Free Porn
xbporn
Več

  MUKE PO UROŠU ESIHU

  Ker novinar Janez Markeš z “oznanili o JJ” že utruja Delovo bralstvo (pred časom so ga poslali na kratek zdravstveno-izobraževalni dopust – za cenzuro je javnost izvedela v Tarči 6. 5. 2021), je tu Delova rezerva, naš Uroš Esih, ki me po zajtrku vedno nasmeji. To, da “Janša komunicira s svojo volilno bazo in jo mobilizira preko twitterja” (napiše v Temi dneva, Delo, 7. 5. 2021, stran 1), nekako ne gre skupaj z medijskimi floskulami, da je Janševa baza podpovprečno izobražena raja. Kajti starejši in neizobraženi ne tvitajo! 

  Sebastjan Jeretič je lisjaško odvetnico Natašo Musar v neki Tarči lepo podučil, da “postanejo tviti širši javnosti znani šele takrat, ko jih dominantni mediji objavijo in ponavljajo”.

  Urednica POP TV Tjaša Slokar Kos nas je pred kratkim spomnila (oddaja Fokus o pritiskih na medije, grožnjah novinarjem …) na celo že 5 let staro zgodbo – tvit o “medijskih prostitutkah”!

  O »finančnem izčrpavanju STA, preden bo na vrsti še RTVS« (napiše Esih) čivkajo za mainstream mediji že vrabci na strehah. Vendar nam ti mediji ne povedo, kateri novinarji so ogroženi, zaprti ali odpuščeni ali ovadeni s strani oblastnikov. Tudi o žrtvi direktorja STA Veselinoviča Borutu Mešku molčijo, čeprav je na spletu obsežna dokumentacija o pritiskih na takratnega urednika STA Meška s strani direktorja Veselinoviča, kar je vodilo v Meškovo hudo bolezen in smrt.

  ZADNJE POROČILO BORUTA MEŠKA

  - Advertisement -

  https://www.znp.si/arhiv/182-poroilo-meko-sta

  Borut Meško, pokojni odg. urednik STA; vir: https://www.znp.si/arhiv/182-poroilo-meko-sta

  Nanj sem se spomnila decembra 2020 s pismom:

  Borut Meško (foto: STA / Domen Groegl)

  Javnost tudi ne pozna, komu vse “naša” STA namenja proračunski denar – množici nevladnih organizacij in posameznikov! “Šarčev” nadzorni svet tudi bogato nagrajuje direktorja Veselinoviča ob mizernih plačah mnogih novinarjev STA! Čas je, da revizor Tomaž Vesel ugrizne v to jabolko!

  Vrhunec Esihove pisarije pa je ugotovitev, da “želi JJ uveljaviti Twitter kot ključni medij javnosti, kjer je javno mnenje mogoče bistveno lažje manipulirati kot v etabliranem medijskem svetu, kjer se informacije preverjajo sistematično in prek več filtrov” (je napisal). Takoj sem pomislila na Orwellov URAD in medijske tajkune “F21” (Petrič, Petan, Hakl, Todorović, Odlazek), ki obvladujejo tiskano medijsko krajino v Sloveniji preko aparatčikov, nekdanjih podpisnikov peticije proti JJ (F 571) tik pred predsedovanjem Slovenije EU leta 2008, in na podatek o stranki SD, ki je do nedavnega, več kot desetletje obvladovala RTV Slovenija (njen nadzorni svet, programski svet in direktorja Kadunca). Zgodba o Patrii se je začela prav na RTV Slovenija s prirejenim filmom o korupciji Janše tik pred volitvami 2008. Kot kaže, postajajo živčni, ker se njihov monopol …

  Kaj pa EU etablirani medijski filtri, po U. E.? Kdor je sledil pisanju Lili Bayer (Politiko) in drugih o medijih v Sloveniji, je lahko videl, da se ti filtri imenujejo dr. Milosavljević, B. Zgaga, T. Fajon & Co.!

  Je to profesionalno novinarstvo?

  Naslovna FOTO: Uroš Esih, novinar Dela; vir: https://twitter.com/UrosEsih/photo

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  4 KOMENTARJI

  1. I have to thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
   I really hope to view the same high-grade blog posts from you later on as well.
   In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own website now ;
   )

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj