Več

  EKSKLUZIVNO: SLOVENEC S PISMOM BARONU DAVIDU DE ROTHSCHILDU IZZVAL TAKOJŠEN OBISK SLOVENIJE?!

   

  29. novembra 2013, ko je kot porazna predsednica vlade Slovenijo potapljala mag. Alenka Bratušek, katere magisterij je sicer (bil) pod globokim vprašajem, je zaveden pokončen Slovenec pisal milijarderju, baronu Davidu Renéju Jamesu de Rothschildu, tako imenovanemu vladarju bank sveta, in ga prosil za pomoč Sloveniji – kopijo izvirnega pisma ekskluzivno objavljam.

  Le nekaj dni zatem, 17. decembra 2013, je Slovenijo obiskala soproga polbrata barona Davida Renéja Jamesa de Rothschilda – baronica dr. Arielle Malard de Rothschild – in se med drugim sestala s PV Slovenije, mag. Alenko Bratušek. Naključje?!     

   

  Baronica dr. Arielle Malard de Rothschild; vir: https://financielles.org/notre-gouvernance-2-2/

   

  - Advertisement -

  “Smo eni od 2 milijona državljanov Slovenije, ki se na tak ali drugačen način soočamo s sedanjo globalno krizo. Naša država Slovenija je res majhna država, članica Evropske skupnosti, v njej živi samo 2 milijona prebivalcev, velika večina poštenih, delovnih, prijetnih, dobrovoljnih in skrbnih ljudi, ki se po svojih močeh prebijamo skozi življenje. Vsi imamo svoje življenjske cilje, želje, predvsem pa zadnjih 15-20 let sanje o lepšem, človeka dostojnem življenju. Ko je leta 1992 Slovenija postala samostojna država, so nam bile obljubljene uresničljive sanje v boljši jutri. Zaupali smo našim voditeljem, politikom, bančnikom in gospodarstvenikom, da nam bodo omogočili normalno, človeka dostojno življenje.

  Danes, 22 let kasneje smo vsi, ki smo upali v obljubljeno pravljico, izigrani, oropani človeškega dostojanstva, smo v situaciji, ko se zase in za svoje otroke bojimo prihodnosti. Vsa javno dostopna spoznanja in dokazi kažejo na to, da so prav tisti, ki smo jim najbolj zaupali skozi vsa ta leta, povzročili največjo škodo naši državi. Z bančnimi malverzacijami, zlorabo položajev, goljufijami in drugimi kaznivimi dejanji pokradli toliko milijard eurov, da bi v primeru vrnitve le teh, Slovenija živela v blagostanju še nadaljnja dolga desetletja. Dokaz temu so sodni postopki v zadnjih letih, ko se dokazuje, kdo, kdaj, kje in koliko družbenega in davkoplačevalskega denarja je pokradel. Lahko si mislite, da ceno temu plačujemo izključno nedolžni državljani Slovenije z višanjem davkov, nižanjem osebnih dohodkov, pokojnin, uvajanjem novih davkov in podobno. S tem nas naši vodilni v državi kaznujejo, kot da smo mi krivi za nastalo stanje.” – preveden izsek iz predmetnega pisma. Kopija izvirnika v angleščini (s prekritimi osebnimi podatki avtorja):

   

   

  Slovenski prevod izvirnega pisma (s prekritimi osebnimi podatki avtorja)

   

  Avtor spektakularnega pisma, ki je s tem pismom plemenito tvegal (morebitne) posledične težave v svoji državni službi, svojega imena javnosti ne želi razkrivati.

   

  Hja, če pod medijskimi žarometi v tujino pisarijo “levi” in z lažmi odurno blatijo, sramotijo Slovenijo, v kritičnih trenutkih za domovino tiho po peresu posežejo (tudi) “desni” Slovenci – odločno z resnico.     

   

  ALENKA BRATUŠEK V RDEČEM PULIJU ZA CNN: “WE DON’T NEED HELP, WE JUST NEED TIME”

   

  To, da je baronica dr. Arielle Malard de Rothschild priletela k PV Slovenije mag. Alenki Bratušek, dokazuje tudi uradni vladni dokument, iz katerega pa izhaja, da tako eminentne tuje gostje socialno čuteča socialistična PV Bratušek ni niti pogostila – kaj šele obdarila. S kakšnimi vtisi in občutki je baronica de Rothschild takrat zapuščala gostoljubno deželo na sončni strani Alp Slovenijo, raje ne ugibam.   

  Pomenljiv in zanimiv je uradno evidentiran namen tega visokega obiska: “svetovanje in pomoč vladi RS pri procesu privatizacije, kreditnih ocenah in finančnem poslovanju.”

  Zakaj se mi zdi, da PV mag. Alenka Bratušek s spornim magisterijem, ki je menda na svojih kariernih stopnicah padla tudi v kakšno vplivno, politično posteljo, nad obiskom baronice dr. Arielle Malard de Rothschild sploh ni bila navdušena? Hm, zakaj se je sploh zgodil ta uradni obisk?

  Pa ne da je mag. Alenka Bratušek kot predsednica vlade RS “znogirala” celo baronico dr. Arielle Malard de Rothschild?! Očitno “da”, saj po tem obisku brez pogostitve baronice de Rothschild nismo več srečali.

   

  Vir: https://www.delo.si/assets/media/other/20140923//Vsi%20lobisti%C4%8Dni%20stiki%20po%20ministrstvih.pdf

   

  Naslovna FOTO: Baron David René James de Rothschild; vir: https://www.tharawat-magazine.com/financial-series/interview-baron-david-rothschild/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj