test
Več

  KARANTENA

  Goran Arh, arhitekt
  Goran Arh, arhitekt
  V šole sem hodil v Novi Gorici, tudi večino življenja sem preživel tu. Sem sin očeta Gorenjca, Bohinjca, če sem natančen, in matere iz srbske družine. Rojen sem v Mostarju (Bosna in Hercegovina); moja mama mi je pojasnila, da takrat v tem novo nastajajočem mestu ni bilo dovolj hrane, ne bolnišnice, če bi se kaj zapletlo, medtem ko je njen rojstni kraj (Mostar) bilo staro mesto, z ogromnim kmečkim zaledjem, dovolj hrane in dobro organiziranim zdravstvom. Zato je šla tja rodit, kjer so ji njeni ljudje lahko pomagali. Potem se je vrnila v Gorico (vedno smo govorili Gorico, nikoli nismo rekli Novo Gorico!). Sem torej otrok juga in severa. Vzhoda in zahoda. Tu ob meji je komunizem mejil na kapitalizem, življenje je potekalo z vsemi napetostmi, pa tudi potenciali novo nastajajočega, obmejnega mesta, ki jih je okolje ponujalo. In ponujalo jih je dosti! Pa vzelo je tudi dosti. Po gimnaziji sem odšel v Ljubljano študirat, tako kot večina mojih sošolcev. Študiral sem arhitekturo in potem 30 let delal v poklicu. Nekaj časa v firmah, večinoma pa kot svobodnjak.

   

  /spisano 28. 7. 2018/

  Karantene v bolnišnicah obstajajo ravno zato, da ne zbolijo vsi, če že slučajno pride do grožnje z epidemijo nevarnih bolezni. 

  Poznamo več sort karanten. Tudi nacionalne države imajo vlogo karantene, ker nekaj varujejo na enak način, kot to počno vse zdravstvene službe, kadar dobro opravljajo svoje delo. Kar zdaj gospodarji sveta (svetovni finančni lordi!) počnejo, je pa to, da dvigujejo zapornice in odpravljajo karantene. 

  S tem vse ljudi silijo v isto bolezen.

  - Advertisement -

  Po moje (to je seveda samo moje mnenje) to počno v stiski. Čas njihove vladavine na planetu se je iztekel, Planet jim je odrekel dobrodošlico. Ima svojo Zavest in zdaj se je Planet odločil, kdo bo tu še dobrodošel, kdo pa ni (več). 

  Zato zdaj ti psihopati hočejo prisiliti ves bazen človeškega znanja, sposobnosti in Volje (kar kaže, v kakšni paniki so!) k temu, da zanje in namesto njih iznajde zdravilo za tisto, kar njih, ki so gospodarji sveta, muči. 

  Pri tem gospodarji (to so finančni gospodarji, da se razumemo, tisti, ki lahko nekaznovano operejo umazan denar skozi državne banke) sami ustvarijo razmere, v katerih ljudje zaradi lastne ogroženosti sami financirajo reševanje problemov, ki pestijo njihovega gospodarja. V resnici pa so ljudje ogroženi, ker jih v stisko potiskajo njihovi gospodarji. Merkel, Macron, kučan, Soros, Juncker … in njim podobni oziroma enaki!

  Pri tem jim je vseeno, tudi če vsi pocrkamo. 

  Pravzaprav je njihov načrt pobiti 9 odstotkov svetovnega prebivalstva. To je njihov pravi cilj.
  kučan /op.: namerno z malo začetnico/, na primer, sovraži polovico lastnega naroda in bi ga najraje iztrebil. Njegov največji sovražnik je lasten narod, ki vztraja pri slovenstvu, ne pa zunanji sovražnik. Zunanjega vabi v državo in mu na široko odpira vrata.

   

  Milan Kučan se rokuje s Titom, leta 1979 na Brdu pri Kranju (eno leto pred Titovo smrtjo); FOTO: Joco Žnidaršič

   

  Karantene so tudi nacionalne države!

  Karantene so zato, ker so edine uspešne v obrambi lastnega naroda. Imajo svojo vojsko, imajo dobro organizirane službe, da lahko varujejo vsebino svojega naroda, tradicijo, kulturo in navade, ki so narod ohranile pri življenju! 

  Narod je skupnost ljudi, ki med sabo delijo podobne navade in afinitete, zato si zaupajo. 

  Izrael je zdaj prišel do tega, da razglasi ustanovitev nacionalne države Izraela! In to ni slučajno ravno zdaj.

  Jasno, ves svetovni Intelekt pa takoj lop po njih! In tudi to ni slučajno.

  Vsi “humanisti”, socialisti, Antifa, LGBT, Sandersi in njemu podobni socialisti … vsi takoj lop po Izraelcih, ker jim že sama ideja o nacionalnih državah kvari njihov načrt!

  In kaj je bistvo pri tem? 

  Zunanje bistvo je OBRAMBA nacionalne države. Obstaja pa še notranji vzrok, torej notranje bistvo, ki je VSEBINA, ki jo je treba braniti, jo varovati in ohranjati. 

  kučanov plan je prav raznarodovanje Slovenije in Slovencev!!! 

  Obramba je pa nekaj, česar v Sloveniji nimamo ne na državni ravni (vojska) ne na ravni osebne varnosti (zdravstveni sistem). Propad zdravstvenega sistema nam to dokazuje. Oboje je uničil kučan.

   

  Pri globalnem umoru karanten ni, ne obstajajo, ker ne smejo obstajati; deli organizma, ki je človeštvo, se ne smejo braniti. Zato karantene niso dovoljene, ne sme jih biti! Morilci zase zahtevajo prosto pot. 

  Vendar gospodarji s tem, ko odpirajo meje, zase še vedno ohranjajo svoje male “karantene”.
  Oni podirajo naše karantene, našo varnost in uporabljajo naš denar , svojega pa skrivajo. kučan bo zato vedno lahko šel v Švico na zdravljenje, kar pomeni, da bo on svojo karanteno (zaščito), finančno in še kakšno drugačno, obdržal. Ohranil bo svojo varnost. Zjebal bo samo našo. Če mu bo gorelo pod ritjo, bosta z Erjavcem šla k Putinu.

  V resnici gospodarji sveta peljejo svoj načrt globalizacije na način, da nas bodo vse pobili.

  Kadar je epidemija splošna, ko so karantene odpravljene, ni več varnosti in smo vsi izpostavljeni enakim pogojem. In v resnici, če pogledamo po svetu, tudi smo! Mejo prehajajo neidentificirani ljudje, neznane množice z neznanimi nameni, z neidentificiranimi nalezljivimi boleznimi in genetskimi okvarami. Muslimani se ženijo znotraj familije med prvimi bratranci in sestričnami, za sabo imajo civilizacijo 1400 let okvarjenih genov zaradi porok med bližnjimi družinskimi člani. Tisti, ki zdaj trumoma prihajajo v EU, so medicinsko nepregledani, niso bili cepljeni, ne pod zdravniško kontrolo. 

  Idealni so za manipulacijo, za izpeljavo načrta umora prebivalstva tega planeta v globalnem obsegu!

  LGBT idioti in Sandersovi socialisti v Ameriki govorijo iste neumnosti kot socialisti tukaj, kar pomeni, da je globalizacija neumnosti in naivnosti krasno uspela!
  Jalovost z LGBTgibanji postaja modna muha in nov družbeni trend. Homoseksualnost je epidemija, kar nikoli prej v zgodovini človeštva ni bila. In zdaj hoče ta epidemija vladati in pisati zakone za vse! In vse to v imenu “človekovih pravic” in demokracije.

   

  Zadnjič sem na internetu prebral mnenje nekoga, ki pravi takole: “Tako je, ampak muslimani vidijo ženske kot vojni plen in evropske vlade se s tem tiho strinjajo. In zato gre takšno obnašanje skoz.”

  Moje mnenje je, da nas imajo v rokah morilci in zdaj odločajo o naši usodi. Če jim pustimo, da to počnejo, pomeni, da smo v tem delu odločanja o sebi samomorilni.

  Islamska civilizacija je rdeča (spolna) čakra človeštva (Planeta) in ohranja nagon, drugo je pa zanemarila. Naša civilizacija je storila ravno narobe! Zgradili smo civilizacijo, ki se nagonom odreka, in zato smo sebe usmerili v aseksualno intelektualno polarizirano družbo, v kateri je prava vloga nagonom zanikana. Nagone zanemarjamo in jih kvečjemu zlorabljamo.

  Sperma postane denar, izražamo se indirektno, simbolično, po domače povedano spolno občujemo z denarjem, emocionalno smo navezani na profit. Fukamo se s predmeti in z njimi občujemo, kot bi ti bili žive osebe. Z njimi nadomeščamo izgubljene odnose.

  Vendar pa je človeštvo en organizem in čakre ne morejo dosti časa ostajati ločene brez posledic za organizem. Zahtevajo ena drugo, a so hkrati brez zavesti o sebi, o tem, kar počnejo in kako to počnejo , če jih Srce prej ne uskladi in uravnovesi. Bistveno pa je, da en Organizem, kar pravzaprav človeštvo je, brez Srca ne more obstajati kot celota.

  Res je, da se posamezni zanemarjeni in prezrti deli istega organizma drugače obnašanjo, kot pa se obnašajo takrat, ko eden v drugem najdejo smisel in dopolnitev, ki ju Življenje od njih zahteva. Na koncu koncev – vse čakre služijo Življenju!

  Ločene se obnašajo nasilno. Njihova civilizacija se obnaša nasilno navzven, nasilna je z nami, medtem ko mi to dopuščamo! Ne branimo se.

  Kar pomeni, da smo nasilni do sebe.

  Mirno dopustimo, da nas drugi zasedajo, mi pa se ne upiramo temu, kot bi si tega sami želeli.

  Oboje je nasilno, le na različna načina. In oboje je samomorilno, le da je EU samomorilna na krajši rok, islam pa na daljši. Oboje namreč deluje proti Življenju!

  Nekateri mislijo, da je zakon med sadistom in mazohistom idealen zakon. Mazohistična EU obtežena z “zgodovinskimi” krivdami se pusti jahati sadističnim islamistom.

  Vendar o tem, ali je to dober zakon ali ne, odločajo otroci! In sam ne verjamem, da otroci takega zakona mislijo, da sta sadistični oče in mazohistična mati primerna starša, ki sta sposobna starševstva in s tem skrbeti za otroke.

  Za zdaj je videti le, da sta sposobna vreči otroka v svet in zraven izjaviti: “T’le ga imate, zdaj pa vi skrbite zanj , če ne, vas pokoljemo!

   

  Če bodo njuni otroci ponovili ta vzorec, ga bodo zato, ker drugačnega ne poznajo, nihče jih ni naučil! 

  Napredovati ne bodo mogli in bodo kot osebe nazadovali, kot družba se ne bodo znali mirno organizirati, kultura bo nora, civilizacija bo pa propadla … Islam je civilizacija in kultura, ki propada. Zato nas napada.

  Brez Ljubezni postane odnos med moškim in žensko – pogodba! 

  Islam je verska pogodba neenakih pogodbenih partnerjev. 

  Tukaj ni nič resničnega, nihče nikomur resnično ne pripada (ampak samo po pogodbi!), nič ni resnično obvezujočega, prav tako ne skrbnega do tistega, kar ustvari (proizvede).

  Vse je samo na ravni formalnosti, ker je vse le dogovor, kot bi šlo za poslovni odnos in ne za ljubezen.

  Kjer se ljubezen med dvema neha in kjer se zaradi kulturnih značilnosti ta ne obnavlja več, se med dvema, ki nimata drugega odnosa kot le poslovni dogovor, pojavi praznina, v katero zgrmi celotna civilizacija. 

  Civilizacija tako propade, ker so otroci le še delnica podjetnikov, ki so jih “proizvedli”. Ko ni več poslovnih interesov, postane Življenje, kot pojav v Vesolju, nepomembno. 

  Če tole zdaj preslikamo v situacijo, v kateri žensko kamenjajo zato, ker se je pregrešila zoper pogodbo, potem je logično, da prvi kamen vanjo vrže njen mož kot drugi pogodbeni partner. Prvi pogodbeni partner je njen oče!

  Zato mu pripada pravica (in dolžnost), da kot oče vrže drugi kamen. To pa zato, ker ga je sram, ker je zetu prodal “škart” robo! 

  Če ne bi bilo med dvema (očetom in hčerjo, možem in ženo) pogodbenega odnosa, temveč Ljubezen, potem se to ne bi moglo zgoditi. 

  Tisti, ki iz odnosa moški-ženska delajo pogodbo, ubijejo boga!

   

  Kamenjanje ženske; vir: Nova24 TV

   

  Srce ni pogodba, ampak je nosilec Ljubezni. S pogodbo ubiješ Srce, to pa je prav tistega, ki ustvarja in ki vedno znova poustvari tisti osnovni odnos, ki je v Začetku ustvaril Vesolje.

  Otrok, ki kulturo “pogodbe” nadaljuje, zgodbo ponavlja, kar pomeni, da se v njej ni ničesar naučil. Pa ne zato, ker bi bil po naravi neumen, temveč zato, ker ga njegova lastna kultura drži v neumnosti! Na nivoju kulture bo tak narod nazadoval, na nivoju civilizacije bo pa propadel.


  Normalni Nagon in normalni Intelekt bi v Ljubezni imela skupno referenčno točko za razliko od norega nagona in prav tako norega intelekta, ki sebe izločita iz Organizma in se med sabo spopadata.

  Nora sta pa prav zato, ker se spopadata. 

  Skupna referenčna točka, kadar ta obstaja, je lahko samo Telo! 

  Telo je seštevek vseh posameznih oblik in delov zavesti, ki ustvarjajo skupno ENO Zavest človeštva. Vse te zavesti se srečajo v Telesu. Telo JE Zavest! 

  Telo predstavlja skupno izkustveno vesolje človeštva. To je VSE znanje človeštva in potemtakem Vesolja. 

  Zato naj Nagon NIKOLI ne gre mimo Srca! 

  Ko se Nagon posvetuje z Umom, se pred tem posvetuje s Srcem, da mu pomaga pri Umu, ko se ta odloča za ves Organizem. Tedaj Um v celoti vidi vse sestavne dele celote kot enako pomembne in jih zato tudi ima za enako pomembne! Tako potem pri svojih odločitvah tudi ravna.

  Vedno je Srce tisto, ki nazaj uravnovesi Organizem, kadar je ta neuravnotežen!

  Vedno Srce uravnoveša Vesolje v Telesu, da Življenje lahko živi naprej.

   

  Da so prve žrtve tega nekontroliranega navala druge civilizacije k nam ženske, je pa logično, saj islam prezira žensko. Dovolj je že, če pogledamo, kaj islam počne svojim ženskam.

  Islam je civilizacija, ki avtomatično iz sebe izloča polovico lastnega umskega potenciala s tem, ko zanika ženski pravico do svobodnega razmišljanja. In kar je še huje, zanika vso Intuicijo, ki jo ženski svet prispeva svoji civilizaciji in je inteligenca Vesolja! 

  Evropske feministke v svoji sovražnosti do moške družbe mislijo, da so muslimanske navade in verski predpisi nekakšna egzotika, da spolno pohabljanje deklic (izrezovanje klitorisa deklicam) ni nečloveško dejanje, pač pa le del neke tradicije. To kaže na brezsrčnost same ideje o “človekovih pravicah”, ki nam jo vsiljuje EU (in je zdaj pravni temelj v EU).  

  Seveda ta ideja pomeni absurdnost popolnega zaupanja glasu večine, kar sicer mi poimenujemo z lepim imenom Demokracija.

   

  Pošastno obrezovanje deklice; vir: https://www.mladina.si/

   

  “Instrumentarij” za obrezovanje deklic; FOTO: Profimedia

   

  Ko imajo norci večino, takrat v demokraciji norost zmaguje. S tem, ko je večina nora, to še ne pomeni, da so normalni in da odločajo normalno. Ali pa da človečnost zmaguje, ker imamo demokracijo! Pomeni le, da so nori in nevarni in da predstavljajo večino – zato zmagujejo!

  Kje so pa bile varovalke, da se to ne bi zgodilo? Ni jih bilo. 

  Zmagujejo PO NAŠIH LASTNIH MERILIH IN PRAVILIH!!!!!!!!!

  Ko je v svet spuščena bolezen smrtna (kar je lahko že samo podtaknjen smrtni virus!), ko so meje odstranjene in karantene razpuščene, potem vsi zbolijo in vsi umrejo. In to preprosto zato, ker se nihče NE SME braniti.

  Zato izuma sovražnega govora in človekovih pravic nista penicilin za družbene probleme, ki zdravi bolezen, temveč je to strup in pomirjevalo (droga) za skrivanje simptomov bolezni družbe, saj je izražanje suma v sistem in kazanje simptomov postalo PREPOVEDANO.
  Kadar nekdo reče, da ga je STRAH, mu rečejo, da je kmetavz in primitivec. In potem ga je strah povedati, da ga je strah. Druge obrambe pa nima. 

  Če komunistu rečeš, da za sabo puščajo trupla, potem ti odgovori: ”Še premalo smo vas!
  Najmanj, kar je – je, da takega ne spustiš na oblast.

   

  Kite žena in deklet, monstrumsko pomorjenih v Hudi jami!; vir: https://www.dnevno.hr/

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto
  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj