Več

  EVOLUCIJA KOMUNAJZARSKEGA SPRENEVEDANJA

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Kako poteka evolucija komunajzarskega sprenevedanja:

  Ko jih dobiš z rokami v marmeladi, ti na očitke odgovarjajo:
  Lažete! Mi ne krademo. Mi tega nismo storili, to je natolcevanje in zlonamerno obrekovanje … to počnete iz političnih razlogov!

  Če vztrajaš (ker ti resničnost pritrjuje), odgovorijo:
  Pa dokaži!

  Ko jim postrežeš z dokazi:
  Od kod vam ti podatki? Posedovati takšne dokaze je kaznivo. To je poslovna tajna, gre za razkrivanje osebnih podatkov, kar je kaznivo dejanje … tožili vas bomo 

  - Advertisement -

  Sledi tožba zaradi razkritja osebnih podatkov storilcev kriminala. Kriminal pri tem ni pomemben, storjena škoda zaradi njega tudi ne , pomembno pa je »razkritje« osebnih podatkov storilcev. Tiste, ki posedujejo dokaze, preganjajo. Kriminalcev ne preganjajo, njih in njihovo zasebno življenje varujejo.

  Vse skupaj se vleče, dokler zadeva dokončno ne razvodeni v sistemu. Sistem znotraj sebe poskrije krivce, zato do razvoja afere, do obtožbe, sojenja, sodbe niti ne pride. Preiskave ni.
  Kasneje bodo rekli, da je šlo samo za politično obrekovanje.

  Če stvar slučajno prileze do sodišča, postopek zastara. Tako imenovana obremenjenost sodišč je samo izgovor za zavlačevanje. V resnici je preobremenjenost sodišč planirana.

   

  Ko je treba nasprotnika potolči, naredijo to RTV in ostali levi mediji takoj. Nobene preobremenjenosti ni.
  RTV je vrhovno sodišče, tožilstvo, porota in publika – vse hkrati! Sojenje je javno.

  Na koncu, ko je že vsem jasno, da so obtožbe o zločinih bile resnične, in lahko že prav vsak bedak, sam in brez pomoči številnih preiskovalnih komisij, ve, da so komunjare lopovi, lažnivci, zločinci, morilci , nazadnje priznajo javnosti:

  Ja, smo, pa kva pol  

   

  Vir: https://pixabay.com/illustrations/ignorance-arrogance-bias-1993615/

   

  Pravkar smo v zadnji evolucijski fazi sprenevedanja, ki se imenuje: »ja, smo, pa kva pol …«
  V ZDA je pa zdaj isti kurac!

  “Ja, zgoljufali smo volitve, pa kva pol …”
  Ampak prej so pa trdili, da jih niso. A zdaj, ko vsi že to to vedo , je pa »ja, smo, pa kva pol …«

  Naš pravni sistem je njihovemu do pičice enak in deluje enako.
  To, da je forma (organizacija) pravnega sistema pri njih drugačna, ne pomeni nič! Vsebina je enaka. Pravzaprav je ista, ker je izhodiščni namen “Prava” isti.

   

  Vir: https://pixabay.com/illustrations/white-male-3d-man-isolated-3d-1871395/

   

  Naslovna grafika, vir: https://obstajajoljudje3.blogspot.com/2021/02/46evolucija-komunajzarskega.html

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. Evolucija Homo Sapiens Comunisticus v superinteligenčnega robota
   Vse, kar opisuje avtor je zlahka najti med vrsticami samo slovenistanske verzije Kučanove zgodovine komunističnega gibanja VKP(b) inpredstavlja trd oreh tudi za superračunalnik v Mariboru . Golobičevi strokovnjaki za umetno inteligenco se pripravljajo za razvoj kiborga, ki bo vseboval vse kar je bilo kdaj vsebovano v komunajzarski betici od Kardelja – Mačka -Dakija – Kocbeka – Popita- in Kučana , vse nadgrajeno z življenskimi monstruoznimi dosežki kmetavza z obale, Golobiča-Stalina. Načrtujejo, da bo ta super kiborg, seveda, tudi letel. Potem, šele, smo ga najebali. Kajti proizvajali se bodo kar sami v svojih laboratorijih . Stan ne neha nikoli.

  2. Ejga, Mojster Arh, spet sem odprl tale molilni mlinček , odlično pogrunatacijo Budistov, pa je nočemo posnemati.Matervola, mogoče jo bom pa enkrat kmal naredu – ankol prej mi to ni butnilo v ferštankostel!
   Torej vsebina velikega vesoljskega molilnega mlinčka, ki ga civilizacija Homo Sapiens Sapiensa poimenuje lahko Ustava, lahko Zakoniki, lahko Uredbe, pravila, bonton, bla-bla-blo….in kako grozovito simpl enostavno je to kamor greš, kamor se obrneš, kamorkol se zaletiš, ko ljudtvo v Pupčavi joka, da je bolno, da se krega, da se ne ujame, da se pobija, da dela revolucije in prekucije, da trpi, da je bolno,da je v depresiji, da izšče izhode, da hodi v Indijo po Duhovnost, Drnovšek recimo, še k Šamanom v Ameriko na Titicaco ali k Sai babi na naše stroške, pa na duhovne vaje na Uskovnico…in tako dalje….
   ———————————————————————————————————-
   In kuga bi rad jazzzz povedu ? N’č hudga. Deset stavčičev.Ekola, tule spodaj so pa si razbijej glavo čečeš
   in boš vidu vse odgovore pri svetlobni hitrosti. Res je Bog zabrusu Adamu, ki se je skrivou zadej za Evo
   pol ko sta se že naseksala in se ja Kača sadistično nasladno režala na ves gobec in zarohnel: ” Eva ti bo otroke rojevala in tulila od bolečin v krvi in zemlja vama bo rodila trnje in osat !” in ju je izključil iz Raja in ju nagnal ven na dež in sneg in na vročino, bejžta mi spred oči!” Ampak ju je mel silno ljubeznivo neskončno rad in , ko so njuni židovski otroci v desettisočih zasužnjeni trpeli po Egiptu jim je poslal
   strica Mojzesa, da jih od tam izpelje v obljubljeno deželo in med potjo jim je podelil na dveh kamnitih tablah izpisane Zapovedi in obljubo, da , če bodo le živeli po zapisanem, morda kdaj pridejo k njemu po nagrado Večnosti bivanja. … 2000 in toliko let je od tedaj, Jezus je šel na Križ, pa še ne pomaga in svet tone, tone , tone. Tako tone kot to opisuje g. Arh – naj bo namesto replike na pisanje – tale fundamentalnost, ki sem jo nizkostrokovno nametal tule preden grem spat – ves hec pa je v temlele:
   10 Božjih Zapovedi
   ——————————————
   -veruj v enega Boga
   -ne skruni Božjega imena
   -posvečuj Gospodov dan
   -spoštuj očeta in mater , da boš dolgo živel in ti bo dobro na Zemlji
   -ne ubijaj
   -ne nečistuj
   -ne kradi
   -ne pričaj po krivem
   -ne želi svojega bližnjega žene
   -ne želi svojega bližnjega blaga

   Deset Božjih zapovedi ali Dekalog so pravila, po katerih naj bi se ravnalo človeštvo, da bi živelo v sožitju. Nastale so v Izraelskem ljudstvu kot del njihovega zakonika, ki jim ga je posredoval Bog Jahve in zapisal prerok Mojzes v petih knjigah. Zapovedi predstavljajo povzetek nravnih predpisov Starozavezne postave.
   MA KAJ, KU SE DELA VSE KONTRA IN NAROBE ! Sprenevedanje je eno samo zavito laganje. LAŽ. Pika.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj