test
Več

  LEFT INQUISITION – OR – RIGHT HUMAN RIGHTS AUS SLOWENIEN

   

  /klik z miško/

  https://www.delo.si/novice/slovenija/jansa-je-odprl-fronto-z-evropskim-parlamentom/

  “Janša je odprl fronto z evropskim parlamentom” – tako U. Esih, P. Žerjavič – DELO.

  “‘Vladni poskusi utišanja svobodnih medijev na Poljskem, Madžarskem in v Sloveniji’ je uraden naslov razprave, ki bo prihodnjo sredo popoldne potekala na plenarnem zasedanju evropskega parlamenta.”

  - Advertisement -

   

   

  Tihožitje včeraj …

  Mnenje: Kdo je “odprl fronto” s kom in zakaj? Mora biti močna fora na sceni, da jo skupaj najavita kar po dva pišoča, tandem novinarja hkrati! Inovativnost na Delu – par novinarjev …

  Strašno zanimivo bo danes popoldne iz EU katedrale demokratičnih svoboščin poslušati recimo nastop Milosavljevića iz Milanove trdnjave Agitpropa 571 Hlapcev, ki po hribovsko povedano predstavlja danes v Bruslju Goljata – “91 % , torej večinskega lastnika medijske svobode in kriminal tiranije v Sloveniji”.

  Zanimivo bo seveda slišati še vse druge udeležence. In skrajno zanimivo bo izluščiti, kaj bo Evropa sama izluščila iz dogajanja danes. Če bo.

  Vsekakor je dobro, da danes ni tam J. Janša niti Simoniti. Inkvizicija levuharskih stanov EU je mislila najverjetneje, da ju bodo nabili na pranger sramote, če ne celo na kol predatorskih liberalnih stremuhov multikulti sorosijansko-bidensko-vatikanske Eurabije.

   

  Pravilno je, da začnejo predstavniki “obeh strani” s show prezentacijo razmer v R. Sloveniji. Skrajni čas!

  Veselimo se! Bumerang je v zraku! Zrak je vroč, v Puščavi nastaja vihar, pod odprtim morjem je potres magnitude 8,1 in Tsunami se dviguje neizogibno.

  Res je skrajno skrajni čas, da začne slovenistanski večinski in “trpinčeni” – Kučan-Golobičeva zverina – Agitprop 571 Hlapcev, ki je dejansko skozi marginalni POLITICO začel gonjo proti realno in dejansko aparthajdovsko-segregacijsko in diktatorsko tlačeni manjšini in de facto zatiranim manjšinskim 9-im odstotkom zaničevanih in stokrat spljuvanih medijev slovenskega Davida, svojo matinejo.

  Pričakujem, da jim lasten bumerang resnično strese razžarjene, pohlepno nadute betice na velikem odru Evrope. Evropo gledajo tudi evroazijski tigri, Rusija v kolaboraciji s pošastjo Kitajska, gleda jo Indija, nič manjša velesila sveta od Kitajcev, pa nanjo vedno pozabljamo … A veste zakaj? A vam povem, zapišem? Ker se veliki tigri grizejo med seboj, saj imajo sami v sebi diktatorske vsebine ravno zato, ker so jim zahodnoevropske civilizacije desetletja in od Nixona naprej v neslutenem kapitalističnem razvoju močno gledale skozi prste. Pohlep.

   

  Bumerang; vir: https://www.mypetwarehouse.com.au/pet-stages-cat-boomerang-buddy-p-35347:

   

  Ko so v EU navalili na Poljsko in Madžarsko, so zatresli tudi Slovenijo, svetovno turistično lepotico v srcu Evrope, dehtečo na 700 moriščih ljudi.

  Danes se v Bruslju ne dogaja Evropa: Višegrad – ker Slovenija je v medijskem in siceršnjem svobodoljubnem in človekoljubnem pomenu prava pravcata vulkanska Sv. Helena versus vzhodnoevropskemu spečemu Vezuvu. Ne verjamete. Prav. Poslušajmo, kako se bo tresel eter medijske svobode v Bruslju. Evropa in EU še ne vesta, česa se je Politico lotil. Hvala mu velika. Aleluja!

  Sv. Helena in Vezuv bosta bruhala lavo in žveplo in pepel skupaj. Verjamem, da zato, ker je Zahod pozabil na njihovo Svobodo in jih preprodal grabežljivemu morilskemu stroju Sovjetov.

  Bo Evropa skapirala, v čem je Cath the catch? Mora.

   

   

  Naslovna grafika, vir: https://twitter.com/Kawaionichan1/status/1366650902233382912/photo/1 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Sem, vesel, da je urednica objavila moj klic po Svobodi sveta !
   Ta stotisočletja omejeni mali svet planeta Zemlja ni samo naš.
   Že zdavnaj sega v Vesolje. Pripadamo, smo del svetega vesolja, ki sega – ne znamo niti zračunati do kod. 14, 5 Mrd let je od deplasiranega velikega poka, to je vse do0 koder smo se prebili – pas e, hkrati ne znamo poenotiti ali so na slovensko piščal iz Divjih bab svirali Neandertalci ali Homo Sapiens Sapiens Erectus ali Homo Sapiens Vibratores- čedalje bolj očitno pa je, da je špilal oni rod tod okrog, ki je znal dobro seksat, se pretepat, branit in zdravit reumo v podzemnih jamah in zdravit zobovje od gnilobe in vnetiuj ! To pa Slovenci znamo, kajti, če ne prime Knajpanje, pa nažigamo Žganje in ležemo na zemljo, da pobere kar je za pobrat !
   Odkar znamo slikati Black holes in poznamo 99,9997 Božjega /Higginsovega Bozona, nam bo veliko lažje! Mimogrede se moramo pečat še z Milanom Kučanom in Golobičem-Stalinom, ki ga Inuiti ne bi vzeli za svojega, ampak bi ga ritualno ob sončnem zahodu fentali prvi dan do večera , ker Baraba zmuzljiva , vprašajte patra Cestniika, če ne verjamete, ni za delat, ampak za samo zgago in sranje in bi ga vrgli mladim tjulnom za fruštek-ker Inuiti se ne dajo jebat na suho !
   Tako je to v našem Vesolju-pa smo skor pozabili! Ne vsi.
   Bogu hvala. Aleluja!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj