test
Več

  ANIS LIČINA – BOSANSKI WANNA BE »MUŠKARAC«

   

  Dandanes si je presneto težko najti partnerja. Partnerja v tistem pravem pomenu besede. Lastne izkušnje bežnih poločitvenih avanturic ter enega res srčnega poizkusa razvoja »ljubezenske« zveze so me privedle do spoznanja, da bom najverjetneje do konca svojega življenja ostala samska ločenka z dvema otrokoma. To stanje razumem kot prezahtevno reševanje Schrödingerjeve enačbe v kvantni fiziki – torej pozitivne enačbene rešitve (če sploh) še dolgo ne bo na obzorju. Kaj čem te zdaj. Tudi takšni moramo obstajati. Življenje gre pač svojo pot naprej. 

  Kakšna pa je pravzaprav moška populacija skozi optiko dojemanja današnjega sveta? 

   

  Slovenski psihoanalitik magmag. Roman Vodeb je v eni izmed svojih številnih javnih razprav kot že večkrat jasno poudaril, da je že v sami osnovi »oče« naroda (torej predsednik določene nacije na določenem teritoriju določene države) t. i. ogledalo naroda, ki ga »vodi«. Torej po domače: od koder izvirajo tvoje korenine, tako se tudi predstavljaš svetu. 

  - Advertisement -

  Torej jih jaz – logično po vseh mojih dosedanjih osebnih izkušnjah dojemam kot res nekaj enkratnega. Dojemam jih namreč kot izgubljeno generacijo brez lastnega jaza, ki se skriva pod maskami zlaganih obrazov.   

  Na žalost pa so tudi maske pod vplivom različnih substanc, ki jim dajejo tisto prepotrebno moč in pogum za dokazovanje svoje moškosti. Hudič pa se skriva, ko se naslednjo jutro prebudiš in se ti samozavest prejšnjega dne v trenutku poruši kot hišica iz kart.

  Takšne maske z lahkoto najdemo tudi v deželi na sončni strani Alp in ena izmed njih je ljubljanski bosanski priseljenski tovariš Anis Ličina. 

  Anis torej prihaja iz Bosne in Hercegovine. Torej iz tiste države, kjer je v začetku 90-ih let prejšnjega stoletja divjala krvava vojna in iz katere je zbežalo okoli milijon ljudi, ki so si poiskali zavetja v kakšni drugi evropski državi, med drugim tudi v Sloveniji. 

  Predvidevam, da si je družina Anisa Ličine zavetje našla pri nas, ker pač Anis obvlada jezikovno izražanje v tistem znamenitem ljubljanskem »žabarskem narečju«. 

  Kljub temu da je mu birokratski sistem moje domovine Slovenije omogočil človeku dostojno življenje in mu dal preživetveno eksistenco, se Anis očitno raje zgleduje po svojih številnih rojakih, razseljenih po vsem svetu, in tako vrača svojo hvaležnost do države Slovenije. 

  Torej se obnaša prostaško in idiotsko. Seveda pa ob tem ne pozablja širiti tiste znamenite »resnice« o islamu.

   

  Dr. Alija Izetbegović je bil prvi povojni bosanski predsednik države. Že kot mladec se je po končani realki v bosanskem glavnem mestu Sarajevu začel aktivno boriti za pravice muslimanov. S svojimi 16 leti se je pridružil organizaciji Mladi muslimani in nato kolaboracionistični nemški SS diviziji Waffen-SS Handschar. Zaradi tega je bil tudi dvakrat zaprt. V času služenja svoje zaporne kazni se je posvečal razmišljanju in pisanju knjig o islamu. V svojih knjigah je namreč opisoval odnos komunizma, fašizma, kapitalizma do islama. Torej je on islam v svoji goreči optiki razumel in videl kot nekaj sveta. Nekaj, na čemer morata temeljiti država in narod, ali po domače: pomemben je samo islam, skozi katerega morajo moški dokazovati svojo »moškost«. Tej moškosti pa morajo slediti ženske, saj bodo v nasprotnem primeru dobile kazen, ki jo je v Koranu določil že prerok Mohamed, ki je mimogrede pri svojih 56 letih najprej spolno zlorabil in kasneje še poročil 6letno deklico.  

  Anis Ličina ni samo nek bosanski priseljenec, živeč v Ljubljani. 

  Anis Ličina je »bog in batina« ljubljanske mafije. Je namreč znan preprodajalec balkanske droge, ki je na poti domov s seboj tako mimogrede vzel (pretihotapil) še par njemu podobnih oseb, in je tisto najpomembnejše: velik ženskar. Tisti v tistem pravem pomenu besede. In prav to svojo »moškost« je dokazal 5. novembra 2020, ko se je v Ljubljani odvijal velik, divjaški protivladni shod. Tam je Anis prevzel vlogo pooblaščenca ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića, se postavljal pred slovenske policiste kot nadbog in jih pošiljal nazaj v naše slovenske vasi in bil ob tem prepričan, da mu tako tožilstvo kot policija ne more nič. 

   

  “To je naše mesto, halo, bre!” – klik na video, posnet oktobra 2020:

   

  Ampak glej ga zlomka. Anisa so nekaj dni po protestih aretirali in pripeljali v preiskovalni zapor in od tam na sodišče, kjer seveda Anis svoje krivde o preprodaji drog ni priznal. 

  Očitno pa so ga slovenski policisti pod vodstvom res karizmatičnega notranjega ministra g. Aleša Hojsa dobro psihično pretipali in mu nagnali kar nekaj strahu v kosti. Anis se je namreč pred dvema dnevoma spet udeležil protivladnega shoda na Trgu republike v Ljubljani. Tam je bil Anis le še bleda senca samega sebe. Izgledal je prav bedno, kot majhen prestrašen kužek, izgubljen na cesti. Torej nič kaj moško. 

  Anis je tako živi dokaz tega, kar sem napisala. Je produkt očeta svojega naroda. Je izgubljena duša, skrita za masko, preko katere skuša zadovoljiti svoj nemočen notranji jaz, in si s tem zadovoljiti tiste osnovne potrebe po preživetju. Za ceno lastnega jaza in notranjega miru.

   

  Vir: https://www.facebook.com/photo?fbid=749907919269842&set=a.103685620558745

   

  /klik na video, posnet oktobra 2020/

  https://twitter.com/mgajver/status/1317515233238392832

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija, vir: https://www.facebook.com/photo?fbid=749907919269842&set=a.103685620558745

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  9 KOMENTARJI

  1. Ko se spomnim na svoj prihod v Slovenijo, kjer sem prišla kot dvajsetletna študentka iz Črne Gore, ne morem pozabiti kako sem takrat razmišljala. 21 let sem bila stara, ko sem rodila, in moja edina preokupacija pred porodom je bila, da bo moj otrok prve besede, ki jih bo slišal, slišal v slovenskem jeziku. In tako je bilo! V pičle pol leta sem govorila tekočo slovenščino, sprejela slovenske navade in kulturo in že nekaj desetletij je Slovenija moja dežela. In vesela sem, da je tako!

  2. You really make it seem so easy with
   your presentation but I find this matter to be actually
   something which I think
   I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for
   me.
   I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj