanten načrt,” je Založba Karantanija, ki jo je ustanovil in kot direktor vodil pokojni David Tasić, zapisala v predstavitvi romana, ko ga je knjižno izdala, že prej pa je postal film, med drugim.

   

  Tudi Pavel Rupar se je vrnil. Zmagovito. Elegantno, v velikem slogu. Po množičnih protestih lani v Ljubljani, ki jih je vodil in se jih je udeleževalo vse več ljudi, na koncu na tisoče in tisoče, več deset tisoč. Včeraj, 20. 1. 2024, se je prelevil v predsednika politične stranke Glas upokojencev, katere volilni bazen šteje več kot 600.000 ljudi. Kaj vse je prestal, pretrpel in prebolel, ko ga je mlelo, ubijalo, likvidiralo rdeče “bavconsko” sodstvo, ki mu je kot predsednik Vrhovnega sodišča RS dirigiral razvpiti vrhovni sodnik Branko Masleša s fantomsko diplomo v več različicah, ni moč opisati z besedo, niti si tega trpljenja predstavljati. Drobec tega sem lani ujela v članku “Župan Rupar žrtev krivosodja in politične zarote”: 

   

  ŽUPAN RUPAR ŽRTEV KRIVOSODJA IN POLITIČNE ZAROTE

   

   

  Naslovna FOTO: portret Pavla Ruparja, predsednika stranke Glas upokojencev, na ustanovnem kongresu stranke včeraj 20. 1. 2024 v Ljubljani … Vir: https://twitter.com/Upokojenci/status/1748674028502487175/photo/1  

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  GOSPA MELONI, KAJ PA NOVA GORICA?!

  UNIČEVANJE DOKAZOV IN SLEDI

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  GOSPA MELONI, KAJ PA NOVA GORICA?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj