Free Porn
xbporn
Več

  KDO SI TI, KI NE VIDIŠ?

   

  Pred 15 leti je dijak 1. letnika na moje vprašanje (pri uvodni uri, razlagi o pomenu ekonomije, sem omenila tudi državne institucije) “Kdo je predsednik slovenske vlade? izstrelil: “Janez Janša, on je domobran’c!”

  Ko sem ga vprašala, koliko je Janša star in …, je odgovoril: “Ni važno, to je povedal eminentni zgodovinar pri Marcelu.” /javna RTV Slovenija, oddaja Studio City, op./ 

   

  Septembra 2019 so v Evropskem parlamentu sprejeli resolucijo Pomen evropskega zgodovinskega spomina za prihodnost Evrope. Gre za nadgraditev resolucije iz leta 2009! 

  - Advertisement -

  Resolucija je znova spomnila, da sta nacistični in komunistični režim zakrivila množične poboje, genocide in deportacije. Pozvala je vlade, naj obeležujejo 23. avgust (dan, ko sta Hitler in Stalin sklenila pakt o nenapadanju in o delitvi Evrope) kot evropski dan spomina na žrtve totalitarnih režimov in o teh zadevah bolj osveščajo mlajšo generacijo. Resolucija je tudi opomnila, da so v nekaterih državah članicah še ohranjeni spomeniki, ki poveličujejo totalitarne režime. 

  Sredino dogajanje v DZ, ko so nekulturni nasprotniki izvajali KULTURNI BOJ PROTI /Matjaž Nemec, ki ni uspel zaključiti šolanja na (državni) gimnaziji v Novi Gorici, je ministru celo “zabrusil”, da ni vreden svojega očeta – R. Simoniti, op./, je dokaz in argument, da je IZJAVA SAZU bila nujna, odziv Društva ob lipi sprave in Zbora za republiko pa jo je NADGRADIL!  

  Že leta 2015 smo člani takratnega gibanja TIGR – 13. maj pozvali poslance k ratifikaciji resolucije EU.  

  JAVNA RTV SLOVENIJA pa NIČ!  

  O vsem tem pišem v komentarju SLOVENSKA SPRAVA: RESNICA OSVOBAJA!”:

   

  SLOVENSKA SPRAVA: RESNICA OSVOBAJA!

   

  Naslovna FOTO: ostanki žrtev povojnih pobojev, pobitih na morišču v Košnici pri Celju; vir: https://www.sds.si/galerija/poslanci-sds-na-moriscu-v-kosnici-pri-celju-12566, Arhiv Magelan Skupina, d. o. o, Marko Kot

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj