Free Porn
xbporn
Več

  GOLOBOVA URŠKA FATALNO ZA MASLEŠO

   

  Soočenje na javni RTV SLO, v četrtek 14. aprila, je predstavilo dva nivoja človeškega in političnega razmišljanja (osebnosti).

  Na eni strani so bili trije pozitivno razmišljujoči razumniki – politiki (dr. E. Petrič, M. B. Andrijanič, V. Gorenak), na drugi strani trije populistični zdraharji, ki jim kljub agresivnemu nastopu ni uspelo preusmeriti debate.

  Dr. filozofije Vatovcu je kmalu zmanjkalo besed – argumentov (ni vajen produktivnega soočenja, ampak le blatenja), pravnik (?) Gale, “medijski produkt za rušenje legalne vlade” ni vreden komentarja, čeprav funkcionalno nepismeni gledalci “padajo” na udarne floskule, ki ne vzdržijo resne debate.

  ZARES pa je padla na izpitu “(ne)svobodna nekdanja sodnica” Urška Klakočar Zupančič, ki se je prepozno zavedla, koga ima na nasprotni strani! Zaslepljeno braniti nekoga, ki ni vreden biti vrhovni sodnik v demokratični državi (zakaj ne, je odločno in odlično argumentiral g. Andrijanič), in celo nasprotne sogovornike ponižati, da “Masleši ne sežejo do kolen”, pa je bil višek arogance, kar bi jo moralo medijsko izstreliti na smetišče politične zgodovine! 

  - Advertisement -

  SRAMOTA, ki pa je dominantni mediji ne bodo izpostavili! Kar pove vse o profesionalnosti slovenskih družbenopolitičnih delavcev “bergantov”!

  SKUPAJ ODLOČNO NAPREJ – GRADIMO našo Slovenijo!

   

  “SOOČENJE PARLAMETNARNIH STRANK”, 14. 4. 2022 (klik na link)

  https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174864961?s=tv

  Vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174864961?s=tv

   

  Naslovna FOTO: Urška Klakočar Zupančič, podpredsednica Gibanja Svoboda, vir: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174864961?s=tv

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj