Več

  REŠITEV SO NARKOKARTELI

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Jaz jim svetujem finančno povezavo z narkokarteli in pranje njihovega denarja. Tukaj lahko slovenski kučanoidi pokažejo izvirnost svojih idej in razbremenijo domače davkoplačevalce ter kupce heroina. 

  Od kod pride denar, je zdaj praktično že vseeno, da le pride. Poleg tega je izvor denarja samo stvar interpretacije. Simič je povedal, da je »šticunga« za posedovanje gotovine brez dokazila izvora 40 %, in ko enkrat plačaš državi teh 40 %, kdo te bo še vprašal, od kod ti denar. 

  Skratka, treba je pohiteti in navezati stik z narkokarteli, preden nekdo drug pride na to idejo. Denar je treba iskati tam, kjer je, ne pa tam, kjer ga ni. In denarja od prodaje droge je na pretek! Le krožiti ne more zaradi nekih ozkih kapitalističnih interesov. 

  S kapitalizmom je konec!
  Powder to the people!
   

  - Advertisement -

   

  Naslovna FOTO: vrtni mak – posušen mleček iz njegovih nezrelih glavic je opij, derivat katerega je heroin, ki je prepovedana droga; vir: https://www.freeimages.com/photo/papaver-rhoeas-papaveraceae-2-1247499  

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Arh., g.Arh, dej mau uvidevnosti pa lohka pokažeš, no. Bodi kulturen etičen in vsaj mau milostljiv.
   Glih so se dobro umestili, napeljali še vse nove povezave do najvišjih in najpotrebnejših Svobodnjakov, sesalne cevke, lovke pravi Janša, kljukice za lovljenje provizij, sponzorerskih prispevkov pravi Fukfehtar in tako dalje.
   Vse jim teče gladko, vsi so upoštevani, vse zaslugice so pokrite in vlada že zatišje, ker je prelepo.
   Mafija in Banda in Udba in Aktivisti in NVOji, celo izpostavljeni pridigarji najžlahtnejše med najžlahtnejšimi, farški komunajzarji kocbekjanci NSI so upoštevani, vse teče kot kevlar ležaji z WD40
   namazani in je ni sile, ki bi Kućanov sanjski svet zmogla zamajati. Pa prideš, g.Arh in se motoviliš z nekimi Karteli. Kje pa, si zmešan? Ni govora. Oni dilajo direkt. Z Mockbo! Z Tehranom! Kjer vsak dan pri belem dnevu obešajo ljudi zaradi izrečenih besed – človekoljubna posranka Fajonka pa z njimi brezsramno debatira vpričo svetovnih medijev- zdajle pa si misli, da bi jo vznemirjala midva, pajaca!?
   Še Janeza se ne bojijo, pa Mojce, dej no. Tay cool. Prihajata dve zadevi. Morda tri.
   – Kućanov pogreb od Gorićkoha do Pirana bo peljal Modri vlak solznih slovenskih tercijalk
   – Jankovićeva sahrana kod Tri šešira med pobitimi Ciganskimi otroci in mamicami
   – Razpad Kućanove R. Lažgoše
   Še najnovejša : Zakaj ne najdejo Novega ksihta namesto Goloba ? Odg: Ga sploh ne iščejo.
   Iščejo novega Kućana in novega General sekretarja KPS. Golobič ga nima.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj