Več

  SPREGOVORIL JE O ATENTATIH NANJ: ZORAN DERNOVŠEK – RAKETKA

   

  Veteran vojne za Slovenijo Zoran Dernovšek – Raketka, ki je kot elitni vojaški strelec 27. junija 1991 z raketo prvi sestrelil okupatorski helikopter JLA, poln sovražnikovih specialcev, ko je v paru z drugim enakim helikopterjem JLA uničevalno priletel do Iga pri Ljubljani, je sinoči odkril tančico atentatov nanj:  

  Od 14-ih poskusov je bilo samo prvih 7, med 1991 in 1995, v organizaciji sil, ki smo jih 1991 pregnali iz Slovenije. Vsi naslednji so nastali v režiji domačih udeležencev, razen zadnjega, za katerega sumim, da je bil posledica mojih uspehov v raziskavah in inovacijah na področju zdravstva, še posebej aktualnih problemov okoli pandemije, zato sledovi vodijo do organizatorjev in izkoriščevalcev pandemije.

  Veliko tega imam že zapisano, vendar bi lahko objava ogrozila nekatere najbližje.

  Pogrom, ki so ga zganjali jugonostalgiki in krti globoke države nad menoj in mojo družino v celotnem obdobju po vojni, pa do mojega odhoda v Italijo, nam ni omogočal niti dneva miru v življenju. Tak mir smo sedaj našli preko meje, kjer se zakone spoštuje ter uveljavlja, veliko bolj dosledno in hitreje, kot v podedovanem režimskem sodstvu Sloveniji.

  - Advertisement -

  Morda bom v nadaljevanju zapisal del teh zgodb tudi na temu portalu.

  Od šikaniranja na delu v SV (skupaj z neprestanim blatenjem, podtikanjem in lažmi), do poskusov montiranih procesov in zlorabe sodnega sistema za neprekinjeno vznemirjanje in pritiske, poleg občasnih poskusov, da bi mi vzeli življenje ali me razglasili za neprištevnega, nevarnega ter me strpali v norišnico. Na meni so preizkusili cel arzenal prikritega totalitarizma, brez uspeha. So mi pa uničili kvaliteto življenja, ki si jo zasluži vsak.

  Pogosto se vprašam, kdaj in kdo je sprejel ‘Lex Raketka’, po katerem so me potem preganjali.

   

  S tem pojasnilom je Raketka odgovoril na komentar Franca D. Korošca, zapisanem ob predmetnem članku, v DOSJEJU objavljenem 7. julija:

  “Vsa čast, priklon in kapo dol, Osamosvojitelja !
  g.Zoran Dernovšek, že drugič berem, da so poiskušali z atentati – zelo zanimivo bi bilo in dragoceno vedeti , da zgodovina zabeleži čim več, vso resnico okoli vsega kar se je dogajalo, kakšni atentati, kako se je dogajalo, zakaj ste odšel v Italijo ? Hvala lepa vnaprej!”

   

  NJAVRO IN RAKETKA ISKRENO, ODLOČNO, SUVERENO KOT V VOJNI ZA SLOVENIJO 1991

   

   

   

  RAKETKA: “MENE JE TREBA IZBRISATI! TO SO POSKUŠALI SICER ŠE Z ANTENTATI”

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  1 komentar

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj