Več

  “TO, KAR SE NA PSIHIATRIJI V SLOVENIJI DOGAJA, SI JE PRIVOŠČIL MENGELE V AUSCHWITZU”

   

  “Skratka, vse psihiatrične tablete imajo od 30 do 50 stranskih učinkov – in te naredijo vegeto. Da je pa psihiatrija politični zapor, bom pa jaz pričal na sodišču pred celim svetom, ker sem bil jaz zaprt 2015 z lažnimi obtožbami, skupaj z veleposlanikom Petrom Rebercem – tudi z lažnimi obtožbami -, skupaj z doktorjem strojništva Klemnom Oblakom, skupaj z bivšim policistom Panićem iz Stražišča in še enim osebnim varnostnikom Kučana. Skratka, visoko inteligentna druščina je bila na zaprtem oddelku psihiatrije. To, kar se na psihiatriji v Sloveniji dogaja, si je privoščil Mengele v Auschwitzu,” so alarmantne resnice, ki jih v pričujočem videoposnetku, objavljenem 27. 7. 2019 na YouTubu, med drugim razkriva profesor športne vzgoje Egidij Kozjek, ki je leta 2010 na Fakulteti za šport v Ljubljani diplomiral z diplomskim delom z naslovom “Kvantitativna analiza igre moštev v končnici 1. slovenske državne moške rokometne lige v sezoni 2008/09”. 

  Izviren videoposnetek:

  https://www.youtube.com/watch?v=sLjyjHvY-RI

   

  - Advertisement -

  Da, tudi psihiatrični zločini so Slovenija, le da so globoko sistemsko zakoreninjeni, zamolčani, skriti tabuji – nedotakljivi! Koliko Slovencev jim je podleglo? Koliko Slovencev so uničili – ubili?

  Ustava in zakonodaja Republike Slovenije tega ne dovoljuje, pa vendar je “TO” rutina slovenskega vsakdana. Nezaslišana sramota sramot.  

   

   

  /Naslovna fotografija: https://www.amazon.com//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj