Free Porn
xbporn
Več

  VSE DOKLER BODO ZLOČINSKI UMORI VISELI V OBLAKU DVOMOV

   

  Po kaj odhaja naš vrli zunanji minister v Rusijo?

  Zunanji minister, g. Logar, gre očigledno s falconom po poslih v Moskvo, v Kremelj do velikega carja Rusije. Seveda ne gre s kakšno specialno ekipo, kot je bilo zadnja leta še v navadi, k županu Mockbe, da preda pozdrave Erjavca in od Putina medaljiranih zaslužnikov in sotrudnikov, Jankovića in Mrakove – “mistra 10 %” in kadrovnika za feministični del Lekarn in legalne trdosrčno trdobučne, tudi nezaslišane, uzurpatorke otrok na slovenistanskem.

   

  The Russian Figures Killed Since Putin Took Office:  

  - Advertisement -

  https://www.bloomberg.com/news/videos/2015-03-02/russia-s-political-killings-almost-never-solved-kuchins

   

  Navadni Hribouci vidimo po sledeh in sencah dvignjenega Božjega pretečega kazalca nujno potrebo, da Logar Putinu Groznemu v carski ksiht pove, da veliko Slovenk in Slovencev zahteva takojšnjo in prezpogojno izpustitev Navalnega.

  Ne zanima nas, koliko bo nemško-evropski Schroeder uvozil plina in nafte iz Rusije, niti nas ne zanima, koliko tablet in kapsul namerava Krka prodati na carskih trgih velike Rusije. O svobodi človeka in o človekoljubju ter o spoštovanju ustave in zakonov ni dovoljeno barantati in tukaj ni tolerančnega elastičnega polja, kot ga ima po različnih potrebah v svojih boljševiških rokah naš čudotvorec, in sicer na pogled miroljuben ter zaslužen plavook penzionist Kučanov Milan, za Resnico v mejah Slovenistana.

  Hribouci pričakujemo in terjamo od našega zunanjega ministra, ki se zelo trudi in plodovito ter zgledno sodeluje z drugimi državami, da svojemu velikemu gostitelju naravnost in brez ovinkov pove in zapiše, da dokler ne izpusti drugorazrednega Božjega otroka, tlačenega in zločinsko morjenega gospoda Navalnega, v Sloveniji ni dobrodošel, ne on in ne njegovi visoki podaniki.

   

  Vir: https://aju.news/en/navalni-incident-leading-to-diplomatic-conflict-russian-diplomats-such-as-germany-and-sweden.html

   

  Visoki svet Hriboucev ugotavlja, da je udeležba visokih uradnikov ruske države, sploh pa Carja Putina in predstavnikov ruske Pravoslavne cerkve, ki Carja Putina podpira, na vsakoletnih spominskih slovesnostih, sploh pa pri svetih obredih pri Ruski kapelici, hudo sporna, če ne celo nesprejemljiva.

  Navadnemu in povprečnemu Hriboucu je nedojemljivo, da se vladar velikega ruskega naroda udeležuje teh slovesnosti in se pred kamerami vplivnih medijev celo pokriža z vso možno vehemenco pod podobo, pod ikono Kristusa Kralja vseh Vesolij in se kaže svetu in krščanskim skupnostim sveta kakor Kristusu vdan veren človek, kar v nas Hriboucih vzbuja neslutene shizofrenične nizkofrekvenčne negativne vibrtivnosti, ki se tepejo z Božjim naukom.

   

  Seznam (političnih) umorov, narejen marca 2015, torej pred šestimi leti! Vir: https://www.bloomberg.com/news/videos/2015-03-02/russia-s-political-killings-almost-never-solved-kuchins

   

  Vse dokler bodo zločinski umori – o tem, da to so, ne dvomimo niti trenutek – Putinovih političnih in siceršnjih civilizacijskih nasprotnikov, Ane Politkovske in Borisa Nemcova ter še šestih drugih disidentov vladajočemu oligarhovskemu in diktatorskemu in obešenjaškemu režimu, viseli v oblaku dvomov in v prisotnosti negotovosti, pritiskov in strahu, naj se vse sodelovanje s Putinovim režimom kulturno pogojuje s terjajočimi dejstvi, ki vpijejo za njihovo človečansko in Bogoljubno izčiščenje in za razjasnitev.

   

  Vir: https://neweasterneurope.eu/2018/06/06/orders-kill-putin-regime-political-murder/

   

  40

  10,40.42

  18,5

  Prg 19,17

  Jn 20,17

  Raz 11,15

  40 In Kralj odgovori in jim reče: Resnično vam pravim, karkoli ste storili enemu teh najmanjših mojih bratov, ste storili meni.

   

   

  Naslovna FOTO: Protesti zaradi (političnega) umora ruske preiskovalne novinarke Anne Politkovskaye v Amsterdamu leta 2008; vir: https://www.ibtimes.com/vladimir-putin-will-anna-politkovskayas-murder-ever-be-solved-211980

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. ANAAAAAAA ! BORIIIIIS ! VLADIMIIIIIIIR !
   In vendar se le vrti!
   PUTIN IS A MURDERER – PUTIN JE MORILEC – PUTIN UBIYTSA – SKAZAL / SAYS USA PRESIDENT BIDEN !
   ———————————————————————————————————
   PUTIN MORILEC SAYS BIDEN 18. mar. 2021
   https://hudo.com/si/2021/03/18/putin-se-je-odzval-na-bidnovo-izjavo-da-je-morilec-v-drugih-vedno-vidimo-svoje-lastnosti-in-mislim-da-je-enako-pri-nama/?utm_campaign=si.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=si.contentexchange.me&utm_term=si.contentexchange.me

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj