Več

  ALI BO SLOVENIJO RES DOLETEL RUŠILNI POTRES?!

   

  Odprto pismo, ki ga je Neva Miklavčič Predan, predsednica Helsinškega monitorja, včeraj 4. oktobra 2021 poslala Milanu Kučanu, je alarmantno, če so njene trditve, teze, domneve v njem resnične ali utemeljene – citat pisma:    

   

  Gospod Milan Kučan 

  Zadeva: Odprto pismo za preprečitev uničenja Slovenije iz Cerna

  - Advertisement -

  Danes je v Sloveniji pričetek EU vaje s pomočjo 800 pripadnikov tujih vojaških enot (okupacija) zaradi predikamenta EU, da bo v kratkem osrednjo Slovenijo, Ljubljana in okolica, prizadel potres 8. stopnje po Richterju. 

  Napoved je možna, ker gre za namensko, ciljano uporabo tektonskega orožja zoper Slovenijo, ki se praviloma izvaja iz pospeševalnika v Cern-u, Švica, na podlagi odkritij Nikole Tesle. Na Arsu vsaj 2 leti poročajo o vsakodnevnih potresih v Sloveniji, tudi več na dan. 

  Potresi v Petrinji na Hrvaškem s ciljem zrušitve nuklearke Krško pripravljajo uničenje Hrvaške in  Slovenije od tam. 

  Obračam se na vas kot na očeta naroda, ki ima pomembne mednarodne povezave z vplivnimi posamezniki, ki želijo z vsakršnim nasiljem, mimo volitev, postati sveta vladarji z NWO, kot npr. George Soros, mentor slovenske levice, ki ste ga osebno odlikovali, mladoletni nacist iz 2.svet. vojne (glejte intervju iz leta 1998), Bill Gates (trenutno neaktiven zaradi ločitve iz pedofilskih razlogov) in pa Klaus Schwab švicarski prostozidar, ki napoveduje, da nam bodo vzeli premoženje, denar in bomo lačni jedci črvov (vremensko vojskovanje proti kmetijskim pridelkom in povrtninam), ki ve, da bo cyber napad izklopil elektriko (spletna stran Davos, WEF, Projekt Cyber Poligon). Med krivce za potrese naštevajo vadbišče Poček z Natovimi vajami, naj bi bili že potresi z epicentrom v Počku s 4.5 potresne jakosti po Richterju. (Glejte: Civilna Iniciativa Modro Nebo, Stoyan Svet).

  Kot državljanka in predsednica Helsinškega monitorja Slovenije za človekove pravice vas prosim, če bi lahko intervenirali pri Klausu Schwabu, da ustavi potrese iz Cerna za Slovenijo, saj je znano, da prostozidarji radi delajo prav obratno od svojega imena, radi rušijo in uničujejo stvarstvo, naravo in vse kar so drugi, ljudje, dobrega ustvarili. 

  Prosim za vaš odgovor. 

  Pozdrav, 

  Neva Miklavčič Predan

   

  Praktična vaja #SIQUAKE2020 (Full Scale Exercise – FSX)

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/earthquake-fracture-asphalt-split-1665892/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj