Več

  PREMIER JANEZ JANŠA: “KO GRE ZA HITROST UKREPANJA, SE TOŽILSTVO LAHKO SKRIJE V POSTOJNSKO JAMO, V NAJNIŽJO LUKNJO”

   

   

  Včeraj 13. marca 2021 je minilo eno leto, odkar je zaprisegla 14. vlada RS na čelu s premierjem Janezom Janšo. “V ekskluzivnem intervjuju za Planet TV je med drugim spregovoril o podpori vladi, sporih v DeSUS, ki so bili ‘v veliki meri uvoženi’, slovenskih medijih, uporabi Twitterja, slovenskem zdravstvu, drugem tiru, Gregorju Golobiču in ministrici za pravosodje Lilijani Kozlovič med drugim. Celoten intervju lahko pogledate v članku spodaj,” je v uvodu članka z naslovom “Janša: Golobič je operativec trde levice, ki sredi epidemije ruši vlado”, ki predstavlja (zanimiv) sinočnji TV-intervju s premierjem RS Janezom Janšo, zapisal Siol.net. 

  Posnetek intervjuja je razdeljen v tri dele, ki so nanizani od začetka do konca članka, ki je na linku spodaj:

  - Advertisement -

  https://siol.net/novice/slovenija/jansa-golobic-je-operativec-trde-levice-ki-sredi-epidemije-rusi-vlado-video-547802

  https://siol.net/novice/slovenija/jansa-golobic-je-operativec-trde-levice-ki-sredi-epidemije-rusi-vlado-video-547802

   

  Citat iz današnjega članka Nova24 TV, https://nova24tv.si/slovenija/politika/premier-jansa-o-golobicu-on-je-operativec-trde-levice-ki-sredi-epidemije-rusi-vlado-stevilni-v-trdi-levici-to-vedo/:

  Glede Ustavnega sodišča, primera ustavnega sodnika Roka Čeferina, ki je sodil v zadevi, v kateri bi se moral izločiti, ter informacij, da ustavni sodniki ne berejo zadev, o katerih odločajo, je dejal, da gre za škandalozen primer. “Na sodišču, ki je zadnja instanca odločanja, se ne more zgoditi, da nekdo ne prebere zadeve, o kateri odloča. Še bolj škandalozno pa je to, da te zavrnitve niso obrazložene. Temelj pravne države je, da je neka odločitev pojasnjena,” je navedel predsednik vlade in dodal, da je arbitrarno sprejemanje odločitev brez obrazložitve značilnost diktatur. “Enako škandalozno je tudi to, da je Ustavno sodišče, odkar ga vodi predsednik dr. Rajko Knez, zadržalo 12 zadev, o katerih še do danes ni odločilo. Zadržalo je tudi izvajanje strateških stvari, kot je na primer Zakon o investicijah v Slovensko vojsko, zaradi česar nastaja velika, tudi strateška škoda državi.”

   

  Naslovna FOTO: Planet TV – zajem slike, vir: https://siol.net/novice/slovenija/jansa-golobic-je-operativec-trde-levice-ki-sredi-epidemije-rusi-vlado-video-547802

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj