Več

  POL KILE PRAVIČNOSTI

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  Rodil sem v petdesetih letih prejšnjega stoletja, takrat še nismo vedeli, da se ljudje rojevajo s “tovarniško napako” in da jih je treba popravljati.

  Otroci so se rojevali kar takšni, kot so, nihče tedaj ni čutil, da bi s tem bilo kaj narobe, zato tudi ni bilo potrebe za genskim spreminjanjem. Dohtarji so z nami opravili z navadnim cepivom, in pri tem menili, da bo ostalo opravil naš prirojeni imunski sistem. Mislili smo, da je to normalno!


  Zdaj vemo, da je človek nepopolno bitje, da je Narava nepopolna in da se rodimo pomanjkljivi. Organizem nam je treba popravljati z genskimi pripravki na bazi MRNAtehnologije, sicer nismo normalni (beri: drugim podobni)!

  Takrat v petdesetih je vsak imel svoj imunski sistem. Če je kdo bil brez, ker je seveda krivično, si je moral sam pomagati individualno.

  Danes vemo, kaj je to klimatska nepravičnost, in zato si prizadevamo za klimatsko pravičnost, ker je z njo tudi družba pravična. Dokler nimamo klimatske pravičnosti, tudi družba ne more biti pravična!

  Vemo, da je pravična družba le tista, ki ljudem odvzame njihov lastni imunski sistem in ga nadomesti z umetnim pravičnejšim, ki ga dobimo s cepivom. Tako imamo končno vsi enak imunski sistem. Če ga nimamo – ga noben nima! A ni to bolj pravično!?

  Nepravično je, da ima kdorkoli še lasten imunski sistem. Take ljudi je treba evidentirati, jih najprej opozoriti, nato pa izločiti, ker motijo družbeno pravičnost. Najbrž tudi proizvajajo CO2!

  - Advertisement -


  Nov imunski sistem nam priskrbi država. Za naše zdravje nam ni treba več nam samim skrbeti, zanj skrbi država.


  Prav včeraj se je moja žena pohvalila sosedi: 

  moj mož nima kurca, v hlačah ima pol kile faširan’ga!

   

  Vir: https://pixabay.com/photos/zipper-pants-jeans-clothing-574008/

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/libra-kitchen-scale-1638996/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. Mater, arh.Arh, spet n’č ne zastop’m !
   Kiri sosedi je to povedala? Kašna pa je?
   A njen mož ma pa zmrznjega k’t Kučanof Milan Rdečo knjižico?
   Nobenmu več ne verjamem.
   Tut jest s’m iz druge slovenske Petoletke, men še dela, zeto vaših bab n’č ne kapiram kva čjo met!
   Kva’b še rade, mater, pa taka kriza, de morjo gasilci še škale gasit po Nanosu, usega je preveč.
   No, jest ne morem spat, ker čakam govor našega prvega Udbaša in zaslužnega mešetarja Črnoborzijanca in Slovenoljuba ter zadnjega intimnega Osamosvojitelja , M.K.-Plavookega kosovca
   na partizanskem betonskem grobu pomorjenih Dražgošanov na Lažgošah v naslednjih lepih dneh v njegovi poslednji krvavi bitki za Oblast njegove crkujoče generacije prihvatizerjev Gulaga Apathajd Udbokučanistan.
   Ejga, arh.Arh, pa da vidiva kaj nam bo pokazal najfrišnejši teleskop James WEBB v naslednjih tednih.
   Zanimam me, če obstaja ekso, extraterrestrialni mega planet kamor bi spizdil, če bi se le dalo, sam de prej preverim , če tut tam ne rovarijo komunisti v obliki kakih Rimljanov, Hitlerjancev ali Stalinistov, da o specialistih Udbokučanistih ne zinem nobene, porkamalora hudičevoi satanska…

   En kurc jih gleda. Kaj sva naredla, da sva se morala roditi v ta rdeči Kupleraj v petdesetih 20. zajebanega stoletja ? Arh.Arh, kdo nama bo to razodel ? Kučan v Lažgošah ?

  2. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and good luck.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj