Več

  KDO VAM LAŽE?

   

  Življenje je polno vprašanj, bedaki imajo polno odgovorov. (Sokrat)

  »Očitno smo politiki le toliko demokratični, kolikor nam demokratičnost pripisujejo mediji. Mediji pa so očitno demokratični sui generis …,« je zadel žebljico na glavico politik, ki je s svojimi tviti (in dejanji) trn v peti kordonu pravovernih SLO-novinarjev. Drug politik (J. Janša) je razložil, da »se z objavami na medmrežju kot svobodni posameznik brani tudi pred medijskimi lažmi«.

   

  Objava PV Janeza Janše na njegovi Facebook strani

   

  - Advertisement -

  Delova novinarka Suzana Kos, ki spretno manipulira v vse bolj enoumnem osrednjem časopisu, nas tokrat (6. novembra 2020) v Temi dneva, ko komentira tudi dogajanje v ZDA med preštevanjem glasovnic, prepričuje, kako se politiki sramotijo, »vsak na svoj način«. Vendar, kot zvesta vojščakinja (!), s tem ko medijsko sramoti druge, sramoti tudi sama sebe (se razgalja). Je bila tudi ona članica Zgaga-Šurc kompozicije F571, ki so sramotili vlado in njenega predsednika Janeza Janšo konec leta 2007, tik pred predsedovanjem Svetu EU?!

  Seveda je v članku njena TARČA »notranji sovražnik« Janez Janša!

   

  Suzana Kos, vir: Reporter

   

  »Zdaj ali nikoli« (kolumna) je v Delu že napovedal Sorosev Luka Lisjak. In bi tisti, ki so zaradi nesposobnosti vladanja v začetku leta odstopili, sedaj radi zopet nastopili s KUL novim mandatarjem. Seveda brez ustrezne medijske promocije (agitprop) ne gre!  

   

  Dr. Luka Lisjak Gabrijelčič, doktorant univerze, ki jo je ustanovil George Soros; FOTO vir: https://referendumdrugitir.si/

    

  Družbenopolitična aktivistka Kosova nadaljuje članek z ugotovitvijo KULopozicije, da »Janši v desetletjih izoblikovane vrednote demokracije, sobivanja in sožitja ne pomenijo nič, da jih je pripravljen izigrati na vsakem koraku in da je v svoji avtokratski agendi zdaj vso verodostojnost izgubil tudi v mednarodni politiki«. So KUL-ovci in njihov medij (Kosova) govorili o vrednotah kontinitete (nomenklature), ki že od Depale vasi dalje ustvarja antijanša javno atmosfero (so)bivanja, so to vrednote F21 nacionalnega interesa alias prihvatizacije državnega premoženja in ropanja nekoč državnih bank? Je to uzurpacija pravosodnega sistema, ki tik pred volitvami pošlje v zapor najmočnejšega političnega  nasprotnika na osnovi prirejenega (lažnivega) obtožnega predloga? Je to monopolizacija medijev – F21 prihvatizacija tiskanih medijev, tudi Dela, in sovražni prevzem javne RTVSLO?

  Iz ust KULkompozicije preko medijev – Delove novinarke, politične aktivistke Kosove – v ušesa bralcev (javnosti). »Govorimo jim, kako naj razmišljajo«, je pošteno priznal nekdanji urednik Financial Timesa Lionel Barber.

  Na koncu prispevka Kosova razkrije stratega JJ, ki čivka, zato da bi prikril kadrovske premike … A tisti, ki jih je zamenjal glumač Šarec (enako prej Cerar), niso predstavljali kadrovskih premikov, sprašujem aktivistko Kosovo?

  /klik/

  Šarčeva vlada skoraj na vsaki svoji seji in celo v odstopu brutalno kadrovala: Objavljamo seznam več kot 200 kadrovskih menjav!

   

  P. S.:

  Tako je bralce opozoril anonimni komentator na spletu (Portal+):

  Laž dobiva zatočišče v Evropi /tudi v ZDA, moja op./.

  No in ta nemoč ki jo čutimo, ko laži ne moremo razgaliti kot laž. Pred nami stoji, in pleše in se sonči, ter se nam smeje v obraz, ker ji ne moremo nič, temu se reče da smo v polju zla. V kraljestvu očeta zla. Bodite pozorni na ta občutek.

   

  FOTO vir: https://pixabay.com/

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj