Več

  NEPLURALNI MSM IN PRAVOSODJE SO METASTAZE SLOVENIJE

   

  Četrtkova Tarča (RTVS) ali Tema dneva (Nova24 TV)? 

  Jasno kot beli dan, Tema dneva in Luka Svetina! Bravo!

   

  MOTEČI TVITI

  - Advertisement -

   

  Medtem ko so v Tarči eno uro premlevali o tvitanju predvsem enih – funkcionalno pismenim ni treba ugibati, katerih, in je S. Jeretič (“danes nepravi” medijski strokovnjak) pravilno povedal, da tvitanje postane “glasno” (ga slišimo tudi penzionisti in tisti, ki ne uporabljajo/-mo socialnih omrežij in predstavljamo večinski del volivcev) le takrat, ko za “reprodukcijo” alias papagajanje poskrbijo mediji (enkrat je nobenkrat, zato je za očrnitev avtorja tvita potreben agitprop – zopet smo videli 4 leta star tvit o medijski prostituciji dveh konkretnih političnih aktivistk RTVS; mimogrede, E. C. me je pred leti poslala na “svež zrak” – njeno E-pismo, odgovor na moj kritičen prispevek o medijskih manipulacijah (protest Odbora 2014 pred RTVS), ki je na linku https://www.sds.si/novica/iva-pavlin-zurman-kdo-si-ti-ki-ne-vidis-964

  je odličen novinar Luka sam s sogovorniki (U. Urbanija, J. Toplak) pojasnjeval: 

  – ali je resnica na strani STA Veselinoviča, ki “skriva” pomembne dokumente pred sklenitvijo pogodbe z vlado, ali na strani UKOM-a 

  in v čigavem interesu deluje Ustavno sodišče RS – ustavni pravnik J. Toplak je razlagal o nepojmljivem dejanju ustavnega sodnika Čeferina, ki bi se moral izločiti, sočasno pa sploh ni prebral pritožbe stranke, jo je pa skupaj z Mežnarjevo in Accettom zavrnil, ter o neodzivnosti ob prošnji, da mu pošljejo sodni sklep, ter saj ni res pa je – o odgovoru z ESČP, da mu ne more poslati dokumenta, ker ga zadržujeta slovenski predstavnici na tem sodišču.  

  Kdaj bo ekipa Tarče raziskala to škandalozno ravnanje in predstavila zadeve (tudi nezakonito delovanje Vesela  RačS) javnosti???

  Nepluralni MSM (tudi RTVS) in pravosodje so rakasta rana SLO države!

   

   

  P. S.:

  Pričakujem, da bodo strokovnjaki čimprej in javno protestirali in bodo novinarji ustrezno javno obelodanili nezakonitosti!

   

  Naslovna FOTO: metastaze; vir: https://genomebiology.biomedcentral.com/cancer-evolution-metastasis

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj