test
Več

  KO SE SLOVENSKA POLICIJA IZKAŽE – V DOBRO LJUDI

   

  Takole je 28. decembra policijsko obravnavo, ki je je bila deležna na cesti, javno opisala Bernarda Kump – Bibi iz Črnomlja, na Twitterju Nadka:

   

  Bernardo Kump – Bibi ali Nadko Slovenija sicer pozna po njeni ljubezni do slovenskega in belokranjskega izročila, ki ga plemenito in predano neguje in predstavlja iz dneva v dan – tudi v svojem unikatnem butiku v srcu Črnomlja, imenovanem “Belokranjsko izročilo”: https://butikbibi.si/belokranjsko-izrocilo/

  - Advertisement -

   

  Bernarda Kump – Bibi; vir: https://butikbibi.si/belokranjsko-izrocilo/

   

  Podobno pozitivno ali plemenito izkušnjo s slovensko policijo sem doživela jaz 15. decembra (2021), ko me je pozno zvečer na vpadnici na ljubljansko obvoznico oziroma avtocesto ustavila patrulja Policijske postaje Ljubljana-Moste, me prijazno posvarila, da mi zadnja leva luč ne gori – česar nisem vedela -, preverila moje dokumente, mi jih kmalu prijazno vrnila in mi zaželela lep večer. Še prej me je policist potolažil, da mi (vsaj) desna zadnja luč gori in da nisem storila nikakršnega prometnega prekrška.

  V tej nočni policijski patrulji, ki je mene obravnavala strokovno in skrbno, sta bila višji policist Marko Habjanič in višji policist Damjan Krajč. 

  Mogoče sta me policista takrat obvarovala hude prometne nesreče – zahvaljujoč izključno njunemu svarilu, sem takoj naslednji dan zamenjala pregorelo žarnico v zadnji levi luči.

  Hm, daleč pred leti sem bila žrtev hude prometne nesreče, ko sem sredi noči stala pri rdeči luči na križišču in se je z leve strani z avtom vame zabila pijana druščina – več kot eno leto je trajalo, da sem si opomogla od telesnih poškodb.

   

  Vzorno policijsko obravnavo, ki sem je bila deležna s strani dveh ljubljanskih višjih policistov, Marka Habjaniča in Damjana Krajča, kot izhaja iz opisa zgoraj, je javno pohvalil generalni direktor slovenske policije, dr. Anton Olaj. In sicer naslednji dan na Twitterju, ko sem objavila tozadevni tvit – ki ga je dr. Olaj tudi všečkal.

   

   

  In, presenetilo je vodstvo Policijske postaje Ljubljana-Moste: z zglednim, izčrpnim odzivom na mojo pisno zahvalo in pohvalo, ki jo je preneslo dotičnima višjima policistoma:

  /s klikom povečaj/

   

   

  Čeprav v slovenski policiji na žalost še vedno kje tiči kakšno gnilo jajce, kot mi je prav včeraj razlagal nekdanji kriminalistični inšpektor, je vsako vzorno, plemenito policijsko dejanje v dobro državljanov (posebej) dragoceno.

  Tudi policisti zaslužijo iskrene pohvale, marsikdaj in mnogokrat.

   

   

   

  Naslovna FOTO: Mojca Vočko.

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj