Več

  GOLOB SKOPUŠKO (TUDI) V ZAVETIŠČU

   

  Včerajšnje soočenje na “češki” POP TV – povratna informacija:

  Zanimiva je bila včerajšnja Golobova govorica o poštenju in njegova izjava, kdo (oseba, organ) naj bi argumentiral, da je nekdo v državnem podjetju nezamenljiv? 

   

  - Advertisement -

   

  Uroš Slak (Janši): »Vam je žal, da Golobu niste podelili mandata?«

  Slakovo vprašanje sugerira neukim gledalcem (manipulacija), da Janša podeljuje mandate!

   

  Janez Janša: »Če ne bi bil on, bi bil pač nekdo drug.«

  Pojasni nastajanje novih obrazov pred volitvami.

   

  Golob: »Sam nisem imel ambicije, da se podam v politiko.«

  Logično, saj je ozko usmerjen v energetsko infrastrukturo, privatizacijo GEN-I, prisvajanje KUL-dobička, ne pa v garanje za blagor ljudi, za »desetino« – mi je bivša dijakinja povedala, kako je nekoč »sešteval cente«, ob plačevanju oskrbnine za psa v zavetišču. Niti evra donacije ne da iz lastnega žepa, samo iz državne Gen-i, celo »donacija« novinarki Necenzurirano Vesni Vuković je šla iz žepa državne GEN-I, organov pregona in MSM pa to ne zanima. Jih je pa zanimal nekdanji avstrijski kancler S. Kurz, ki je podkupoval medije?

   

  Golob: »Nimam druge izbire.«

  Vemo funkcionalno pismeni – Goloba so potisnili v politiko, potem ko Čeferin raje greje stolček na UEFA, Vesel, čeprav bistveno bolj primeren (tako retorično kot strokovno), pa je predčasno pogorel zaradi medijskih objav nadomestne »plače« za popoldanska opravila na FIFI, kar pa je po danes znanih podatkih le polovica letnih Golobovih dohodkov!

  No, Golobovi letni dohodki v državnem podjetju so presegli celo dohodke predsednika ZDA (za okoli 15 odstotkov), kar bi moral biti šokanten podatek za slovenske volivce, ki pa te informacije (primerjave) nimajo. Tudi primerjave, da je predsednik slovenske vlade zaslužil le eno sedmino Golobovih dohodkov, volivci nimajo. Vse je relativno, a ne?

   

  Golob: »Na koncu sem pršu do točke, da ni nobenega drugega /se je žrtvoval za strice, ki so nanj dejansko pritisnili, saj marsikaj vedo/, kot da grem v politiko  Potem pač moram sprejeti …«

   

   

  Soočenja, predstava za ne-poznavalsko publiko, kjer lažnivi tandemi KUL-a (Bratušek & Co.) iščejo mesto pod golobovimi krili, vsi skupaj pa pod okriljem globoke države alias paradržave!

  TAKLE ‘MAMO! (Kandidate za DZ in novinarje.)

   

  NOVI VLADI NAPROTI?

   

  Naslovna FOTO: Robert Golob, FOTO: Daniel Novakovič, STA, vir: https://foto.sta.si/#!s/GOLOB/01.01.1990/19.04.2022/1/0/1104186

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj