Več

  “SLOVENSKI PACIENT”: KO SE ZGAGA & CO. MAŠČUJE SVOJEMU NASPROTNIKU JJ

   

  Bil je Viktor Meier (novinar, publicist, zgodovinar), ki danes zanesljivo ne bi nikoli pristavil svojega podpisa pod žaljivke, sramotenje, enostranske konstrukte in klevete, ki so bili o Sloveniji v zadnjih tednih kampanjsko plasirani v kar nekaj ne neuglednih, predvsem zahodnoevropskih medijev, in to predvsem prek njihovih bruseljskih dopisnikov. /…/ Kaj si naj tedaj mislimo, ko v Die Presse zagledamo članek njenega bruseljskega dopisnika Oliverja Grimma Der slowenische Patient, ki je že v naslovu tako domišljavo, kar pobalinsko nesramen in v vsebini tako enostranski in tendenciozen, kot da bi ga sestavil kak Blaž Zgaga /…/” (Igor Ferluga, Časnik)  

   

  Bil je duhovit tvit, ki je štiri ekstremiste, obsedene z JJ (Zgaga, Štrajn, Novak in Žižek), označil za covid paciente, pobegle s psihiatrične klinike, z navedbo dejstev, ki kažejo njihovo obsedenost. In so ideološki pristaši ob pomoči MSM zagnali vik in krik ter skušali avtorja celo kazensko preganjati.

   

  Vir: https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5e7b657cb1814/a-novak-strajn-in-zgaga-zahtevajo-kazenski-pregon-zaradi-tvita
  - Advertisement -

   

  Danes ONI (Zgaga & co.) ob pomoči tujega tiska in domačih MSM (in njihovih bralcev  včerajšnje Delo, Pisma) preslikavajo besedo slovenski pacient (brez argumentov – pejorativno) na svojega nasprotnika. Déjà vu.

   

  Rdeča izvozna ofenziva absurdnih klevet in tendencioznih konstruktov

   

  Naslovna “FOTO”, vir: https://www.casnik.si/danes-v-nekaterih-evropskih-medijih-drugace-kot-nekoc-viktor-meier-slepo-verjamejo-propagandi-slovenskih-levih-kolegov/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj