Free Porn
xbporn
Več

  MARIJA SAJOVIC, POMOČNICA DIREKTORICE CSD LJUBLJANA, NEZAKONITO ZAHTEVALA OSEBNE PODATKE (OD) TRETJE OSEBE

   

  Avgusta 2020 me je bivša partnerka zopet zvlekla na CSD Ljubljana Bežigrad, ker je sprožila postopek predhodnega svetovanja glede stikov z otrokom, ki se že nekaj let izvajajo le občasno, kljub jasni določbi sodišča. 

  Ker imam zelo slabe izkušnje s CSD, sem prosil prijatelja, da se mi pridruži kot zaupnik. V preteklosti niso želeli na CSD pisati zapisnikov, samo občasne uradne zaznamke, ignorirali so moje pritožbe, bivša je imela pogosto kontakte s CSD za mojih hrbtom (E-mail, telefon), na CSD je prihajala pred mano in odhajala za mano in se dogovarjala s »strokovno delavko«. Večkrat sem sprožil inšpekcijski nadzor in zahteval celoten dosje. Dobil sem le dele tega dosjeja in ugotovil, da manjkajo nekatere moje pritožbe, nekateri dokumenti so bili ponarejeni (ni bila ista vsebina, kot je bila na mojem dokumentu), bila pa sta tudi dva uradna zaznamka, kako je bivša pošiljala E-maile na CSD in prosjačila »strokovno delavko«, kaj mora storiti. Kljub jasnim dokazom so na CSD vztrajali, da ne delajo nič narobe, zanikali dogovarjanje bivše za mojih hrbtom, z dokumentacijo je vse OK. 

   

  Vodja enote, gospa Marija Sajovic, ni dovolila prisotnosti pri obravnavi mojemu prijatelju niti ni znala pojasniti, kateri člen katerega zakona to prepoveduje, in je mešala pojme, kot so pooblaščenec (odvetnik) in zaupnik. Kljub temu je moral moj prijatelj na list papirja napisati svoje podatke, ime, priimek, stalno bivališče in se podpisati. Nihče ni pojasnil, zakaj gospa zahteva in potrebuje te podatke, kako jih bo hranila, obdelovala, posredovala in podobno. Prisotne so bile naslednje osebe pri dejanju: bivša partnerka, vodja enote Marija Sajovic, strokovna sodelavka Ana Kladnik, jaz in moj prijatelj. Pred nekaj dnevi me je prijateljica podučila, da je zahtevanje osebnih podatkov brez tehtnih razlogov in z zakonom predpisanega postopka kaznivo dejanje. Izpolnil sem obrazecPrijava kršitve varstva osebnih podatkov” in ga poslal Informacijski pooblaščenki v proučitev in ukrepanje. Čakam na ukrepanje IP in povratne informacije. 

  - Advertisement -

   

  Vir: https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/foto-bolnika-stlacili-v-dom-brez-elektrike-in-veceja-232189

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija, vir: https://tetovazx.web.app/center-za-socialno-delo-ljubljana-be%C5%BEigrad.html

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj