Več

  PENIS BREZ MASTNIH RAZISKAV

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Neki dan sem v časopisu prebral mnenje ene raziskovalke, ki pravi, da imamo težavo pri načrtovanju višje rodnosti, saj nimamo ustreznih raziskav (?) na to temo. Po moje se tisti, katerih rodnost je izredno visoka, valjajo od smeha, ko to berejo. Če seveda sploh znajo brati.

  Oni namreč nimajo nobenih raziskav, imajo pa kurca. Z raziskavami in razmišljanjem nimajo kaj početi in se s tem sploh ne ukvarjajo. Za to, da pribiješ sliko na steno, potrebuješ žebelj, en komad, in kladivo, en komad. Za to pa, da povečaš rodnost, potrebuješ kurca, en komad, in pizdo, tudi en komad. Potem morata ti dve stvari početi nekaj, česar otroci ne smejo napisati v šoli, lahko pa pišejo zunaj šole na zid, če kdo ne pride mimo in če jih nihče ne vidi. Kdo bi si mislil, da jih bodo čez 10 let preganjali, ker tega (fuk) ne počnejo dovolj pogosto. Vse drugo je le stvar časa, da si ga vzameš v roke med drugimi opravili, s katerimi te fuka država. Tisti z visoko rodnostjo seveda vse to dobro obvladajo, brez raziskav. Pri njih je vsaka druga beseda ena tistih, ki jih spominja, kaj da je treba početi, če hočeš bistveno dvigniti rodnost (jebemti mater, pička ti materina, ko te jebe …) – ki pa jih ta dobro vzgojeni in civilizirani ne smemo prepogosto uporabljati. Ne v besedi ne stvarno!

  Pri neciviliziranih, a plodnih, denar ne gre v raziskave. Gre v druge stvari (morda bi tu rabili raziskavo, za kaj vse gre d’nar pri njih!?). Da sami živijo od dotacij za otroke, za katere praviloma ne skrbijo, se ne sekirajo dosti. Najbrž si mislijo, enako kot jaz, da če je država tako neumna in meče denar za raziskave o tem, zakaj je rodnost nizka, potem denar za vzdrževanje preobilnih družin tistih, ki s tem nimajo težav, niti ni tako zelo stran vržen denar.

   

  - Advertisement -

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/bath-leo-penis-museum-the-vatican-820073/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj