test
Več

  NJAVRO IN RAKETKA ISKRENO, ODLOČNO, SUVERENO KOT V VOJNI ZA SLOVENIJO 1991

   

   

  TANJA FAJON NAD SLOVENIJO Z RAFALI SRAMOTILNO-PODLIH LAŽI

   

  Medtem ko je Tanja Fajon kot evropska poslanka v Evropskem parlamentu v Strasbourgu včeraj 6. 7. 2021 pred očmi PV Slovenije Janeza Janše nezaslišano blatila njega, slovensko vlado in Slovenijo ter zavržno lagala, sta v intervjuju z Igorjem Pirkovičem v oddaji Odkrito na Televiziji Slovenija Darko Njavro in Zoran Dernovšek – Raketka iskreno razkrivala velike resnice (iz) vojne za Slovenijo leta 1991. Oba sta takrat za domovino Slovenijo na kocko postavila lastno življenje.

  - Advertisement -

  Posnetek je v tvitu Igorja Pirkoviča:

   

  “V čast mi je v studiu pozdraviti gospoda Zorana Dernovška – Raketko, dober večer, in gospoda Darka Njavra. Lep pozdrav obema,” je v velikem slogu novinarske spoštljivosti neprecenljiv intervju s herojema vojne za Slovenijo v oddaji Odkrito na TV Slovenija sinoči začel Igor Pirkovič. Zasluge za ta zgodovinski intervju gredo tudi urednici TV SLO3 Jadranki Rebernik.   

   

   

   

   

   

   

  19-letni Darko Njavro kot nosilec 1. slovenske zastave v 1. častni četi Republike Slovenije na svečani razglasitvi samostojnosti Slovenije 26. 6. 1991; vir: https://twitter.com/MORiS4ever/photo

   

   

  Nepozabno je bilo srečati oba, Darka Njavra in Zorana Dernovška – Raketko, ter jima iskreno stisniti roko – v nedeljo 27. junija na Mahu pri Igu …

   

  RAKETKA: “MENE JE TREBA IZBRISATI! TO SO POSKUŠALI SICER ŠE Z ANTENTATI”

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. Vsa čast, priklon in kapo dol, Osamosvojitelja !
   g.Zoran Dernovšek, že drugič berem, da so poiskušali z atentati – zelo zanimivo bi bilo in dragoceno vedeti , da zgodovina zabeleži čim več, vso resnico okoli vsega kar se je dogajalo, kakšni atentati, kako se je dogajalo, zakaj ste odšel v Italijo ? Hvala lepa vnaprej!

  2. Od 14-ih poskusov je bilo samo prvih 7, med 1991 in 1995, v organizaciji sil, ki smo jih 1991 pregnali iz Slovenije. Vsi naslednji so nastali v režiji domačih udeležencev, razen zadnjega, za katerege sumim, da je bil posledica mojih uspehov v raziskavah in inovacijah na področju zdravstva, še posebej aktualnih problemov okoli pandemije, zato sledovi vodijo do organizatorjev in izkoriščevalcev pandemije.
   Veliko tega imam že zapisano, vendar bi lahko objava ogrozila nekatere najbližje.
   Pogrom, ki so ga zganjali jugonostalgiki in krti globoke države nad menoj in mojo družino v celotnem obdobju po vojni, pa do mojega odhoda v Italijo, nam ni omogočal niti dneva miru v življenju. Tak mir smo sedaj našli preko meje, kjer se zakone spoštuje ter uveljavlja, veliko bolj dosledno in hitreje, kot v podedovanem režimskem sodstvu Sloveniji.
   Morda bom v nadaljevanju zapisal del teh zgodb tudi na temu portalu.
   Od šikaniranja na delu v SV (skupaj z neprestanim blatenjem, podtikanjem in lažmi), do poskusov montiranih procesov in zlorabe sodnega sistema za neprekinjeno vznemirjanje in pritiske, poleg občasnih poskusov, da bi mi vzeli življenje ali me razglasili za neprištevnega, nevarnega ter me strpali v norišnico. Na meni so preizkusili cel arzenal prikritega totalitarizma, brez uspeha. So mi pa uničili kvaliteto življenja, ki si jo zasluži vsak.
   Pogosto se vprašam, kdaj in kdo je sprejel “Lex Raketka”, po katerem so me potem preganjali.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj