Free Porn
xbporn
Več

  SPIRALA KUL IZDAJSTVA

   

   

  Zrežirajo afero – jo izvozijo v tujino in “operejo” – jo tam z “začudenjem” odkrijejo – uvozijo v Slovenijo – preko obvladovanih SLO medijev pričnejo z obtoževanjem in blatijo državo – zahtevajo sejo odborov DZ in razpravo o stvareh, ki ne obstajajo – ko se izkaže, da je kozarec prazen, takoj fraza “ja, kjer je dim (ki ga sami spustijo), tam je tudi ogenj” ter naenkrat konec interesa za razpravo … Ali pa takoj nova spletka. Od JBTZ, razorožitve TO, oviranja osamosvojitve, Depale vasi, Oglejskih sporazumov, Patrie, pisma ES o skladu za okrevanje in vladavini prava itd. itd. 

  Nikoli se ne opravičijo za škodo, ki jo tako povzročijo Sloveniji in posameznikom. Ker imajo vedno prav, tudi če nimajo. Ker oni so #prvorazredni. Ali po idolu Kidriču: nikoli kruti, tudi če ubijajo  

  Brez hrbtenice, brez morale, brez lastnih idej in zamisli o boljših rešitvah, brez sposobnosti dialoga z drugače mislečimi, z obema nogama in glavo v preteklosti in privilegijih. Strumno po poti sovraštva do vsega, kar je slovensko, in hlapčevstva do vsega ostalega. Skratka, #KUL

  - Advertisement -

   

  Poklon Borisu Kidriču – Tanja Fajon, mag. Dejan Židan, mag. Marko Koprivc, vsi stranka SD; https://www.facebook.com/janezjansaSDS/photos/pcb.10160756495443572/10160756494473572

   

  Citat zapisa PV Janeza Janše na njegovem FB-zidu, https://www.facebook.com/janezjansaSDS/

  Naslovna FOTO, vir: https://www.facebook.com/janezjansaSDS/photos/pcb.10160756495443572/10160756494473572 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. ISKANJE KORENIN ZLA PO REŠITVI IZ EGIPTOVSKE SUŽNOSTI
   “Nikoli konca, ne kraja Hudičevemu zlu!” je često govorila moja stara mati, mučenica.
   Toliko hudega so ji naredili, da je zelo zgodaj umrla izpita do konca, posušena od zlih ljudi. Nikoli pa nisem od nje slišal hude besede, nikoli obtoževanja, nikoli obsojanja. Eno samo potrpljenje, trpljenje,
   prenašanje hudega in molitev. Ja, in veliko je brala, dolgo v noč in čakala moža in sina, da se vrneta
   iz kočevskih gozdov, kjer , da “zagotovo delata” na prisilnem delu. Tako vse do 70-ih let…
   Ni vedela za Nečajeva in za njegovo kasto Hudičevcev daljnovzhodnega pokolenja. Ni vedela zakaj je ravno ruska zemlja rodila toliko svetovnega gorja, ki je preplavilo Zemljo s terorjem in s krvjo popolnoma nedolžnih človeških množic , seveda tudi Slovenijo. Ni ji bilo jasno, kako je mogla peščica ljudi proizvesti toliko terorja, pogube, uničenja, obupa, žalosti in na koncu, prekletstva potomcev za štiri generacije naroda.
   Kje korenini slovenska veja satanskega zla , torej? Ali poiskusimo iskati ? Na kratko, tukaj :
   Približno vemo za Marxa, za Engelsa, ki sta skuhala kar sta skuhala. Bila sta glasnika, guruja in učitelja za nove izzive sveta, ki pa zdaleč nista bila najpomembnejša, čeprav so z njunima portretoma
   marširali milijoni oborožencev svetovnega Boljševizma. Je pa dejstvo, da sta njune misli, teorijo in fikcije z največjim možnim kapitalom naložila v breme planetu Zemlja in predvsem ruskemu narodu kot mlinski kamen za vrat, velekriminalca , Lenin in Stalin , ki sta zakoličila zgodovinsko svetovno pokopališče z gotovimi 100 milijoni grobov in z oceno, da jih je bilo zakoličenih na vsem planetu po njunem receptu do 200 milijonov. Za kaj že, tovariši ? Zakaj so v snegu, ledu in nepopisnem mrazu v sibirskih projektih umirali milijoni ? Desetine milijonov !? Navadni ljudje, intelektualci, nepismeni, reveži, bogataši, moški in ženske, otroci in starci, morje komunistov, ki sploh niso krivili tovariša Stalina in so mu pisali ljubezenska pisma iz gulagov smrti z milimi prošnjami, da naj jih vrne v življenje, saj, da so se uradniki spozabili ali zmotili in umirali so z njegovim imenom na ustih, saj jih je propaganda popolnoma zaslepila in prepojila s slepo ljubeznijo v norca in morilca….
   Odgovor, de facto je, da zato, da so zastonj gradili ceste, železnice, plovne poti in odpirali rudnike neizmernih naravnih bogastev, gradili energetiko velikanske dežele kot sužnji v stotinah taborišč, v ruskih gulagih smrti (Karaganda, Norilsk, Sevovstlag,Dimitrovski, Bajkalski,Belomorski,Soloveški otoki-samo par imen) in , da so postavili desetine sibirskih mest od Urala do Vladivostoka, ki danes
   obstajajo kot gradniki Rusije in pričujejo celotnemu svetu eno najsramotnejših epohalno kriminalnih zgodb človeške zgodovine, ki je do dandanes še ni bilo. Da tukaj so korenine strahotnega zla, ki je zalilo in za vekomaj zaznamovalo slovenske rodove. Najverjetneje hoče Putin Grozni, ki trenutno spet grozi Ukrajini, dopovedati svetu, da gulagi smrti niti niso preteklost in je zato zaprl edini obstoječi muzej o ubijalskih gulagih v podmoskovskem mestu Oškar ola, kdo ve. Zlo maršira, spet je na pohodu !
   In bistvo velikanske epopeje ?
   Res, našteti kriminalci in Barabe ruske in planetarne zgodovine velja, da ostajajo glavni igralci in največji generatorji največjega svetovnega nepojmljivega zla, še kako slovenskega, ker je podrl vse rekorde rekordov na zelo svojski , zahrbten , prav zavratno oduren način v imenu nečloveškega razrednega boja človeka proti človeku brez vsakih razsodnosti in povzročil hujšo razsežnost dolgoročnega, maratonskega trplenja in posledic kot pa turški zločini na slovenskih tleh, ki so sicer povzročili tudi enormno materialno uničenje in veliki genocid nad majhnim ljudstvom.
   Da, vse to ostaja, vendar pa se bistva še nismo dotaknili.
   Ozadje velikega ruskega brezmejnega zla.
   Kaj to je, od kje izvira, kaj ga generira in kaj oplaja, zakaj nikoli ne preneha ? Se vedno opoteče potolčeno do konca, preživi in se po desetletju, dveh ali treh spet zbudi in razsaja?
   Orlando Figes v svoji obsežni monumentalni študiji “Tragedija ljudstva – ruska boljševiška revolucija 1891-1923” razkrije orgomno na to temo in še dopolni z knjigo Šepetalci, katere branje ti resno cefra
   možgane, voljo in razumevanje sveta. Kakšen monstrum je ruski Boljševizem, to opisovati je hudo delo, ampak velja, da je to je ena sama čista prekleta groza vseh groz, ki stopa ob bok sataništičnemu Peklu tukaj na Zemlji.
   In zaključek ? Vse to zgoraj je na kratko zapisano in je začinjeno z najhujšo poslastico Satanizma na planetu Zemlja. Poslastica je malo znana, je pa zažigala kriminalne možgane vsemu ruskemu nečloveškemu uničevalnemu stroju konca 19. stoletja in v vsemu 20. stoletju, polnem njihovih grozljivk, ki jih človeštvo do tedaj ni videlo. Ne vem, mislim pa, da sem ime prvič bežno zaznal v branju Stoletja zla, Alaina Besancona, ni pomembno.Zdaj je ime Zla na dlani.
   Hudič vseh človeških demonov. Super nihilist, terorist, morilec in anarhist svetovnega formata, vsekakor pa ruska navdihujoča špica iz morilske elite brutalnih teoretskih in praktičnih morilcev in njegovo ime je:
   ——————————————————————————————————–
   Sergey Gennadiyevich Nechayev, 1847 – 1882.
   Avtor “Katekizem revolucionarja” in avtor rekla , ki je postalo Hudičevo pravilo ; “Cilj posvečuje vsa sredstva!”
   Nikoli ga nihče ni omenil, nikoli učil o njem, ostaja pa dejstvo, da zna biti on najgloblja do zdaj znana korenina ruskega zla, ki je postalo tudi zlo premnogih ljudstev in narodov sveta.

   Vmes samo medklic, ki zna biti kmalu velepomemben :
   ” Zakaj neki papež v Rimu , nekoč, nekje v 20. stoletju ni sledil klicu in terjatvi Jezusove matere Marije v Fatimi in ni posvetil Rusije Njenemu presvetemu srcu, pa bi to moral storiti s pomočjo vseh škofov sveta? Marija je namreč jasno povedala , da se to mora zgoditi, sicer bo krščanska Jezusova cerkev in veliko Kristjanov strahotno trpelo in , da bo trpelo vse Človeštvo. Žal se je to tudi dogodilo.

   Kar piše in se sprašuje Janez Janša tu zgoraj , korenini tukaj, na tem človeku , v Nečajevu in v njegovi črnosajasti duši ruskega prekletstva in na njegovem vplivanju na kriminalce ruskega in slovenskega specialnega Boljševizma čistega zla.
   Morda bi vedel slovenski globoki um in poznavalec vzrokov in posledic, tovariš Matjaž Kmecl kdaj pojasniti kaj ima v mislih, ko Slovencem pogosto servira svojo mantro o “mehki ruski duši !!
   Bog ve , če se zaveda, da ta njegova mehka ruska duša ni samo pretepena in bolano pijana od Vodke in trpeča od stoterih krivic, ki so si jih Rusi počenjali sami sebi z nečloveškostjo in Bog ga vedi, če se zaveda kaj trosi naokoli slovensakim vaškim smrdečim in tudi plemenskim ovcam in kaj bi jim rad povedal?
   Jaz Kmecla razumem kot komunista in mislim, da vem zakaj on to stalno ponavlja. Človek ni neumen.
   Rad bi med Slovence sejal seme zla skozi to, da so Rusi , kakor, dober narod…on dobro ve zakaj. Laže in zavaja bolj hudo in na grd način v lepših časih, kot je to počel Kardelj, Kidrič s svojo Armićko in Maček.
   Nihče, lahko se dajo vsi slovenski Satanisti Boljševizma in Narodni heroji imenovani, na kup, nikoli ne bodo prekrili z prav ničemer stotin milijonov grobov Rusije in deset tisočev grobov Slovenije na prek 700 mučilnicah in moriščih Slovenije.
   Na vsakih 27kvadratnih kilometrov se spotakneš ob eno krvavo partijskopartizansko krvavo greznico polno trupel človeških ljudi, ki se niso mogli izživeti v življenje ! Imenovali so jih, ožigosali so jih načrtno in po krivem z imenom Izdajalci. Tudi prav, težko dopovemo, da to niso bili niti slučajno , vemo pa z veliko gotovostjo, da so pred Boga stopili kot svetniki svojega ljudstva.
   Oni , slavljeni Narodni heroji, pa bodo, žal za večno ostali morilci, rablji, Boljševiki, izbljuvek človeštva in krvavi zločinci z večno ožigosanimi potomci naslednjih rodov.
   In – Janez Janša se nima v sebi, verjamem, kaj dosti čuditi – dobro pa je , da to sporoči svojemu Ljudstvu, ki še dolgo ne bo vreden Narod.
   Vsakdanji dokazi butajo na dan , spet v Mariboru na najneverjetnejše načine. Hitler je bil tam samo pol dneva, pa je za sabo pustil pravo razdejanje do dandanašnjih dni…

   Ubogi, A,M.Slomšek in še bolj ubogi Hallas, Izidor Završnik-Kolbe ter Ivan Kramberger ter mi vsi skupaj z njimi. Amen.

  2. Dodatek – izziv
   —————–
   Predhodnemu razmišljanju dodajam samo iztočnico za kdaj drugič. Č, seveda, grozeča vojna v Ukrajini ne bo butnila čez rob Putinovega strateškega ekonom lonca.
   Poleg Nečajeva je daleč premočno zamolčano tudi odločujoče dejstvo, da so divjanje peklenskega zla v Rusiji načrtovali, omogočali, financirali in vzdrževali peklenski krogi na Zahodu. Ne vem veliko, vendar ravno dovolj, da z gotovostjo zapišem, da so imena Zahodnega zla, ki je z astronomsko veličino uničevalo Rusijo kot tekmico za prestiž v svetu pod imeni kot je Rockefeller , kot je nemški vrhovni štab vojske z Zimmermanom na čelu in z Masoni ter Prostozidarji v prvih vrstah. Kaj je bila ali ni bila vloga v tej kloaki Satanizma s strani Vatikana vemo premalo, zagotovo je igrala vlogo in upam v dobro Človeštva, da bo raziskava tajnih arhivov v zvezi z Pijem 12 prinesla kake odgovore. Če , da potem bomo tudi Kristjani, vsaj tisti, ki smo zaznavali mahinacije in, ki de facto trpimo posledice prikrivanja in laži ali pa samo neverjetne nelogičnosti, prišli do kakšnih odgovorov. Tukaj so nedodelanosti, motnje, okolišenja, nesramne nejasnosti in motoviljenja okoli Fatime, okoli Medžugorja, lokalno okoli Kureščka in očeta Špeliča ter zavajanja okoli Torinskega prta .Čas je dozorel resnično do polne mere, da si natočimo, dokler smo še tukaj , nekaj čistih kozarcev čistega vina in trčimo na Zdravje Vesolja in vsega Božjega!
   Dobrega vina, mislim! Ne vsakršnega.
   Za prave Ljubezni. Brez Satana in brez Demonov.
   Hvala.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj