test
Več

  “IN ŽE NEKAJ DESETLETIJ JE SLOVENIJA MOJA DEŽELA”

   

  “Ko se spomnim na svoj prihod v Slovenijo, kjer sem prišla kot dvajsetletna študentka iz Črne Gore, ne morem pozabiti kako sem takrat razmišljala. 21 let sem bila stara, ko sem rodila, in moja edina preokupacija pred porodom je bila, da bo moj otrok prve besede, ki jih bo slišal, slišal v slovenskem jeziku. In tako je bilo! V pičle pol leta sem govorila tekočo slovenščino, sprejela slovenske navade in kulturo in že nekaj desetletij je Slovenija moja dežela. In vesela sem, da je tako!”

  – s temi besedami se je Branka Kamenšek pisno odzvala na sinoči objavljeno kolumno Suzane Maučec z naslovom “Anis Lićina – bosanski wanna be “muškarac” 

   

  https://www.mojcavocko.si/2021/01/16/anis-licina-bosanski-wanna-be-muskarac/

  - Advertisement -

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija, vir: https://www.facebook.com/photo?fbid=1187739691257694&set=pb.100000650236247.-2207520000..

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Mojcej, lej tako lepo sonce se je odprlo, Horvatova je na stopničkah, pa po bolnicah gnije in trpi toliko stotnij bolnih od Korone.
   Koliko jih je že na respiratorjih in so morda že v komi in ne vedo niti kaj se jim dogaja, morda so že v tistem svetlobnem tunelu do Onostranstva…

   Se spomniš kako se je že med počitnicami državljanov na prelepi obali Ljepe njihove usulo iz režimskih medijih kontra vladnim ukrepom in kako je eskaliralo po zapiranju šol.
   se spominjaš kako so kolesarili, razbijali in klako so se slikali voditelji vrhovni predstavniki Levih strank in izničevali napore vlade, omaloževali in celo hrumeli po medijih, a la Potrč, koko nepotrebne so maske itd, kako je treb aoponašati Švede in podobno, kakšen cirkus proti vladi ?
   Se spominjamo. Še kako!

   In pride njihov, to je Kučan-Golobičev izsiljeni najverjetnejši mandatar za novo, Ustavni lok , vlado, hinavski plačanec z nasmehom satanske Mone lize, Karel Erjavec ?
   Vemo.
   In kaj objavi? Seveda, na prvem mestu : Vlada je kriva za neobvladovanje krize s kitajsko komunistično gripo, je kriva za vse tudi tza smrti in za zastoje…in to navkljub dejstvu,
   da je njihov , DESUS minister obvladoval Zdravstvo in ključno sodeloval pri ukrepih vse Vlade…

   KRISTALNO JASNO. Boljševiki Kučan-Golobičeve plačanske kriminal falange v okrilju ideiologije in strategije teroristične Nove OF so izdelali pogoje in povzročili nespoštovanje ukrepov in povzročili bolezni in smrti za en avtobus na dan! Ni važno koliko so stari ljudje, ki umirajo, to vemo.De facto in de jure je to to. Je smrt in trpljenje in trpljenje neštetih svojcev! Korzika je požrla 180 ljudi, komunistični virus 3000 in ga ni, ki bi naredil medijski stampedo proti smrti in proti povzročiteljem?

   Mojca, bomo dočakali ustavno obtožbo proti levi zločincem , ki so naredili kar pač so? Bomo učakali parlamentarno komisijo? Bomo učakali, da se da na kup skupina pravnikov in spiše PRIJAVO ZLOČINOV PROTI ČLOVEČNOSTI IN PROTI NARODU ?
   Mojca, bomo učakali tudi Slo-EU obtožbo komunistične Kitajske?

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj