Več

  NOVICA ALI PROPAGANDA?

   

  “Novica je tisto, kar skuša kdo skriti, vse drugo je propaganda,” je pred stoletjem povedal angleški medijski magnat Lord Northcliffe.

   

  KAJ NAM PRIKRIVA ROBERT GOLOB

  https://siol.net/siol-plus/kolumne/kaj-nam-prikriva-robert-golob-577445

  - Advertisement -

   

  Slovenski dominantni mediji, ki bi morali javnost seznanjati z novicami (dejstvi), ne le s programi strank (vsi bodo odpravili čakalne vrste, poskrbeli za upokojence, zeleno Slovenijo …), ampak tudi o kandidatih – ljudeh, ki bodo programe izvajali (kompetence, reference, osebnostne lastnosti), molčijo oziroma opevajo izbranega in “trenutno razpoložljivega kandidata” paradržave Goloba (“Ker druzga ni blo, kot da sprejmem kandidaturo”, je “na daljavo” pojasnil na ponedeljkovem soočenju pri Slaku).

  Še pred kratkim je, ko še ni imel programa, Robert Golob dejal, da so pomembni ljudje in ne programi. Pozneje je celo izjavil: “Ne mi, glas ljudstva pripravlja sistemsko zakonodajo, ki bo odpravila škodljive ukrepe te vlade. Mi jih bomo podprli. Ne bomo sami pisali zakonodaje …” 

   

   

  Danes, ko je polno preverjenih (dokumentiranih) novic o osebnostnih lastnostih Goloba – se spreneveda, laže o računih v tujini, se izogiba odgovoru o “denarni donaciji” novinarki Necenzurirano Vesni Vuković, odgovora noče posredovati niti državna (!) firma, kjer je Golob z ekipo kraljeval in opravljal tudi piar funkcijo, dominantni mediji molčijo.

  Saj ni res pa je, razen televizije Planet TV (odličen raziskovalni novinar Vitomir Petrović), Požareporta in Nove24 TV (“tovarna laži” je dejal športni koristolovec Tomaž Vesel, ko so mu stopili na rep), mainstream mediji, tudi javna RTV SLO, NOVICE SKRIVAJO, sočasno pa ustvarjajo PROPAGANDO!

  Takle resnicoljubne urednike in tovariše novinarje mamo!

   

   

   

   

  Naslovna FOTO, vir: Twitter.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj